המק נתקע

five050

New member
המק נתקע

יש לי Imac powerpc G4 800MHz OS 9.2 memory 256Mb אני מקווה שפרטים אלו מספקים. כאשר אני מפעיל את המחשב ומגיעה למסך העבודה הראשי בתחילה הכל נראה תקין אבל כאשר אני מנסה ללחוץ על קובץ או על כל דבר למעשה אין תגובה, כעבור מספר שניות נעלמים כל האיקונים מין המסך ולאחר מכן העכבר קופא ולמעשה כל המחשב תקוע וכל מה שאפשר לעשות הוא ללחוץ על כפתר הפוור ע"מ לכבות את המחשב. יש למישהו מושג מה המחשב רוצה?

נסה להתשמש בתוכנת בדיקה ודיאגנסטיקה

כמו נורטון יוטיליטי או דריב10 זה שלב ראשון אפשרות אם זה לא יעזור לנסות להתקין מחדש את הסיסטם ואני ממליץ אחרי פורמט בכל אופן במחשב כזה אתה יכול להתקין פנתר אלא אם כן יש לך תוכנות שאין להן פיתרון עדיין על סיסטם 10

מקגול

New member
מחשב תקוע

לדעתי, אל תיגע, לא בנורטון ולא בשאר החולירות. רק תגרום בעיות לעצמך. נראה כי יש לך התנגשות הרחבות כל שהיא. נסה ראשית להתחיל המחשב כשמקש השיפט לחוץ. אם המחשב עולה במקרה כזה, הרי שזו הבעיה. אתה יכול לגשת למנהל הרחבות, דרך תפריט התפוח, ולסמן למחשב לעלות עם הכמות המינימלית של הרחבות basic במידה והצלחת לאחר התחל מחדש תקני, כנס לתיק ההרחבות, סמן את כולן ותן לכולן צבע שתבחר, כך תדע לזהות בעתיד אילו הן ההרחבות, שסביר כי הן לא פוגעות במחשב. לאחר מכן עלה ההרחבות extended, מתוך מנהל ההרחבות. אם הצלחת, צבע את ההרחבות, שנוספו לתיק כעת, בצבע אחר. כך תדע מהן ההרחבות הנותרות שלא באות עם המערכת, וסביר כי הן הגורמות לבעיה. כעת יותר קל לזהות אילו הן ההרחבות הגורמות לבעיות, באם זה ההרחבות. בכל מקרה התקנה מחדש של מערכת תשע אינה זקוקה לפירמוט הדיסק. זה לא פיסי. עשה התקנה נקיה Clean Instal, ואז בחר-חזור על תהליך צביעת ההרחבות, והתחל להעביר הרחבות מן המערכת הקודמת, זו הנקראת כעת Previous System לתיק ההרחבות החדש. העבר חמש הרחבות, בכל פעם, והתחל מחדש, ובחן באם המחשב עובד. בכל מקרה אני עובד על אותו מחשב ועם פנתר, והקלאסיק נותן תשובה לרוב התוכנות השמישות. בהצלחה

עבודה עם 10 השכיחה ממני שיש דבר כזה

הרחבות תודה מקגול על התשובה הממצה מקווה שזה יעזור לבחור

למעלה