המקרה הראשון

המקרה הראשון ../images/Emo104.gif

עד היום אני זוכרת את המקרה הראשון שלי... מקרה פשוט לכאורה אבל קשה להתמודד... נערה בת 19 עם ניוון שרירים פיגור שכלי ומה לא שאבא שלה לקח אותה לטיול לא שם לב לאבן קטנטנה והיא נפלה ופתחה את הראש... אני חושבת שמכל המקרים שהיו לי עד היום זה המקרה שהשפיע עלי הכי קשה... עם הזמן פשוט פיתחתי מאין אדישות או אולי הדחקה... האם המקרה הראשון שלכם הוא זה שהשפיע עליכם הכי הרבה? אם כן ואם לא מה המקרה שהשפיע עליכם הכי הרבה???

הראשון שלי...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אני חושב שרק גמרתי את הקורס...נסעתי בעיר (אז מועצה...) ופתאום ראיתי את האמבולנס הלבן (לא היה משהו אחר...) מטפל ב...עובד משאית זבל שנחתך מהברך כלפי מטה בערך 50 ס"מ של חתך עמוק עד כדי כך שראו את העצם... הנהג (היחיד שהיה אז במודיעין...) שאל אם אני יכול להצטרף לנסיעה..החניתי את הרכב ..עליתי לאמבולנס ותוך כדי כך שהוא דוהר לבי"ח ניסיתי לחבוש/לקבע/לקחת מדדים/למלא טפסים/להרגיע....היה קשה...

Yev

New member
העברה לאברנבל.

טוב הנסיעה הראשונה שלי הייתה העברה לאברבנל.(וגם יחידה) אז לא נראה לי שזה ממש השפיע עליי. אבל נסיעות לנאות מרגלית, מאוד משפיעות עלי...
(והיבין יבין)

Yev

New member
כבר ספרתי פעם, תאונה קשה.

תאונה קשה, וגם לא מזמן החייאה מוצלחת ראשונה. על בן אדם יחסית צעיר. תחושת סיפוק שקשה לתאר.

EX

New member
המקרה שהשפיע עלי...../images/Emo101.gif

ההחייאה הראשונה. ההחייאה הראשונה שלי קרתה בתקופת החונכות שלי. בנסיעה ה-4 שלי. עוד שלא ידעתי מזה מד"א. יצאנו (איילון 56) ממודיעין לכביש מס´ 1. רכב פרטי התנגש בטריילר שחנה בצד הכביש. הרכב "נכנס" במשאית במהירות של כ- 100 קמ"ש, אפילו לא היו סימני עצירה. הרכב נהרס כליל והאדם שהיה ברכב היה ללא דופק ונשימה התחלנו מיד בהחייאה, אך לאחר כ- 30 דקות הנט"ן (איילון 13) קבע מוות... המקרה השפיע עלי, כי למעשה זה ההחייאה הראשונה שלי וזה פעם ראשונה שראיתי גופה. היו לי לאחר המקרה הזה עוד מקרים קשים, אבל כנראה בגלל שזה המקרה הראשון הקשה שהיה לי, זה השפיע עלי.

למעלה