המקרה הכי מוזר.

המקרה הכי מוזר.

קרה לי משהו מוזר נורא, והוא קרה רק כשהייתי מחוברת לאינט´. חייבת עזרתם של מבינים. הפלאפון שלי מצלצל, צלצול אחד ומתנתק. אני מגלה שההתקשרות הייתה ממספר מוסיים, שכבר ארשום אותו. אני מנסה לחזור למחייג, ותפוס- כל הזמן תפוס. אחרי חצי שעה בדיוק, מצלצל שוב הטלפון, אותו מספר, צלצול אחד ומנתק. אני לא מתייאשת הפעם, ומנסה כל הזמן למרות שתפוס. פתאום הצלחתי לתפוס את הקו ברגע שהשפופרת הורמה. אני שומעת קול של חיוג טלפוני, כמו בעת שאתם מתקשרים למחשב, בצורה מהירה, שברור שלא אדם מחייג, אלא משהו כמו תכנת מחשב. אני מתנתקת מהאינט´, והכל בסדר, כלום לא קורה. התחברתי עכשיו שוב- ושוב התקשרות של צלצול אחד מאותו מספר, ניתוק, ותפוס שם כל הזמן. נשמע כאילו מישהו כיוון תוכנת מחשב לחייג למספרים שונים כל כמה דקות, חיוג אחד ולנתק. אין לי מושג מה זה נותן לו. התקשרתי לבזק, והפקידה אמרה שהיא לא יכולה לומר לי מי זה, אבל זה נשמע לה אדם פרטי. במשטרה אמרו שאני צריכה להגיש תלונה ולחתום על טופס שבזק יכולים להאזין לי לשיחות. אין לי מושג מי זה יכול להיות. הנה המספר: 03- 5620185 מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות? מה עושים במקרה כזה?

IBZ

New member
--->

כדאי שתעשי מה שאמרו לך במשטרה,להגיש תלונה וכך יוכלו לעקוב אחרי הטלפון הזה,בדקי לפני כן בחברה שבה את מחוברת (חברת אינטרנט או דרך העבודה)מה המספר טלפון של השרת שלהם.

דובי123

New member
אמורים להיות באינטרנט אתרים בהם לפי

הטלפון תוכלי לזהות שם וכתובת בעליו האתרים שאני הכרתי: הלו ו- 441 שינו פניהם ואינם מספקים עוד שרות זה אני מניח שישנם אתרים אחרים

אמרו לי ב166

שזה נראה להם כמו חייגן טלפוני, והם ישתדלו לסדר את העניין. תודה בכל אופן.

והפיתרון, למי שמעוניין...

התברר שזה משהו מנטויז´ן, ששולח צלצול כל פעם שמתקבלת הודעה חדשה באי מילל. תודה לכולכם.

new user

New member
ואיך זה קרה?

צריך להירשם לזה או משהו לא? איך פתאום זה התקשר כל פעם שקיבלת דואר אלקטרוני?

אז זהו,

אני ביקשתי שירשמו אותי למסלול שכל פעם שאתה מקבל דוא"ל, אתה מקבל גם הודעת טקסט לפלא´ שלך. משום מה זה נמשך רק יומיים, ואח"כ זה התחלף (כנראה בטעות) לצלצול טלפון, שזה שירות אחר שלא ביקשתי.

למעלה