המקמונים - עד מתי

dbzb

New member
המקמונים - עד מתי ../images/Emo35.gif ../images/Emo55.gif

האם גם בעוד עשרים שנה ניאלץ לצפות במשפחה הזו תופסת את זמן המסך של המתאבקים
היה נחמד ב98 לראות את המתאבק מטקסס דופק מכות לבוס שלו אבל אחרי שראינו את המקמונים חוטפים כ"כ הרבה מכות במשך הזמן זה די מוצה. זה שStephany Mcmahon מצליחה להשיג כ"כ הרבה קריאות "SLUT" מהקהל אולי תורם לה לאגו באיזו צורה סוטה אבל זה לא תורם להכנסות

אההההההם

1. אתה טועה אבל לא בהרבה 2. למה אתה טועה? 3. כי שיין מקמן, כמה שאני לא מעריך את ההתאבקות שלו(להתאבק פעם בחודש, זה לא סיפור גדול לעומת המתאבקים שכל יום מתאבקים) אבל אני מאוד מעריך את האומץ שלו ואת הססגוניות שהוא נותן(קפיצה של איזה 20 מטר על מתאבק!!!!!) 4. אני מת על המוזיקת פתיחה שלו 5.סטפני די שווה 6.רק שתדע, שאינבייזן עם כל הסיפור של וו וו אף נגד וו סי וו, היה האירוע עם הרייטינג הכי מצליח השנה מכל האירועים בשנת 01

לא משנה

New member
אהה, לא ממש

1. גם אני סבור שהוא טועה, הרי שכל ה Segments עם המקמהונים זוכים לרייטינגז מכובדים עד גבוהים למדיי ביחס ל Segments אחרים 2 ו 3. שיין מתאבק ממש לא משהו, אבל אין ספק שאומץ ליבו וה BUMPS המדהימים שהוא לוקח (אפילו רק פעם בחודש חודשיים) בהחלט ראויים לשבח. 4. כן, יש לו מוסיקת פתיחה לא רעה... 5. בוא נדייק בפרטים, רסמניה 17 היה לאירוע הנקנה ביותר השנה, ולמעשה בהיסטוריה של ה WWF קרוב למיליון קניות !!!! זה בערך כפול מהממוצע, אחרי רסלמניה, לעומת זאת, חלה ירידה משמעתית, כאשר כל 3 האירועים הבאים זכו למאט קניות יחסית, אפילו לא חצי, (300,000 - 400,000) ונכון, אינבייזן הייתה הצלחה רבה, עם יותר מ 600,000 קניות. אני לא בטוח שזה יותר מסאמר סלאם, דרך אגב, אבל עד כמה שאני יודע, עדיין לא הגיע ה BUY RATE של סאמר סלאם, אז נחכה ונראה, בכל מקרה, זה בטוח יותר מאנפורגיבן. TRIPLEfnH

dbzb

New member
OK ../images/Emo55.gif

I made a promise to myself to speak only in English from now on and that includes writing. So I appologise to any one who doesn´t like my English and encourage people to answer in Hebrew. Now to the point. Stephany Mcmahon is HOT. I hope you´ll be able to concentrate on the RVD-Y2J match when she´ll do commentary. Shane Mcmahon - I´m gonna talk about him some other time. I don´t know how the rating is divided througout the show. I only know that the overall rating has sunk deep over the last year. Anyway, why wouldn´t the ratings to the Mcmahons segments be higher than the rest? These are the only characters the audiance got to know as they appear in 90% of the segments. Invasion succedde DESPITE the Mcmahons, not because of them. People just wanted to see WCW Vs WWF. When they got to see it doesn´t live up to expectations the interest sank again.​

למעלה