המקל או הגזר ?

paloma blanca

New member
../images/Emo93.gif

אינטלגנציה גבוהה מאד מאד לא דאבה ולא מעשנת ???
הפסדתי בגדול למפוזרת ... אתה מתחתן איתה !

וייי????????? רוצה עוד

ינעל אבוכ אחד? מי לא דאבה? מי לא מעשנת? למי יש בכלל אינטיליגנציה? אבוד לי. רגע, אני צריכה ללכת לפינה חשוכה ולמרר בבכי. הפסדתי בקרב עוד בטרם התחיל. אלמרה, היא יפהההההההה היא חכמה והיא בכלל לא דאבה.

אלמרה

New member
אני מזהיר אתכן מפני תביעה משפטית

על הפרת נישואין... או על שימוש מופרז במתכונים שלי או בתמונות שאני מצלם... הנחות תינתנה רק לבעלות אינטליגנציה והשכלה מן הגבוהות שרק ניתן (ללמוד! ולא לרכוש לי תעודות בשוק הארומהטארפויטינוירופלזמאטית במזרח הרחוק מאוד) ולא לגדל תחת יותר מהגודל החמוד הזה....

אורלייט

New member
בשבילך מפוזרת יקרה../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

הוא יסחוף אותך בסערה יפנק אותך מכף רגל ועד ראש יעצור בדרך באהבה על התחת המרופד ישקע במלאות הסקסית שלך ולא יקרא לך דאבה לעולם. לא מעניינת אותו השכלתך וגם לא אם את מעשנת כל עוד יהנה מעישונך גם. מעלותיו ניכרות גם הן מבשל, מנקה, מאבק וגם מסבן וחופף בהצלחה ילדונת...

רגע, זה לא היה בשבילי?

ככה הוא עובר מאחת לשנייה בלי כל התראה? [פייר? לא רוצה אותו, הוא סתם צעיר מדי , אבל רק בינינו, כן?
]

התחושה זה העיקר../images/Emo68.gif

לא חשוב מה אמר הילד...חשוב איךך את מרגישה עם עצמך. יפה...נאה...? ועם הגזר תעשי לי מרק טוב.

paloma blanca

New member
../images/Emo9.gifהאמת ...

הציעו לי לעשות משהו אחר עם הגזר
הרגשה זה משהו שסופגים מהסביבה ואני לא מאלה שעומדים מול המראה ואומרים "מראה מראה שעל הקיר מי הכי יפה בעיר". אבל זה בסדר, דבריו נלקחים בהומור ואני יודעת שהם מסתכלים עלינו כחטיירים.

אספר לך משהו ...

ערב אחד נשמעה דפיקה בדלת...מי זה? פתחתי,שכנה. שאלה משהו וביקשה אתפנה אאעלה עליה. לא עליתי.הבושה. כעבור שעה שוב דפיקה בדלת. למה לא עלית? הייתי עסוק...
אני זקוקה לעצה ממך. אולי מחר,מה דחוף? ככה היא לא מפסיקה לנסות.במעלית,בחניון,בגינה. נשואה והיופי שלה...ככה ככה. אבל הביטחון העצמי בשמים. אז הכל זה בראש. ומי אמר שאת חטיארית...לא לא ולא.

paloma blanca

New member
../images/Emo4.gifאין לי ....

השכנים לא דופקים אצלי בדלת כי בעלי פותח להם
ומכיוון שהוא בגודל 188 ס"מ על 90 ק"ג הם מבקשים ממנו עצות

paloma blanca

New member
../images/Emo9.gifזה לא מה שאמרתי ...

אבל אני לא נוהגת להשוויץ
יש מבטי זימה מלווים אבל אני נוהגת להתעלם... יש הערות מחמיאות מהחברה לעבודה ומלקוחות. פעם לפני חצי שנה בערך גם נעצרה מכונית גולף כחולה והבחור הצעיר שבפנים הציע לי "כוס קפה".אמרתי שאני נשואה אז הוא ביטל להינף יד "אז מה גם אני" סאמאק יא בוגד
אבל אני לא משויצה

אורלייט

New member
בלנקה יקרה../images/Emo24.gif

דבר ראשון גזר זה מאוד בריא יותר ממקל. ואת נהדרת כפי שאת והכל בהרגשה האישית שלך. שיקפצו לך כולם

למעלה