המקלחת
A aviv14 New member 31/1/04 #4 העמידה הצילומים צולמו לפני חודש בתערוכת "ארט פוקוס" בירושלים בבית הכלא לאסירי המחתרות.
J Jeri New member 31/1/04 #10 התמונה האחרונה פיסול או דמות חייה. הווייברנטיות עושה את התצלום. להתראות Jeri
B bonle New member 31/1/04 #6 משחקי אור וצל יפים.' המסדרון' לדעתי מצוינת והיתה יכולה להיות יותר טובה, אם הית תופס אדם הולך במסדרון. המקלחת- אהבתי, אני חושבת שאולי כדאי היה לחתוך למעלה יותר, או לא להעלים את הקשת. בסה"כשילוב הצבעים החמים עם משחקי אור וצל יוצרים תחושה מיוחדת.(אצלי)
משחקי אור וצל יפים.' המסדרון' לדעתי מצוינת והיתה יכולה להיות יותר טובה, אם הית תופס אדם הולך במסדרון. המקלחת- אהבתי, אני חושבת שאולי כדאי היה לחתוך למעלה יותר, או לא להעלים את הקשת. בסה"כשילוב הצבעים החמים עם משחקי אור וצל יוצרים תחושה מיוחדת.(אצלי)
A aviv14 New member 31/1/04 #7 המסדרון הוא יצירה אשליה של איזה אמנית שלמעשה אם היינו הולכים במסדרון אזי באמצע הדרך הראש היה ניתקל בתקרה בכל אופן זו יצירת השליה שאינה מיועדת להליכה. תודה
המסדרון הוא יצירה אשליה של איזה אמנית שלמעשה אם היינו הולכים במסדרון אזי באמצע הדרך הראש היה ניתקל בתקרה בכל אופן זו יצירת השליה שאינה מיועדת להליכה. תודה
M michal ma New member 31/1/04 #9 מסכימה עם אורי ואלי סדרה נהדרת, צילום החלון יוצא מן הכלל, פשוט צילום טוב!
K komandatore New member 31/1/04 #11 סדרה יפה הייתי מוותר על רוב החלק השמאלי,אולי אם אפשר עוד טיפה מהימיני...
W windyday New member 31/1/04 #14 הראשונה-פריים אנכי שמתמקד רק באישה שנכנסת ובמנורה שמעל הדלת היה יוצר אוירה מסתורית יותר השניה-הטובה לדעתי בסידרה- הקומפוזיציה והצלליות
הראשונה-פריים אנכי שמתמקד רק באישה שנכנסת ובמנורה שמעל הדלת היה יוצר אוירה מסתורית יותר השניה-הטובה לדעתי בסידרה- הקומפוזיציה והצלליות