==== המקלחת ====

הנסיך 8

New member
==== המקלחת ====

==== סקר המקלחות הכי גדול ===== 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? 33. אהבתם את הסקר ?

עונה

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? יונתן, כמעט 15, זכר, עולה לי' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?לא אוהב להיכנס אבל אחרי שנכנס זה כיף 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה 20 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?crema סבון palmoliv שמפו 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כמעט 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל מקלחת 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות עזובתך שטויות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות חורגת אחת בת 11 חודשים 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? כלום 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לא הרבה אם בכלל 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? ביצפר ועצמאות 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לאזוכר 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לפעמים כן לפעמים לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לפעמים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבעית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?רוב הזמן לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושים 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבית 33. אהבתם את הסקר ? נחמד ככה הודגש באמצעות מדגישומטיק

2eye

New member
שפריץ-שפראץ

1. לידע כללי = שם: עמרי = גיל:14 = זכר = לאיזה כיתה אתם עולים ? ט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? זה כיף :) 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? בד"כ דוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם/פעמיים (בימי קיץ-חמים) 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב בד"כ 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד X: 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 5 דק'? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? מה שאמא קונה XD אני אוהב את הסבון המוצק של 'דאב' 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי, וגמכן, סתם שולף מהארון. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? תלוי, אם זה מוצק אז בטן. אם נוזלי אז יד :) 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים בערך. 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן :) 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים רולז. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? בערך כל ליום. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: תלוי אם יש או אין בצפר :) 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? יש לי 4 אחים ואחיות (אח: 16, אחות: 10, אח:8, אח:3) אבל איך זה קשור? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? רבים כן, מכות לא ממש. 21. על מה אתם רבים ? כל דבר אפשרי וחצי. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין מישו שיודע הכלל, יש כאלה שיודעים הרבה. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כל דבר אפשרי ואשתו. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? בטכלס? ריתוק פשוט, אבל הטיימינג היה גרוע X: 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבל דמי כיס. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן, לפעמים. *עד פה, זאת הייתה סטייה מהנושא
) 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? תלוי, אני משתדל בבית. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת... 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?תלוי, אם נדבקתי לשיר אז כן >.<'' 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת על חצי גוף... 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? תלוי, גם וגם.. 33. אהבתם את הסקר ? הוא סטה מהנושא בחלקו, אבל היה נחמד.

MushrooMush

New member
עונה עונה עונה

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? הדר 15 עולה לכיתה י נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?חולים על זה D: 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה יוותר כיף אבל בדר"כ דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2-1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?מתי שצריך XD 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? ל-ב-ד.... ומישהו שמפריע לי באמצע... אני שוחטת אותו 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? מלאאא זמןן לוקחת תזמן 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?אמ... לא דעת מיתחלף מה שאמא קונה עכשיו יש לי של הדנס שולרדרר:~ מהשהו כזה XD 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אממ ליפמעים שחאי פה אז אני שואלת אותו אם הוא ניכנס..... 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כהה 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? הרבה... 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?יש לי 2 מגבות.... כל פעם שאחת מיכתבסת שזה קורה כל מיקלחת XD אז השניה מחליפה אותה 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל פעם שאני מיתקלחת בדר"כ אבל אם אין לי זמן אז אין זמן...XX 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אמ בשש בבוקר קמה לעבודה שבע אני בעובודה עד 1 אני חוזרת מהעבודה מיתקלחת למחשב עד 4-5 טליוזיזה אוכל.. ואז ב 4-5 חברים.. עד משהו כמו 10.. ואז מיתקלחת ואז הולכת לישון ... כל מיני כאלה..XD 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 בנים 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? אממ כה די רבים אבל לא רציני הם גדולים XD 21. על מה אתם רבים ? על מי שם יותר חזק את המוסיקה 22. יש לכם חדר פרטי ? כה 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?3-4 מיכאל שיר שקד ואולי גם סמדרXD 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על הכלללללל מהכללללללל 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אמ......... לא ליקנות משהו או משהו כזה .. כסף.... קיצר איך זה קשור לאמבטיה?!OO 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת.... 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כה 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אממ אצלי.. אני שונאתת להיתקלח אצל אחרים ואני גם לא אוהבת לישון אצל אחרים... 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? OO זה ממש חדירה לפרטיותXD תכף אני ירגיש סלב ויתלונן עלכים .. במיקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא אני שומעת שירים אבל 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?לובשים בגד ים ומיתקלחים בבית 33. אהבתם את הסקר ?אממ כה D:

אנסוורסD:

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? עולה לט',נקבה,בתאל^.^ 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? לרוב דוש ואמבטיה זה לפינוק כשיש עודף זמן.. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת חח 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד0.O 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה+- 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?אממ יש כל מיני.. שמפו זה האד&שולדרס וסבון נוזלי זה או של לייף או seda ואמא שלי קנתה לי אתמול את הערכת ספא של לייף ויש שם ג'ל רחצה בריח פסיפלורה-ליצ'י
9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד.. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? יאפ 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? אמממממ נראה לי שהבטן.. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת
14. עם או בלי ספוג ? עם^^ 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?נוט,פעם עשיתי את זה ואמא שלי התעצבנה עליי:< 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף גרביים ונעלי בית מחממות כאלה של ארנבונים
ובקיץ יחפה.. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? אמממ נראה לי ש4.. תלוי גם במצב רוחD: לפעמים אם אני נכנסת אז על הדרך אני גם חופפת כי אני כבר נמצאת שם אז חבל..(אגב אני עושה ככה כי קראתי שאם עושים כל יום אז רוב הסיכויים שתיהיה נשירה.. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אממ אין לי זמן עכשיוD: 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בן 18 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא
21. על מה אתם רבים ? בדר"כ אני רבה איתו על זה שהוא מעשן במקומות שאני נמצאת בהם ונשאר ריח, או שהוא לא סוגר את החלון ונכנסים יתושים. (וכן כמובן נעקצתי אתמול רררררררר) 22. יש לכם חדר פרטי ? יאפ:] 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? רק חברה 1 כזאת ואני לא הולכת להגיד תשם שלה:p 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? עם אמא שלי* אממ על כל מיני תלוי במצב רוח
אם אני עצבנית אני רבה איתה על כל שטות שאני מוצאת.. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אממממ לא קיבלתי עונשים תאמת.. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת..קונים לי את כל מה שאני צריכה
אבל חסכתי ממזמן ויש לי בערך 800-1000 ואני שומרת לימי הולדת:} 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אממ לא(סיפור ארוךD:) 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?אממ כן זה היה ככה..ולפעמים התקלחתי אצלה.. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?נוט:p יש שכנים למעלה ופאדיחות 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? יאפ 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? לפעמים ככה ולפעמים ככה.. אבל האמת אם התקלחתי שם אז גם כשחזרתי התקלחתי כדי להיות בטוחה שאני נקייה.. 33. אהבתם את הסקר ? מאוד^.^ תודה שהעברת לי כמה דקותD: הלכתי לראות מסכים

I R i T 94

New member
זה כבר שאלון P: לא סקר ../images/Emo6.gif ../images/Emo217.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? עירית, 13, נקבה, לח'. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? שונאיםXD 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 0-1-2. תלוי אם בא לי או לא. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? או ערב או בוקר. לרוב ערב. [לילה><] 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? מקסימום 10 דקות. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? האד אנד שולדרס. כי יש לי קשקשים >: 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? עכשיו יש לי מקלחת משלי.. אז לא מציקים לי.. אבל שנה שעברה כל הזמן היו מציקים לי. עכשיו יוצא שאני מתקלחת כל יומיים שלושה >< 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? לא. XD 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 0. אני מסתבנת עם השמפו.. כאילו זה יורד לגוף... 14. עם או בלי ספוג ? בלי.. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא O-O 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים D: אלא אם אני חולה. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום שאני מתקלחת. אני חייבת. כי אם לא מגרד לי >< 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות הממ. זה לא באמת מעניין>< 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 1, בן 11. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? הממ. פעם. בזמן האחרון אנחנו כמעט לא רואים אחד את השני. 21. על מה אתם רבים ? מחשב, טלוויזיה, מוזיקה, אוכל, סתם בא לו להתעצבן עליי אז סתם דבריםXD 22. יש לכם חדר פרטי ? אכן כן D: 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? הממ. יסמין, ענבל, מיכל. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? לא רבה איתם D: קורה פעם ב.. וזה על שעות שינה. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? הוממ. לא לאכול שוקולד שבוע?
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא.
27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן D: *ישנים. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? או בבית, או לא מתקלחים ^^' 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כשבא לי XD 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? או לבושה או עם מגבת. 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? עושים דוש מהיר עם הבגד ים, שמים בגדים ומתקלחים בבית D: 33. אהבתם את הסקר ? אפשר לומר P: סתם. ברור^^

mafakit

New member
מקלחת..[חפירה..../images/Emo122.gif]|אלפקה|../images/Emo218.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? דרור,14,נקבה,ט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? תלוי מתי..אם זה יוצא לי מאוחר אז זה מרגיז..או אם זה על תוכנית שאני רוצה לראות.. אבל בכללי זה כיף.. זה מנתק מהבית והכל.. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?לרוב ערב..אלא אם כן יוצאים או משו..אז לפני זה.. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד..חחח פעם כשהייתי קטנה אז זה היה עם אח שלי..XDD 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? וואי..הרבה.. איזה חצי שעה..תלוי בכמה אנשים אחריי..XD 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?שמפו של האד אנד שולדרס [נגד קסקסים.. ד_ד ] מרכך של פינוק.. סבון אני לא בטוחה.. מה שיש.. אני יודר דואגת שיקנו לי את השמפו שאני אוהבת ואת המרכך שאני אוהבת מאשר סבון מסויים..XD 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד.. פעם היו צריכים להגיד לי.. אבל עכשיו לבד.. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן..לפחות משתדלת..XD אם נגיד אני יוצאת עם חברים ממש פתאום.. נגיד קובעים מעכשיו לעכשיו.. ואני חוזרת מאוחר אז אני כבר אתקלח מחר.. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני..שונאת לצאת עם מגבת לחדר..
חחח.. הייתה לי מזה פאדיחה עם זה..XD יותר נכון לחבר..
12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? צוואר..ומטה..חחח..
13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת..או שתיים.. 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה או גרביים בחורף.. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. האמת שאני עושה פעמיים שמפו פעמיים מרכך.. יש לי שיער בעייתי..
18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות מתעוררת בסביבות 12 נשארת במיטה ורואה טלויזיה עד איזה 1 ורבע תלוי איזה תוכניות יש, קמה למקלחת ומתארגנת איזה 15 דקות.. הולכת לנגן בערך שעה..אפילו יותר.. או למחשב..גם כן לאיזה שעה וחצי או משו..ואז מתישהו בסביבות 2 אמא שלי מתקשרת ומזכירה לי מה אני צריכה לעשות היום.. תמיד זה לתלות ולהוריד כביסה[היא אומרת לעשות את זה יותר מאוחר..לא כשחם..] לטאטא את הבית.. לסדר את החדר.. ומדי פעם גם להשקות..אחרי שאני במחשב אני עוברת לגיטרה[או ההפך] ואחרי כמה זמן בגיטרה אני מטאטאת וכל מה שהיא אמרה.. חוזרת לגיטרה.. בסביבות 5 אני יוצאת לתלות ולהוריד כביסה..זה בערך שעה..[תלוי בכמה כביסה..] חוזרת למחשב.. אמא כבר בבית אז היא בטח מכינה משו לערב.. ואני כרגיל צריכה לעזור.. וככה אני דקה במחשב והולכת לעזור עם האוכל..דקה על המחשב לבדוק הודעות..והולכת לעזור.. ככה כמה פעמים.. אחרי זה אני הולכת לראות טלויזיה או סתם לשבת לצייר משו בחדר.. לפעמים מדברת בהודעות בפלאפון..כשהאוכל מוכן אמא שלי קוראת לי ואני הולכת לאכול.. בסביבות 7 אחותי חוזרת מהעובדה.. גם כן אוכלת איתנו.. ואז..כל אחד עושה מה בא לו..מחשב..טלויזיה..גיטרה..
לרוב אני רואה טלויזיה עד איזה 1.. ואז קמה למחשב [אחרי שאמא שלי כבר הלכה ממנו..] מדברת איזה שעה עם חברים והולכת לחדר לישון.. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות גדולה בת23 ואח גדול בן 19 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? עם אח שלי אני הולכת מכות..
וזה כיף!!
21. על מה אתם רבים ? לא ממש רבים.. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? יש לי חברה שאני זוכרת את עצמי רק איתה.. מאז שאני בערך בת 3 [ז"א מאז שאני זוכרת את עצמי] אני מכירה אותה.. והיא גם בת דודה שלי..XD ליאן 24.על מה אתם רבים עם ההורים ?בעיקר עם אמא שלי..זה לא ריב..סתם וויכוח.. נגיד היא אומרת לי ללכת עכשיו לטאטא אז אני נשארת כמה זמן במה שאני עושה ואחרי איזה 10 דקות קמה.. בינתיים היא מזכירה לי ללכת כל איזה 2 דקות.. ונוצר איזה וויכוח כזה שהיא אומרת לי משו ואני עושה אותו אחרי מלא זמן ולא מקשיבה.. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא לצאת עם חברים..[והסיבה הייתה ממש מפגרת..ממש כעסתי על אמא שלי שבגלל זה היא הענישה אותי..] 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא..כשאני צריכה כסף אני מבקשת..או שאני עובדת אז כבר יש לי..^_^ 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אני פחות אוהבת שרק חבר אחד מתארח..אני אוהבת שכל החבר'ה באים וישנים [יותר נכון ערים כל הלילה..] ואני גם אוהבת את אותו דבר אצל חברים שלי.. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז הולכים לחבר.. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לפעמים..
אני שרה מזעזע.. 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? יצאתי מהמקלחת אני עירומה[מן הסתם] וישר מתנגבת.. 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בכללי אני נכנסת עם בגד ים ועליו חולצה ומכנסי גלישה.. אז אני חוזרת ככה והולכת להתקלח.. 33. אהבתם את הסקר ? כן..חפרתי לגמרי..XDD

shaharrr53

New member
עונה.

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? שחר,13.7,זכר,עולה לט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?די שונאים,אבל שיש מים חמים אז לא
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש,לפעמים אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?אחרי הצהריים 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? עשר דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?חחח שמפו הנד אנד שולדרס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? אכן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? הבטן 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?גורבים נעליים כי קר 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום במקלחת 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות -נו חחח מאיפה לי 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ?4 ולא אומר איזה גיל
20. אתם רבים המון הולכים מכות ? קצת 21. על מה אתם רבים ? על כסף 22. יש לכם חדר פרטי ? לא 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?2
24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כמעט ולא רבים 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? תמיד ההורם נותנים עונשים ואז שוכחים מזה או שמוותרים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? רק מתי שאני צריך 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אצל חברים,יותר כיף D: 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?מה? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא
31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? מה? 33. אהבתם את הסקר ?כן

דנטל

New member
סקרים

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה? לאיזה כיתה אתם עולים? דנה, 34, נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח? שונאת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים? לרוב 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב? צהרים (שזה הבוקר שלי) 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים? 20 דקות בלי חפיפה, 30 דקות עם חפיפה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים? שמפו פינוק 2 ב- 1 לשיער רגיל, סבונים של בתי מלון 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? בית שחי שמאל 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת? 1 14. עם או בלי ספוג? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת? לא 16. אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? יחפה 17. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש? 2-3 18. מהו סדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? קמה 14:00, מתרחצת, מתלבשת, מצחצחת שיניים, הולכת לסופר 14:00, הולכת לעבודה 15:00, חוזרת מהעבודה 21:30, גולשת 21:40, הולכת לישון 4:00. לפעמים יש מסיבות אחרי העבודה ואז גולשת קצת בחמש וחצי בבוקר והולכת לישון בשש. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן? 1 בן 32.5 20. אתם רבים המון הולכים מכות? לא 21. על מה אתם רבים? כסף 22. יש לכם חדר פרטי? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל איך קוראים להם? ערן, חני, יוסי, סוזי, שיר, תומר 24. על מה אתם רבים עם ההורים? הרבה דברים 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים? לא לטוס לחו"ל 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים? כבר לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם? נדיר 28. כשחברים ישנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר? מעדיפה בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת כשאתם מתקלחים? לא 31. איך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף? מכנסיים והחלק העליון מוסתר על ידי הבגדים של מקודם 32. כשאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח? בבית 33. אהבתם את הסקר? רק את החלקים ללא הטעויות הדקדוקיות

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? עומר, 14, זכר, לכיתה ט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהב 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת או פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? לפעמים בוקר לפעמים צהריים ולפעמים ערב אבל לרוב ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? המווווווווווווווווון זמןן XDD 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? כל פעם זה מתחלףף 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בערך 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לאא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל פעם כשאני מתקלח 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ? אין לי כוחח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אחד בן 21 ואחות אחת בת 25 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? אנחנו לא רבים 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לא יודעע 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? המון דברים 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אממ לא זוכרר 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 150 ש"ח לחודש 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז הולכים לחבר 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לאא חחחח 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת על הגוף 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבית 33. אהבתם את הסקר ? כןן

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifחח איזה חופרXD

. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? ירדן, עוד 3 חודשים 14, נקבה, עולה לט'. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש נראה לי 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? בדרך כלל פעם אחת אבל לפעמים פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בבוקר/ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? ממ בלי לחפוף זה בין 5-10 דקות, ועם זה בין 10-15 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו ומרכך של dove וסבוך כזה משהו עם יוגורט של כיףXD 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? ממ אם אני חוזרת הביתה כזה מזיעה וזה מגעיל לי אז אני ישר נכנסת להתקלח ואחר כך בוחרת בגדים והכל. אבל אם זה לפני שאני יוצאת למקום אז מכינה בגדים
12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ממ יד?XD 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? לא יודעת
14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן
16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? לא זוכרתXD נראה לי שכן 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? יום כן יום לא, ולפעמים יום אחרי יום.. כי קיץ ומזיעים וזה
18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות. אין לי כוחXD 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 3 אחים, אין לי כוח להגיד גילXD 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא
21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? כן^^ 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? יש לי כמה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? לא זוכרת, אולי על לסדר את החדר או משהו כזהOם כי הוא באמת מבולגן 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לפעמים 50 שקל בשבוע 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לפעמים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית
חוץ מפעם אחת שהתקלחתי אצל דני D: 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חחח לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לפעמים עם מגבת, לפעמים לבושה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? אני לא הולכת לים/בריכה 33. אהבתם את הסקר ? קצת חופר |:

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif מקלחת :0

1. לידע כללי = שם = נוגה. גיל = 14.נקבה. ט'. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? הממ... אוהבת
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש בדר"כ 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 או 2 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב, בדר"כ. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? וואי זה לא קבוע. לפעמים 10 דק', ולפעמים אפילו שעתיים XD 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו- CREMA, סבון- דאב. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אממ.. לפעמים ככה ולפעמים ככה :/ 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? משתדלת 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן :| 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת ... 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף גרביים. בקיץ יחפה. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יומיים-שלוש. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות - וואי לא יודעת.. בדר"כ זה לישון-להתארגן-לקחת אחות מקייטנה-לשמור עליה ולהשגיח שהיא עושה כל מה שהיא צריכה- לאכול- ומכאן אני מאלתרת משו 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות אחת קטנה בת 7. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? רבות, כן. הולכות מכות, לפעמים. (אם אפשר לקרוא לזה מכות.. :/) 21. על מה אתם רבים ? לא יודעת.. כל מיני 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין כאלה.. יש חברים שאני יותר פתוחה איתם ויש כאלה שפחות.. אבל אף אחד לא יודע הכל. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? התנהגות, הרגלי אכילה, יציאות וכאלה.. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא דעת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? אני מקבלת 260 ש"ח לחודש. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לפעמים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים ואז הולכים 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבריכה, אני מתקלחת בבריכה. בים, אני חוזרת הבייתה ומתקלחת בבית. 33. אהבתם את הסקר ? ברור. אבל זה יותר שאלון, מסקר.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחוחוחוח

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? אריאל, 14, הקבה, עולה לט' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 ולפעמים פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בד"כ בערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד חחחחחחחחח 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?שמפו ומרכך-משו של לוריאל מהעבודה של אימא.. סבון-נקה 7 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני נכנסת לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כה 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף כן 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות. איולי כח זה יותר מדי 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות אחת בת 17 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? יותר מתווכחות
21. על מה אתם רבים ? הרבה 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 3. נועה, תמר, מאיה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הרבה 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא לצאת חודש 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כמה שאני צריכה..זה משתנה.. אבל עכשיו אני עובדת 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחת בבית והולכת לחברה 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? באה הביתה ונכנסת להתקלח 33. אהבתם את הסקר ? כן

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifמדחום, אהובי ../images/Emo4.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? איזבל, 15.8,עולה ל יא' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת!!11 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה
4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2-3 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?גם וגם וגם 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?אני יכולה לבד, אבל תודה על הרצון הטוב 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20 דק'- 25 דק' 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?סבון-דאב שמפו-נראלי כיף או משו כזה 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?נכנסת גם אם אומרים לי לא להיכנס
10. האם אתם מתקלחים כל יום ? ברור!!!11 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים...! 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים 14. עם או בלי ספוג ? תלוי אם אני ממהרת 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?נשארת יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות- אני חולה, אין לי סדר יום 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ?שתי אחיות ואח 29, 22, 19 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? חס וחלילה, רק לפעמים 21. על מה אתם רבים ? שטויות 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל ?איך קוראים להם ? אין הרבה שמכירים אותי כל כך טוב, יש לי רק שתי חברות שמכירות אותי ממש טוב 24.על מה אתם רבים עם ההורים ?לא רבה 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ?לא מקבלת עונשים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ?ישנים**, וכשיוצא 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?ישנים* ומתקלחת רק בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?באמת שלא עניינך 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?לא חושבת, אולי 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ?מתקלחת רק בבית!~!~!~! 33. אהבתם את הסקר ?זה לא סקר, זה יותר בכיוון של שאלון. האמת, יותר בכיוון של מגילה...

נעה 124

New member
עונה

1. לידע כללי = שם = נעה גיל = עוד מעט 13 זכר או נקבה ?
לאיזה כיתה אתם עולים ? ח' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? מקלחת קצרה- עד 20 דקות, מקלחת ארוכה- עד שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו- קרליין (careline) סבון- הוואי 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף כן בקיץ לא 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות- אין לי כוח.. ועכשיו בחופש אני בכל מקרה לא עושה כלום 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח- 9, אחות -5.5 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? עם אחותי סתם כי היא מעצבנת ועם אח שלי לא רבה 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? הדר, ענת, ענבל, יובל 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הכול 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא מקבלת עונשים (לשמחתי) 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לפעמים.. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? תלוי באיזה שעה אני באה.. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן
31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? גם בים/בבריכה וגם בבית 33. אהבתם את הסקר ? כן..

צ ש ט ש

New member
להלהלהלה

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? מאיה, 13, נ, ח' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אני במשפחה היחידה בעולם שקוראת לזה טוש??? 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1, כשאני ממש מלוכלכת או כשיש מסיבה או משהו 2. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר, אבל אני אעבור לצהריים. חוסך חשמל 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד |: 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 10 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? מה שיש. כרגע יש קרמה פסיפלורה 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? יד שמאל 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? לא יודעת 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף נעלי בית 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל מקלחת 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אין לי כוח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחד בן 25 ואחת בת 21 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? ממש לא. לא רבתי איתם אף פעם בטח שלא מכות 21. על מה אתם רבים ? -- 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לא יודעת 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כל מיני 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא יודעת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 50 כל שבוע, לא כולל ימי הולדת של חברים שבשביל זה אני מקבלת בנפרד 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא Oם 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בבית 33. אהבתם את הסקר ? מתה עליו. אבל זה דיי שאלון

אספיר85

New member
אני איש קש../images/Emo54.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? סתיו, 14, נקבה, נעים להכיר, עולה לכיתה י'. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת. ואם ממש חם אז שתיים, אם עבדתי יש מצב לשלוש. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? תלוי במה אני מתכננת לאותו יום. זה משתנה. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 10 דקות, רבע שעה. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו של הד & שולדרז, סבון של דאב 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני נכנסת לבד. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? משתדלת. אבל כשאני בדיכאון אז לא. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? הידיים בד"כ 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אחת. 14. עם או בלי ספוג ? בלי. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא, תולים אותה עד שהיא תתיבש ומשתפמשים בה שוב, ואחרי כמה ימים אמא עושה כביסה. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? לא יודעת, עכשיו קיץ. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? קצת מדי... 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: אוקיי זה מאוד תלוי במה אני עושה באותו יום. אבל בד"כ זה משהו כזה: 7:00-8:55 -קמה. אותה שעה -חוזרת לישון. 10:30-12:00 -מתעוררת. 12:00-13:00 -אוכלת ושותה משהו. 13:00-17:00 -מנסה למצוא עיסוק, יוצאת עם חברים, רואה טלויזיה. 17:00-18:30 -אוכלת ארוחת צהרים. 18:30-23:30 -רואה את התכניות האהובות עלי, מסתובבת עם חברים. 23:30 -לוקחת משהו לאכול/לנשנש. 00:00-01:30 -הולכת לישון. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? שתי אחיות קטנות, בנות 13 ו7. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן 21. על מה אתם רבים ? הכל 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? בקושי רבה איתם. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אין טלויזיה ומחשב? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? מה זה משנה? 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחת בבית. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? הבגדים שאני רוצה להמשיך ללבוש אחרי המקלחת אני מורידה בחדר, ואת השאר במקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם תחתונים ומגבת. 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? אני לא הולכת לים. וכשאני הולכת לבריכה לפעמים ככה ולפעמים ככה, תלוי עם מי הלכתי. 33. אהבתם את הסקר ? כן. אבל הגיע הזמן שאלך לישון.

MC sApiR

New member
שמניי../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

==== סקר המקלחות הכי גדול ===== 1. לידע כללי = שם ספיר = גיל עוד חודש 15=]] = זכר או נקבה ? נקבה לאיזה כיתה אתם עולים ? י ' 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבים 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש..אין לי סבלנות לאמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת ועם יש לי שיעור בבוקר אז בבוקר להתעורר אחרת אני נרדמת על הסוס 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חח לבד..כבר ילדה גדולה
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה-שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?האד אנד שולדרס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? מזתומרת?..פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? עם אבל עם קוצים כאלה 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא..אמא גם ככה עצבנית שאני משאירה את המגבות למעלה 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 3-4 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות נו אין לי כוח..וגם כל יום זה אחרת 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 גדולים- שגיא בן 24 ושניר בן 21 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? קיקי,ענת 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על שטויות 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ?לא..אני מבקשת והם מביאים 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם אבל יותר ישנה אצל חברים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אה? לא הבנתי
29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת! ברור 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חחח זה משתנה
31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? נו מה אתם פגים?! עם מגבת! ברור 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? בים הביתה(הבריכה 2 דק' ממני והים 15 דק'..) 33. אהבתם את הסקר ? לא|חבול

Miss Menta

New member
|שיקוי

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה ? לאיזה כיתה אתם עולים ? שרית, 13.8, נקבה, עולה לט'. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת, אבל לא כשזה יוצא על איזה תוכנית שאני אוהבת או משהו.. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת ולפעמים פעמיים. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב לרוב. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 10-20 דקות. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הכל של קרמה. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? לא ספרתי. 14. עם או בלי ספוג ? בלי. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נשארת יחפה. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות כל מיני D: 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא. 21. על מה אתם רבים ? כלום. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? די הרבה. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על הדברים הכי קטנים. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? חחח אין. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? שלושים שקל בשבוע אבל בחופש חמישים שקל. 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחת בבית. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן. 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת. 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? לובשת בגדים על הבגד ים ובבית מתקלחת. 33. אהבתם את הסקר ? כן.

24424

1. לידע כללי = שם = נופר גיל = 17 זכר או נקבה ? נקבה לאיזה כיתה אתם עולים? י"ב 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2-3 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר וערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? כל הסוגים 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? בדרכ לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? קרסוליים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 2 14. עם או בלי ספוג ? פעם אחת עם ופעם שניה בלי, כי זה ג'ל רחצה 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים וזה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? יום כן ויום לא 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? נו אינלי כח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 1 אוקי 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? לא 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אפחד לא יודע עלי הכל.. אבל יש הרבה שנורא קרובים - מיטל ודבורה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? בעיקרון על כסף 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? ניתוק טלפון, לא לצאת מהבית 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? תלוי 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 32. שאתם בים או בבריכה אתם מתקלחים בים או בבריכה או לובשים בגדים על הבגד הים ובאים הביתה ונכנסים להתקלח ? תלוי 33. אהבתם את הסקר ? לא

למעלה