==== המקלחת מהארכיון שלי ====

הנסיך 8

New member
==== המקלחת מהארכיון שלי ====

============== המקלחת = 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? 32. אהבתם את הסקר ?

anna the best

New member
מקלחת =)

המקלחת = 1. לידע כללי = שם = אנה גיל = 15 זכר או נקבה = נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אני ממש אוהבת לעשות אמבטיה, אז אני עושה פעם בחודש בערך. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב, לפני השינה 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? מה אני בגן? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? ממש קצר. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? סבון: כיף, שמפו: הד אנד שורלדרס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני מחליטה אם אני מתקלחת או לא 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אני מביאה מגבת למקלחת, ומתלבשת בחדר 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? מזתומרת כמה פעמים...? 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? פעם בשבועיים... לא יודעת מתי שיוצא 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ? קמה, הולכת לבצפר... טוליזיה שיעורים ולישון 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בן 7 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן כל יום 21. על מה אתם רבים ? על כל דבר, הילד הזה הוא חתיכת מניאק אגואיסט מכוער. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? ממש ממש הכל שרית וגלוריה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על כל דבר 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כל פעם שאני צריכה כסף הם מביאים לי כמה שאני מבקשת. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? פעם אחת חברה ישנה אצלי 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? ---- 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? ברור שבמקלחת! 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 32. אהבתם את הסקר ? נחמד מאוד

hilonet14

New member
עונה :)|טיפה|

1. אני הילה בת 14.5 ונקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אבמטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר וערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חחח כן בטח 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הד אנד שולדרס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? יש ימים שלא יוצא אבל אני משתדלת כל יום 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 2 14. עם או בלי ספוג ? עם ובלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 3 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות... זה משתנה 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחיות בנות 30 + 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? לא רבה הן זקנות מדיי בשביל זה (חחח לא זקנות, אין לנו על מה לריב..) 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אור 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? אממ בקושי רבה 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אין לי עונשים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן לפעמים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אצלי 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן XD שירים של רובי וויליאמס
31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? חלוק 32. אהבתם את הסקר ? כן

Miss Menta

New member
מגניב. ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = שרית, 13.4, נקבה.
2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת.
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש.
4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת, כשיוצא פעמיים.
5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב, לפעמים גם בוקר.
6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד XD
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה ככה.
8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?סבון של קרמה, שמפו ומרכך של דאב.
9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד.
10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן.
11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי.
12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? כתפיים.
13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? אה.. לא ספרתי
14. עם או בלי ספוג ? בלי.
15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? נופ.
16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נשארת יחפה בדרך כלל.
17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? פעם ביומיים.
18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות קמה בבוקר, מצחצחת שיניים מתלבשת, בצפר, הביתה, אוכל, מחשב, טלויזיה, לא יודעת.. אין קבוע.
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות בת 20 ו.. ואח בן 4 וחצי.
20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא.
21. על מה אתם רבים ? לפעמים אחי מעצבן אותי, לא משהו נוראי.
22. יש לכם חדר פרטי ? כן.
23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? הממ, כמעט כולם.
24.על מה אתם רבים עם ההורים ? לימודים.
25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? חחחח הם לא מענישים אותי כמעט.
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 30 ש"ח כל שבוע.
27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם.
28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית.
29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר.
30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן.
31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת.
32. אהבתם את הסקר ? כן. :)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo42.gifעונה

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = שי, 15, נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת, לפעמים פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
לבד XD 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? לא יודעת, שעה בערך 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? לא זוכרת, אין לי כח לבדוק 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לפעמים לבד, ולפעמים ההורים שלי יכולים להגיד לי שעות 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? לא יודעת 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גורבים גרביים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כמעט כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות .. כל יום משהו אחר 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אחד הן 17 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? פעם כן, עכשיו אני לא גרה איתו אז לא 21. על מה אתם רבים ? רבנו על כל דבר 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לא יודעת, נראה לי 3 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? אני לא ממש רבה איתם 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא יודעת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא, שאני צריכה אני מבקשת 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם, אבל מזמן לא 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז הולכים 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן ^^' 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. אהבתם את הסקר ? כן :]]

מתוקה777

New member
עונה....

1. לידע כללי = שם =מור גיל =17 זכר או נקבה =נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20-45 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הרבלסנס הוואי 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? רוב הפעמים לבד לפעמים צריך להגיד מליון פעם (כי יש שיחות באיסיקיו :) אממ ההורים 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 2 14. עם או בלי ספוג ? פעם עם פעם בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל פעם שאני מתקלחת (נכון אומרים לי שזה לא בריא ...) 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות זה ממש לא קבוע .... 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחיות ואח 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 3 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? לא ממש רבה איתם 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כן 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? פעם ככה פעם ככה 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ?מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?מתקלחים 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. אהבתם את הסקר ? נחמד

עונה../images/Emo9.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = אור, 16, נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? לא אוהבת ולא שונאת .. 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד XBB 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה בערך 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו האד אנד שולדרס ומרכך פינוק
9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד
10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כע 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת את כל הגוף
14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לע 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? רק גרביים .. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות .. פוו אין לי כוח לכתוב זה ארוך
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח 1 בן 13 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לע 21. על מה אתם רבים ? לע רבים בדרך כלל .. 22. יש לכם חדר פרטי ? לע 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין מישהו שיודע עלי הכול
24.על מה אתם רבים עם ההורים ? אממ לע דעת .. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אממ לע זוכרת .. לא קיבלתי הרבה עונשים
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לע .. אני עובדת בשביל הכסף
27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? יושנים אצל חברים .. אצלי אין ממש מקום
28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית ואז הולכים אליהם .. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? חדר 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לע XB 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 32. אהבתם את הסקר ? חח נחמד

אעע שכחתיי

איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו האד אנד שולדרס ומרכך פינוק וסבון של כיף <הנוזלי>

../images/Emo204.gifאני:)

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = אילנה,15 וחצי,נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת בד"כ,בקיץ יותר 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בעיקר בערב..ובצהריים 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד:S 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? לפחות 15 דקות:D 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? מתחלף:p 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני:S 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? הראשון 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יומיים 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ארוך
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות אחת בת עשר וחצי 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? רבה בקטנה..חח 21. על מה אתם רבים ? ממ 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לא מכירים 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? ממ 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת:S 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כן 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ?גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחת לפני שאני הולכת 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? :S 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? מתקלחת:S 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ?
32. אהבתם את הסקר ? קצת

דנטל

New member
מקלחת

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = דנה, 34, נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח? לא זה ולא זה 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים? 1 בדרך כלל 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב? כשאני קמה, שזה אומר בצהריים ובלילה לפני מסיבות 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח? לבד או עם גבר 7. כמה זמן אתם מתקלחים? 20 דקות בלי לחפוף, חצי שעה עם לחפוף 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים? שמפו פינוק וסבון של בתי מלון 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום? 99% מהימים 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת? במקלחת שמה ג'ינס, אחרי המקלחת בוחרת חולצה 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? בתי שחי 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת? 1, אבל לפעמים אני לא זוכרת אם הסתבנתי ועושה את זה שוב 14. עם או בלי ספוג? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת? לא 16. אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים? יחפה תמיד בבית 17. כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש? 2-3 18. מהו סדר היום שלכם, כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? קמה (14:00), מתרחצת (14:30), עושה סידורים בבית ואולי הולכת לסופר לקנות משהו לצהריים, הולכת לעבודה (15:50), חוזרת הביתה וגולשת (21:30), הולכת לישון (4:00). בימי שני הולכת למסיבה אחרי העבודה וחוזרת בשש בבוקר. ימי שישי ושבת שונים לגמרי. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן? 1, בן 32.5 20. אתם רבים המון הולכים מכות? לא 21. על מה אתם רבים? כשהוא מתפדלע 22. יש לכם חדר פרטי? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל איך קוראים להם? ערן, חני, סוזי, יוסי, תומר 24. על מה אתם רבים עם ההורים? על כסף בעיקר 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים? כאפה של נעל על הרגל 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים? קיבלתי כשהייתי ילדה ולא זוכרת כמה 27. אתם ישנים אצל חברים או חברים ישנים אצלכם? נדיר 28. כשחברים ישנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר? מעדיפה שכל אחד יתרחץ בבית שלו 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת כשאתם מתקלחים? לא 31. איך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף? לבושה במכנסיים ומכסה את הציצי עם הפיג'מה 32. אהבתם את הסקר? כן

מקלחת

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = מירב, 14 נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?שונאת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש חחח מילה מוזרה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 אם יוצא 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? חח לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 45 דק ככה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?הרבל אסנס 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אמא אחרת אני לא מתקלחת 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? לא 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?ליפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ראש חפיפה וזה 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 14. עם או בלי ספוג ? ליפעמים 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 3-4 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אין יל כוח :( 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 3 אחים. 17,19,24 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? לא רבים בקושי 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין ממש 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הרבה דברים 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא מקבלת עונשים ממש... 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ?אצל חברים ואומרים ישנים. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית שלי 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?ליפעמים 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? ערומים 32. אהבתם את הסקר ? לא

../images/Emo210.gifאאאני:):)

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = ענבל, 13 נקבה
2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת :p 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? תלוי..בד"כ פעם אחת. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר/ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אמא עוזרת לי.
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 10 דקות.. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו של קרליין וסבון..אממ אין לי מושג..:) 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בגוף כמעט כל יום. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים חיחי 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גורבת גרביים וזיהו. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 3/2 פעמים.. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות.. קמה ב7, הולכת לתחנת אוטובוס ב8, מגיעה לבצפר ב8 וארבעים [באיחור של 10 דקות כמו תמיד
], שוהה בכלא, ב1/2 או במקרים של מזל ב-12 חוזרת הבייתה, בערך ב2 וחצי אוכלת, אח"כ קצת מחשב/טלוויזיה, 4 חברות, 8 שיעורים, 8 ו20 השיר שלנו, אח"כ ארוחת ערב, קצת מחשב, וזייהו :} 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחים=] אחת בת 17 והשני בן 23. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? עם אחותי ואח שלי אני רבה לפעמים ועם אח שלי אני הולכת מכות אבל בכיף
21. על מה אתם רבים ? על בגדים, על מחשב.. 22. יש לכם חדר פרטי ? יאאפ. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אין לי אף חברה שיודעת עליי ה,כ,ל
אבל החברות שיודעות עליי הכי הכי הרבה הן 2 - ירדן ועמית:] 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על לסדר תחדר, על לנקות תמטבח, כלמיני
25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא הסכימו לי ללכת למסיבה של חברה טובה
..חח ההורים שלי נחמדים הם לא מענישים אותי הרבה:) 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 20 לשבוע. :] 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? פעם ככה פעם ככה 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת
30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חח כה 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 32. אהבתם את הסקר ? כה, נחמד

I L O V E MCR

New member
מקלחתתת=] עונה והולכתת=]

. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = רוני,13, נקבהה!! 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבתתת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעמיםם 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בבוקר+ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד מה יש לי פדופיליםם?! 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 3/4שעה מינימום 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? אממ לפעמים כיף|ירוק| ולפעמים כיף |כחול|=] וסבות של דאב. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? איכס מי מתקלח?! סתםסתםם כהה. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטןןן ;C 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים לפני שמפ ואחרי . 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? אממ כ.ה. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים/גרביים+נעלי ביית של טוויטי/פרה=] 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אממ קמה ב6 ככה מתקלחת מתארגנת הסעה בצפר 2בבית , 9מקלחת ו12שינה |במקרה הטוב| 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 1 בת 13 חחחח |תאומה| 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? הולכות מכות ונחשו מי מנצחת |שוב מזכירה אטני ב.נ.א.ד.ם א ל י ם ! | 21. על מה אתם רבים ? מקלחתחחחחח 22. יש לכם חדר פרטי ? כה 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? אממ ליטל יודעתת הכלל חח ואיתיי 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על שיעורים ןאיך ניצול הזמן שלי מתקיים חח ציטוט מהם. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אנילא מקבלת עונשים חוץ מ"את לא יוצאת מהבית עד שאת לא עושה את זה וזה". 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת שצריך לוקחים! 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? בדר"כ אני אצלם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? אם אני אחרי בצפר אז אצלם אם אני קודם בבית ובערב הולכת אז אצלי. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חחח לפעמיםם |אנשים אומרים שאני שרה יפה| 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת. 32. אהבתם את הסקר ? מאודד=]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = : אריאל, 13 וחצי, נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? בדרךכלל אחת, בימים עם אימוני בוקר 2 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד XD 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? לאיודעת רבע שעה ככה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?סבון נקה 7, שמפו ומרכך כיף 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני נכנסת לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? רגליים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת. -.- 14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לאיודעת, אני לוקחת מה שיוצא XD 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נועלים נעלי בית בחורף, בקיץ יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות : איןלי כוח
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות 1 בת 16 וחצי 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? חחחח יש הרבה ויכוחים 21. על מה אתם רבים ? לאיודעת על הכל כמעט XD 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 4. נועה, תמר, מאיה והילה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על יציאות,כסף, לימודים, אימונים 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא לראות טלוויזיה שבוע 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חחחחחחחחחח לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושים 32. אהבתם את הסקר ? כן

../images/Emo194.gifעונה..../images/Emo3.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = שיר, 14, נקבה (בפעם האחרונה שבדקתי XD) 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? שונאת
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה אבל משתמשת בדוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 Oם 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? XDDDDDD לבד. 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? נע בין 10 דק' ל20 דק'. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? ממממממ Careline 10. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לפעמים ככה ולפעמים ככה... 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? לרוב ..XD 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לרוב אחרי. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? Oם למה שאני אזכור ><" שיער נראה לי XD 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? Oם 14. עם או בלי ספוג ? בלי..... 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות מה זה קשור לעזאזל למקלחת?!?!??! 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? מה זה קשור?!?!! 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא Oם 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? מה זה קשור.!!!!!!!?!?!? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על כלוםXD 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? -- 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנים
, וישנים פה. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? ישנים
מתקלחים בבית Oם 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת. O_________O 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא שרה XD 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? חלוק. 32. אהבתם את הסקר ? אממ אל תעלב, חדרת לפרטים ><"

-_-

============== המקלחת = 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = הדס,15.5, נקבה ^.^ 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ?
דוש XDD אמבטיה. אם יש לי זמן. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם/פעמיים.ץ 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בוקר וערב. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? XD 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה בערך.לפעמים יותר 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? בד"כ מערבבת שמפואים. וסבון- אממ. של דאב 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? צריך להגיד לי XD 10. האם אתם מתקלחים כל יום ?ברור 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים? בואנה O: 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? טוב, דיי. 14. עם או בלי ספוג ? בלי :-{ 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? נופ 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעליבית. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? אממ. לא קבוע. לפעמים כל יום, לפעמים כל כמה ימים. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אעע. לא. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? רק אחת שגרה בבית. בת 29 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא XD 21. על מה אתם רבים ? על הכל 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? ... 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כמעט ולא קורה לי. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא מענישים אותי. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? מסבא וסבתא. 100 בחודש. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? *ישנים*. בלי ו'. אממ גם וגם. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? יו! O: נשמע כאילו אתם מתכננים פריצה המונית. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן ^^ 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? 32. אהבתם את הסקר ? לא. פולשני למדי Oo

fluppster

New member
מקלחת

1. לידע כללי = שם = חן גיל = 21 זכר או נקבה = נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? תלוי איזה משמרת אני עושה או מה עשיתי באותו יום. בדר"כ בערב. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
לבד.... 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? בין 10 ל-20 דקות. אם אני ממש ממהרת, אז גם 5 דקות. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו של קרליין 10, וסבון... לא זוכרת, רגיל כזה (מה שהיה הכי זול בסופר). 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אני נכנסת לבד, כבר עברתי את הגיל שאומרים לי להתקלח (חוץ מזה שאני גרה עם החבר, ואנחנו רק מתווכחים מי ייכנס קודם). 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני, מביאה אותם למקלחת. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ראש 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? כמה פעמים? לא יודעת. כל חלק פעם אחת. 14. עם או בלי ספוג ? בלי, למרות שספוג זה מצוין! 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? ממש לא, סתם בזבוז... 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נעלי בית, עדיף לא להיות יחפה בבית שלי, עם סכנת הנדלים וחרקים אחרים.
17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: אין לי סדר יום קבוע, כי אני עובדת במשמרות (בוקר או ערב). אם אני עובדת בוקר, לדוגמא, אני קמה ב-7, מתארגנת ונוסעת לעבודה. מגיעה בערך ב-8, ועובדת עד 5+ (כשב-12 אוכלים צהריים). אח"כ חוזרת הביתה, מתפנקת עם החבר (אם הוא בבית) או סתם רואה טלויזיה, אוכלת ארוחת ערב ב-7-8, רואה עוד טלויזיה והולכת לישון בערך ב-12. מרתק, לא? אבל האמת היא שכל יום אני עושה דברים שונים, אז זה לגמרי כללי. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אחות בת 28, אח בן 30, אח למחצה בן 35 בערך, ואחות למחצה בת 40. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? בשנים האחרונות כבר כמעט לא רבים. 22. יש לכם חדר פרטי ? אני גרה עם החבר שלי 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 2 - עדי ולינור. הייתה גם שירה, שלצערי הקשר התנתק לפני כשנתיים, אבל היינו החברות הכי טובות מגיל 0. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? גם, לא כל כך רבה. אולי לפעמים עם אבא שלי, כי הוא חמום מוח ויכול ממש לעצבן לפעמים. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אף פעם לא הענישו אותי. ההורים שלי לא מאמינים בעונשים (וגם אני לא), ועובדה שיצאתי לא רע...
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא, עברתי את גיל דמי הכיס. למרות שכשאני אתחיל ללמוד באונ' בטח אצטרך לחזור לזה.... 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אני ישנה לפעמים אצל חברות (רק כשהחבר שלי לא נמצא). 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? תלוי, זה משתנה. לפעמים מתקלחים אצלם ובד"כ לא. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושה, אני מתלבשת במקלחת. 32. אהבתם את הסקר ? האמת שכן, סוף סוף משהו קצת שונה מהרגיל!

מאיוש33

New member
../images/Emo164.gifעונהה

. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = מאיה, 13,
2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? דוש- כי אין אמבטיה...
4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת
5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? לרוב בערב אבל כשחוזרים מהים/בריכה אז בצהריים
6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? ברור! כל המשפוחה יחד!
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20 דקות- חצי שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? HAD & SHOLDERS ו- "הוואי" 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? אמא צריכה להגיד מליון פעם
10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? בטן
13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי [למרות שאם הייתי מתקלחת עם בוב ספוג זה היה יכול להיות נחמד
הדגש|15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא...
16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? פעמיים
18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות נוו למי יש כוח?!
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? גיא [10]
והדר [3]
20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא...
21. על מה אתם רבים ? או הו.... 22. יש לכם חדר פרטי ? יאפ 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 3 [מאי, אנבל, ירדן]
24.על מה אתם רבים עם ההורים ? מתי לחזור הבייתה 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא קיבלתי 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת
27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? אוף- קורס!! 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? קודם בבית
[איככ...אצלם?? או יותר נכון- איכככ...אצלי?!?!] 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן!
31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? לבושים 32. אהבתם את הסקר ? בואו נאמר שהוא די דבילי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

לאיור

New member
עונה../images/Emo8.gif

. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = ליאור, בת 15, נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת
3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? אמבטיה, דוש זה מעפאאן 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? תלויף בד"כ פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בערב תמיד, בבוקר ובצהרים זה תלוי 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? בטח כל המשפחה באותה אמבטיה, מה ניראה לכם? לבד!!!! חחח 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? אם אני לא ממהרת אז רבע שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הרבל אסנס שמפו ומרכך וסבון גוף של פלמוליב עם חלב דבש או משהו כזה חח =] 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד? מה אני עבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? בד"כ לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?בטן 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם וחצי... 14. עם או בלי ספוג ? בלי, כשהייתי קטנה הייתי כל הזמן 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות? מההההה? זה דיי ארוך ואין לי כוח לכתוב את זה חחח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אחד בן 19 [בצבא
] 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? פעם כן , עכשיו בכלל לא 21. על מה אתם רבים ? שטויות 22. יש לכם חדר פרטי ? מן הסתם 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? מאיה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? יותר מידיי דברים 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא מקבלת עונשים, בעצם, לא לראות טלווזיה ומחשב יומיים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבלת דמי כיס, כשאני צריכה אני מבקשת יפה =] 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? א. ישנים ב. כן למה לא?! [מצטערת זה משגע אותי שאומרים יושנים] 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? **ישנים ואני מתקלחת קודם בבית, מרגישה יותר נח 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? בד"כ חח
31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? בד"כ לבושים 32. אהבתם את הסקר ? חמווד מאוד =]

למעלה