המקלחת - חלק שני

המקלחת - חלק שני

ישבתי מולו רעננה אחרי המקלחת , אני מאד אוהבת להתרחץ , אספתי את שערי הלבן לקוקו ,
היתה אוירה נעימה במטבח שלי , כאילו הכרנו לפני המון שנים
אז מה גם אחי נתקע וא שתחלצי אותו הוא צחק , לא מתאים לאחי המסודר
אני צחקתי , ידעתי שהוא לא בדיוק מסודר , המון פעמים נדרשי הכנס ולארגן את הדירה שלו
הוא היה קצר בזמן לצאת לטיסה והשאיר בלגן , אבל הכרתי את הדירה נכנסתי וסדרתי הכל
ולפני שהוא היה מגיע בקש ממני בטלפון לארגן לו לחם חלב וגבינה צהובה לטוסט של בוקר
ושערכתי את הקניות שלי אז קניתי גם לו את מעט המזון שהוא שמר במקרר שהיה ריק רוב הזמן
המון פעמים דפק בדלת יש לך עגבנייה בשבילי נשאר במסדרון בלי יכולת להיכנס חזרה לדירה
ומאז יש אצלי מפתח לדירה באופן קבוע

איך נכנסת לדירה שאלתי אותו שאני שמתי מפתח בדלת ? , טפשונת , אני ישנתי בחדר השינה עירום
מזל שלא נכנסת לשם היית נבהלת , אז קמתי שמתי מגבת ובאתי לראות מי מתקלח בדירה
הבוקר באתי עם ידידה , עשינו אהבה , ידעתי שאחי בחו"ל , שאני נרדמתי היא יצאה , וטרקה את הדלת בשקט
היא גרה עם ההורים באיזור , הלכה ברגל הביתה , לא רצתה להישאר עד שאתעורר
לא נורא עוד מעט אתקשר אליה , זה רציני הקשר בניכם אני שואלת , ידידה מהצבא ענה לי
נשארנו בקשרים שאני בא למרכז אני קובע איתה אצל אחי

אני מחייכת , עכשיו מבינה את הקולות של האהבה שמעתי מעבר לקיר בבוקר , חשבתי שהשכן ראה סרט כחול
יש לנו קירות דקים שומעים הכל , לכן אני מאד זהירה , לא משמעים רעשים אצלי בבית
לרוב את מעשי האהבה עושים על השמיכה על הרצפה כי המיטה עושה רעשים
צחקנו על הצורף להסוות את הרעשים ל מעשי האהבה בדירות הללו עם הקירות הדקים

טוב איפה הטוש הסורר שלך , נגשנו אל המקלחת , הא פרק את הציור שסרב לספק מים והוריד ממנו את ראש הטוש
בחר צינור אחר טוב יותר , הרכיב את הסט צינור עם רש טוש שנרה לו טוב , ובדק האם המים זורמים
ואז חיבר אותו אל הברז , ואמר לי בואי תנסי את הטוש, פתחתי את הברז ותרגיל הצליח , המים זרמו כמו פעם
אספתי את הצינור וראש הטוש הדפוק הישר אל הזבל ,
הוא אמר לא אל תזרקי , שימי את זה בקערה עם מסיר אבן ל24 שעות ונחזיר לך אותו לברז חזרה
אתה פה גם מחר שאלתי , בטח לחש יש לך תוכניות להפתיע אותי במקלחת שוב?

אי צחקתי , לא, את סדרת את הברז שלי, , אז אין לי סיבה להתקלח שם , בואי נתקלח יחד הוא הציע נחסוך מים
אהבתי את הטיפול של השכנה במקלחת , אחי לא יודע מה הוא מפסיד , יש לך ידיים טובות
ואני הסתכלתי עליו והסמקתי , אני כבר לא ילדה לא כל אחד רואה אותי עירומה

הוא הסתכל א תוך עיניי , אחז את פניי הסמוקים בשני ידיו ונשק לי במצח , את עוד ילדונת
איזו רגישות ועדנה שיש בידיים שלך לא פגשתי באף אשה , ואני פגשתי נשים רבות העיניים שלי כובשות לבבות
הורדתי את עיניי , הוא הרים את סנטרי בעדינות , ונישק את שפתי בעדינות רבה
אחי עוור איך לא ראה איזה אישה מדהימה גרה מולו הוא כמעט לא בבית כל הזמן בנסיעות יצאתי להגנתו
אחיו ידע שאני לא מסתובבת בעיר עם כל אחד דיי שומרת על עצמי , יושבת בבית עסוקה בכתיבה ,של ספרים

את אמרת שאת התקלחת לפני הדייט מה איתו , ביטלתי אמרתי בלחש , יש הוא התלהב , אז הערב את שלי
אני רוצה לקחת אותך עמי למקום מיוחד , תשמעי תתלבשי קל רצוי מכנסים אם יש לך ואני נכנס להתלבש
ונפגש עוד רבע שעה ליד הדלת אבוא לאסוף אותך , לאין שאלתי , זה סוד לחש לי , ושוב נשק לשפתיי
איפה המפתח של הדירה של אחי , מבטיח להחזיר לך אותו , בוא לחשתי פותחת את הדלת ומחזירה את המפתח לדירה שלי

לבשתי מכנס קל וגמיש בצבע שחור חזיה שחורה וחולצה דקה ומנומרת עם חצי שרוול , לא ידעתי לאין הוא יח אותי
כעבור כמה דקות היתה דפיקה עדינה בדלת , לקחתי טלפון מפתחות וממחטות ובקבוק מים , פתחתי את הדלת
הוא עמד שם עם פרח אדום , וחיוך של מלין דולר , הנה לקחתי מפתח אמר , נעלתי את דלתי וירדנו במדרגות
בחוץ כבר היה חשוך , הוא הושיט לי יד ויחד הלכנו לגיפ 4X4שלו הוא פתח את הדלת , הושיב אותי במושב וסגר את החגורה
ואז נכנס וחגר את עצמו , ויצאנו לדרך , הגיפ נסע לכוון חוף הים , אני נזכרתי שצריך לשלם חניה והייתי צריכה תעודה מזהה
אבל הוא פנה שמאלה הגענ למגרש חניה חשוך הוא כיבה את האורות ,
הדממה בחוץ היתה משונה , הוא אמר עכשיו זה רק אני ואת והטבע , תיכף תראי משהו מדהים
הוא פתח את החלון בתקרה , דרכו נראו כוכבים ענקים בחושך באמצע העיר , נכון שאת אוהבת את זה
אבל איפה אנחנו , אה פה זה מנחת של מטוסים קלים אבל חשוך פה בלילה , תראי את הכוכבים אשה יפה
הלילה צריכים להיות מטר כוכבים נופלים לכן אני במרכז , וגיליתי שפה רואים את זה טוב
הוא הוריד מעט שאת כסאות לחצי שכיבה , הסתכלנו בשמים , תסגור את הדלתות שאף אחד לא יכנס לרכב
את מפחדת , אני עניתי כן , אתה לא יודע מי מגיע לכאן בלילה , הסתכלתי לשמים והתחיל מטר של כוכבים נופלים ואני התלהבתי
ידעי שתאהבי את זה את רומנטית ועדינה , הוא חיבק אותי בעדינות מצמיד אותי לגופו
מטר הכוכבים הנופלים התגבר , הוא הדליק רדיו ושם תקליטור של שירים שקטים , קשבנו למוסיקה ומביים בכוכבים
ואני סיפרתי לו שהייתי במדבר אהבתי להביט בכוכבים , והוא אמר ששם הוא למד לאהוב את החושך והשקט
התכנסתי אל תוך ידיו אני מפחדת בוא נחזור הביתה, הוא הביט בי וראה שאני מבוהלת , בואי מתוקה נחזור הביתה

10 דקות של נסיעה כבר הינו בבית , הוא עטף אותי בזרעו הגדולה, ואני הרגשתי קטנטונת בידיו הגדולות
כשהגענו הביתה אמרתי לו תודה מתכוונת להכנס לדירה שלי , הוא משך אותי אליו בואי , אל תשאירי אותי לבד הלילה
נכנסנו לדירה השקטה , הוא לא הדליק אורות לקח אותי לחדר השינה , שלהפתעתי היה מסודר ונקי
הציע בואי שכבי כמו שאת לצידי אל תדאגי לא אפגע בך שכבנו על המיטה הגדולה , שהוא מחבק אותי
אני הנחי את ראשי על חזהו , מקשיבה לפעימות הלב, הוא ליטף את שערי וכך נרדמתי בזרועותיו

תעוררתי קצת אחרי שהוא עדיין מלטף את גופי את ישנת כמו תינוקת הוא צחק , עכשיו לא מפחדת ממני
אני חצי ישנונית רציתי לקום לעבור לישון בדירה שלי , נישקתי אותו בעדינות מחבקת אותו חזק , אף פעם לא נהגו בי בכזו עדינות
א תשאירי אותי פה לבד , תשני לידי הלילה , הורדתי את המכנס ואת החזיה , הוא הרי ראה אותי כבר עירומה במקלחת
שכבתי לידו לבושה בתחתון וחולצה , הוא הפשט ונשאר בבוקסר וחזר לשכב לידי , איזה כייף שאת חופשיה ככה
אני לא נוהגת להיות עירומה אבל כבר ראית אותי עירומה אז מה הטעם להסתיר את גופי , הוא ליטף את גופי והצמיד אותי אליו
תביני זה לא איך את נראת זה מה שאת משדרת לגבר שלצידך , את משדרת שקט ונקיון שלא ראיתי כבר שנים
הצמיד אותי אליו מנשק אותי , כל חיי חיפשתי אשה כמוך , עם אישה כמוך בונים משפחה ובית
אני לא בין איך אי הטמבל פספס אותך , אני שמח שבאת להתקלח פה זה כמו דוד המלך ובת שבע שלו
חיבק אותי והצמיד אותי אל גופו להגיד שנרדמנו קשה לומר , אבל המקלחת הזו פתחה דלת חדשה לחיי
זה היה לילה שבו ישנתי שקטה לראשונה מזה שנים , ידעתי יש מי ששומר על שנתי
הוא היה צמוד אלי כל הלילה , שגופו לא זז מגופי שלבוש במינימום בגדים

התעוררתי משיחות של גברים ברקע , ישנתי במיטה לבד הוא לא היה לצידי שמתי עלי מכנסים ויצאתי לסלון המטופח
ושם ישבו השכן ואיו שותים קפה ואני הסמקתי , השכן צחק איזה זוג מקסים ישן במיטה שלי הלילה
שנים הוא חיפש אשה כלבבו יש לו מליון מחזרות , ודווקא השכנה שלי כבשה את לבו , הוא הושיט לי יד
הושיב אות על ברכיו ליד אחיו , אני הסמקתי , זה בסדר, אני שמח שמצאתם אחד את השנייה , צחק השכן
אני רוצה לדעת מי עשה את השידוך , אז שנינו לחשנו יחד זה באשמת המקלחת , ופרצנו בצחוק
בואו אארגן לנו ארוחת בוקר אצלי , פה אין מה לאכול , אז הצצתי למטבח ,
מהפה שלי נפלטה קריאת הפתעה, מי הכין שאלתי ? אי הכנתי אמר השכן שראיתי אתכם ישנים יחד במיטה שלי
,על השולחן היתה ארוחת בוקר לדוגמה מוכנה ל3 אנשים , אחי מתעורר מכל רשרוש
ואת ישנת חזק בידים שלו , בחיים לא ראיתי אותך כל כך רגועה ושקטה ,
אני שכן שלך שנים , אף פעם לא ראיתי אותך עם גבר , הייתי מפתע מאד כשראיתי אתכם יחד ,
איך לא חשבתי על זה מזמן , תביני חייכנו ליפיפה נרדמת , כדי לאכול ארוחת בוקר יחד
ואחר כך אני רוצה לישון במיטה שלי קחי את אחי אליך בטוח שיש לכם על מה לדבר
ונפגש לארוחת ערב אתם חייבים לי סיפור איך השכנה התחברה לאחי הפרפר שבורח מכל הבנות
נכון שצריך לדבר , אבל לאט גם את רומא לא בנו ביום אחד, עכשיו צריך להכיר יותר ובשקט בפרטיות שלי

אן ספק מעכשיו יתחילו חיים חדשים לשכן לשכנה

בוקר טוב

ואולי צהריים טובים , הבוקר הסיפור עוד חי בתוכי
לא ידעתי שהוא יקח אותי לשם
לפנטזיה ששהייתי רוצה שתתרחש עכשיו בחיי

למעלה