המקיאנית הסדרתית.....

סמדר2211

New member
המקיאנית הסדרתית.....

סוף סוף גילו ב"מילק סקאן" שיש לילדה רפלוקס!!! ב -60 דקות של הבדיקה היו 6 ארועים שהשוקו המסומן עלה עד הושט האמצעי, האם זה הרבה? מעט? האם יש דרגות לרפלוקס? היא כמעט בת 4,ואמרו לי שזה נדיר בגיל הזה..כמו כן נתנו לי תרופה בשם "לוסק" כדור אחד בבוקר,ובערב סירופ אלגיקל... האם יש סיכוי שהרפלוקס הזה יעבור מעצמו פעם?????? מה אם התרופות לא עוזרות? {הזכירו גם פרהפולסיד} מה עתידה של הילדה? לקבל תרופות כל חייה??? תודה לך ד"ר וסרמן,ויום טוב. סמדר

6 ארועים ב 6 דקות

יש נורמוגמות מה מותר ומה אסור בכל גיל אבל מה שאת מתארת אינו תקין הטיפול בלוסק יחד עם אלגיקל הנו טיפול טוב טיפול של חודש לדעתי יגרום לריפוי אני בינתיים לא מתכוונן על פרפולסיד נשמע לי שאת בידיים טובות ואם תרצי דיעה נוספת אשמח לעזור כל טוב

סמדר22

New member
איפה אתה ד"ר??

ד"ר וסרמן היקר, היום התקשרתי לדנה,לקבוע תור אליך אך אמרו לי שאינך עובד שם יותר.. איפה כן??? וחוץ מזה,הילדה מסרבת לקחת את הלוסק,ניסיתי בכל דרך אפשרית.. היא מרגישה את המרקם של הגרגרים הלבנים הקטנים {כשפותחים את הקפסולה} ומיד מקיאה ויורקת..ושום "איומים" או לסרוגין "הבטחות"..לא עוזרים. על האלגיקל אין בכלל מה לדבר...ניסיתי לתת לה כחצי שעה לאחר ארוחת הערב,ואז היא הקיאה כל מה שאכלה במשך היום. יש לה כצפוי,רפלקס הקאה כל כך מוגבר..והיא נגעלת נורא בקלות. {אפילו מביס סביר של בננה,או מביס גדול של מילקי,מיד מופיע פרצוף ההקאה הידוע..ובד"כ זה גם נגמר בריצה שלה לאמבטיה..ובהקאה עד צאת הנשמה...ממש עד שאין כבר מה להוציא!!!!} הילדה גם מקיאה אוכל בלתי מעוכל לחלוטין,אפילו 8 או 10 שעות אחרי שנאכל!!![לא תמיד..] בבקשה ממך,אנא תציע לי פתרון פרקטי,{כירורגי אם צריך..} הסיפור הזה השאיר אותי בלי אף טיפת אנרגיה..המצב כזה מיום היוולדה והיא עוד מעט בת 4..היא גם אסטמתית קשה,מטופלת במשאפים וכדורים, ועברה בגיל שנתיים ניתוח רפלוקס בדרכי השתן,שני צדדים. אני אם חד הורית,ומאד קשה לי ההתמודדות הזו. אם יש פתרון כירורגי,שיפטור אותנו מהצרה הזו,אחת ולתמיד, אני אחטוף אותו בשתיי ידיים!!!!!! אנא,עזור לי!

למעלה