המקור או MTV unplugged

המקור או MTV unplugged

שאלה - איזה ביצוע אתם מעדיפים- המקור או זה שמופיע ב- Unplugged?

bmk

New member
אני מעדיפה את המקור ../images/Emo70.gif

ברור שיש סיטואציות שבהן אני מעדיפה לשמוע את ה-unplugged, אבל ברוב המקרים אני מעדיפה לשמוע את המקור.

Lotzifer

New member
תלוי מאוד באיזה שיר....

ויש גם כאלה שבכלל אי אפשר להשוות.....

BaBa LiVe

New member
unplugged

תמידדדד חוץ מYOK שהוא לא כ"כ יפה באנפלאגד, JU גם מדהים - אבל גם בדיסק הוא מהמם HOF ו-YL מדהימים יותר באפלאגד

שלי

you learn - מקור Joining you - מקור no pressure over cappuccino - בוצע טוב יותר מכל ביצוע אחר. ולפי הדקה וחצי של הדמו - האנפלאגד טוב בהרבה יותר - השיר הזה דורש את הכינורות והפסנתר שיש בו. that i would be good - מקור head over feet - אנפלאגד i was hoping מקור ironic - מקור these R the thoughts - אנפלאגד king of pain - אנפלאגד (הרבה יותר נשמתי) you oughta know - מקור. אבל לדעתי הגרסה של גראמי 1995, טובה יותר מהמקור. uninvited - מקור baba - אנפלאגד thank u - אנפלאגד your house - אנפלגד

Lotzifer

New member
עכשיו שלי....

you learn - מקור, למרות שאני אוהבת שהיא מוותרת על ה"צרחות קונג פו".... Joining you - לא יכולה להשוות, אני מאוד אוהבת את שניהם....no pressure over cappuccino - אנפלאגד. that i would be good - מקור, למרות שהחליל באנפלאגד יותר יפה.... head over feet - אמממממ, אנפלאגד. i was hoping - לא יכולה להשוות, שתי הגירסאות כ"כ יפות וחזקות! ironic - בהחלט המקור these R the thoughts - גירסת סטודיו.... king of pain - לא שמעתי שום גירסה אחרת, יש דבר כזה בכלל? you oughta know - מקור. אבל גם אני מעדיפה את הגרסה של גראמי 1995 uninvited - מקור, אני לא יכולה בלי הסולו! baba - מקור thank u - מקור your house - אנפלאגד, אבל ההתחלה קצת מעצבנת...

BaBa LiVe

New member
שלי

you learn - אנפאלגד! ללא ספק אני לא כ"כ אוהב את המקור. Joining you - שניהם, אבל הגיטרות החשמליות! נורא חשובות אז המקור pressure over cappuccino - אנפלאגד that i would be good - אנפלאגד...בכלל שיר מדהים בהופעות וכו'' head over feet - אנפלאגד!!! i was hoping - לא אוהב כ"כ את השיר.. ironic - אני יותר אוהב את האנפלאגד... these R the thoughts - אנאפלאגד you oughta know - מסכים שהגירסה של הגראמי הכי יפה, חבל שהיא לא שרה אותו באנפלאגד כמו שהיא שרה אותו בגראמי! uninvited - מקור baba - אנפלאגד ברררווררר - הוא מהמם באנפלאגד מושלם thank u - מקור your house - אנפלאגד

Rוית

New member
אמיל

איזה גירסה חוץ מהאנפלגד אתה מכיר לKING OF PAIN
ובקשר לשאלה המקורית, תלוי בשיר ובמוזה.. כי השירי אנפלגד מהממים אבל הם בוויבים הרבה יותר רגועים ולכן אם אני עצבנית או משהו או רוצה לפרוץ לחצים, לפעמים השיר המקורי (נגיד YOK) עושה את העבודה הרבה יותר טוב...

AlanisJunkie

New member
יש אותו בהוצאה מאוד מצומצמת של SFIJ

ובפסקול הסרט "עיר של מלאכים". סרט הורס. :)

זה נורא תלוי..

אני בד"כ מעדיפה את המקור, חוץ מאולי כמה. ג'וינינג יו מדהים בשניהם. TRTT באנפלגד. אין לי כוח לחשוב..
אוי משהו חשוב!!
מישהו אולי יודע את האקורדים בNPOC בקטע.. אממ.. you will never be or have a..? בבקשה?
ניסיתי למצוא. לא עובד. אני מוגבלת בלמצוא תווים...

אוהב באנפלאגד יותר את.........

JU
IWH
KOP לא משנה שאין אותו במקור רק רוצה לציין שאני אוהב אותו גם PF ואני אוהב את YL, HOF,IRONIC של האנפלאגד וגם את המקור

Rוית

New member
בקשר לאקורדים

תלוי באיזה צורה ניגנת את כל הבית... מצורף לפה טאב שאני אישית אוהבת לגנן איתו כי הוא נשמע טוב... יש לי עוד אחד על אותו עיקרון כעקרון רק הוא מפורט כולו בצורת טאב, אם תעדיפי אותו תגידי

למעלה