המקופחים

pure alice

New member
על פי החוק אם אני מעביר בצורה כלשהי

לאדם אחד את המוזיקה שרכשתי זה לא עברה על החוק? פעם ראשונה שאני שומע על זה

Boo9ie

New member
אממ..

אני מאוד בספק אם אני יכולה לקנות דיסק ולצרוב אותו לחברים, אבל בנתיים, בכל אופן, יש לי כל זכות חוקית לעשות לי 345 עותקים במדיות שונות. שגם את זה בעצם, ניסו למנוע ממני, ואח"כ עוד מתפלאים למה לא אוהבים חברות תקליטים. גם די בטוחה שהעלת עטיפת דיסק, זאת הפרת חוק קטנוני כלשהו. מה שברגע זה הופך אותי מעבריינית מועדת לפושעת פלילית. אבל חוק זכויות יוצרים מתיר שימוש הוגן. (ופרסום דיסק, די נכלל בזה.) נפ - העטיפה. מרבית הסיכויים, ובעצם כולם, שברגע זה, בוגי פושעת נמלטת. נו, טוב.

HelterSkelter1

New member
עד כמה שידוע לי

מותר להעתיק כל דיסק שקנית, במספר מצומצם של עותקים ולתת לאנשים, כל עוד לא נעשה בזה שימוש מסחרי. צריך אבל לשאול מישהו שבאמת מבין. נפ - העטיפה. עזרת לי לבחור איזה דיסק לשמוע, תודה!

רגע, תן להבין

אז אם אתה עושה גיבוי לחבר שעושה גיבוי לחברה שלו שעשתה גיבוי לחבר שלה שעשה גיבוי לידידה שלו שעשתה גיבוי למכר שלה שעשה גיבוי... אולי מישהו מהם ראה פעם פרסומת לקונדומים???

מורנא007

New member
אז יש סכנת איידז ../images/Emo6.gif

הולדן, בשבילך יש לי משהו אמריקאי (שאני בטוח שאתה מכיר טוב מאוד). דרך אגב, תוצר לוואי של צריבה מצרוב שנצרב מצרוב שנצרב מצרוב וכו'... היא ירידה באיכות. אומנם ירידה זו קטנה בהרבה מהמוכר כאשר מעתיקים מקסטות (מקסטה לקסטה) או כאשר מקליטים מהרדיו. בכל מקרה, אני בעד קניה של האלבום.

מורנא007

New member
עוד משהו חשוב

ראו את התמונה

Boo9ie

New member
אה-ה.

במחשבה שנייה מספר מצומצם של עותקים בהחלט נשמע הגיוני יותר, בהתחשב בכך, ש345 כבר מספר סיטונאי משהו. ממ..ואפ'פם לא הבנתי איך הולך עניין הקאברים כל מי שמעוניין לעשות גירסת כיסוי, חופשי-חינם-אין-כסף-תהנו?! או זכויות יוצרים וצריך לבקש אישור (בכתב, שלושה עותקים חתומים.) קשה לי להאמין שכל מי שעשה איפעם קאבר מסחרי ומסריח לביטלס ביקש את ההסכמתם. NP - Cover. dedicated to Rubycon

HelterSkelter1

New member
בדיוק התנגן אצלי אתמול.

ועוד מאתמול, שלדעתי הוא יותר טוב (למרות שכולם מעולים).

HelterSkelter1

New member
בדיוק התנגן אצלי אתמול.

ועוד מאתמול, שלדעתי הוא יותר טוב (למרות שכולם מעולים).

מותר לאדם להעתיק כל עוד זה לא

למטרות מסחריות...בתיאוריה, מותר לאדם לצלם אלפי עותקים מספר כלשהו ולחלקם חינם לכל דורש, בתנאי שלא גבה כסף או השתמש בהפצה כסוג של פרסום מסוג כלשהו...אבל, כמו כל דבר, כשעוברים מהתיאוריה למציאות זה נהפך מסובך הרבה יותר. לכאורה, לעולם אדם לא מעתיק למטרות אלטרואיזם בלבד, אלא תמיד יש בזה אי איזה מניע אחר..גם התחבבות על הזולת היא מניע, לצורך העניין... ומצד שני, אין אפשרות לשפוט רגש, והפרמטר היחידי על פיו אפשר לשפוט הוא כסף...אם כך, מה הבעיה בתוכנות שיתוף קבצים? בדיוק מהסיבה הזאת המלחמה כנגד תוכנות ההפצה וצריבות ביתיות נעשית בעיקר כנגד הצרכן, ולא כנגד החברות. את נאפזסטר הפילו אחרי שנים של מאבק, והמאבק כנגד תוכנות ההפצה הקיימות קיים- אבל מבחינה חוקית הוא כמעט בלתי אפשרי. נאפסטר, כאמור במאמר כלשהו בפורום, נשכבה על הגדר בשביל הממשיכות. (כן, כל מה שנכתב זה מידע והכרה של התחום) ואני אישית לא התכוונתי לפן החוקי של העניין...הוא לא מעניין אותי...הפן המוסרי הוא שמעניין אותי, ואם דיסק מסויים לא זמין לרכישה, נראה לי מוסרי להוריד אותו...(לא שאני נוהג ע"פ הקוד המפואר, אבל בכל פעם שאני מפר אותו יש לי ייסורים...זה תופס?
)

n i v m

New member
כן..אחלה להקה...

היתה עליה ביוגרפיה קולנועית...התלהבתי מהם...

למעלה