המקומות במופע

לא נ כון

היא תראה מאוד קטן אבל יש גם מסכים(לא ידעתי איך לכתוב נראה לי שככה)ענקיים שם..אבל זה לא שווה כי אפשר לראות את זה גם בדי וי די אם זה כבר במסכים

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהלו../images/Emo9.gif

נ"ש = נצל"ש = ניצול שירשור. אם את לא רוצה לפתוח הודעה חדשה אז את פשוט מנצלת שירשור שכבר קיים. אם את רוצה שישימו לב לניצלו"ש שלך, אז יכולה להשתמש באייקון -
[ | גאווה | רק בלי הרווחים בין הקווים] שזה אייקון שנבחר בפורום בתור אייקון שמסמל ניצול שירשור. [אני מרגישה מנהלתית ביותר*-8 אאהההההההההההההה*-8*-8*-8*-8]
אנג'וי

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo122.gif

כל ה-*-8 אמורים להיות
... אני לא תמיד זוכרת שהפכו את הסדר

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif רונייייייייייייייייייייייייי

ג'יסוססססססססססססססססס ממתי את מנהלת?!?!?!?

a v i v 0 6

New member
שאלה

אם אני שורה 3 לא בפרקט אז אני יהיה בשורה 21?!?!? איזה מבאס... אני בטח לא יראה כלום..

ומה אני יגיד שאני ב-3??

אבל אל תדאג/י מפני שעם את/ה בשער 3 הבמה אמורה להיות גבוה המגרש של יד אליהו הוא עיגול ענקי אבל מהצדדים זה באמת ענקי אבל עם מדברים על שתהיו בשער 3 אז המרחק מהבמה הוא לא גדול. מי שיבין יבין?

מלי 13

New member
תגידו....

אם אני מביאה מצלמה מה קורה?? כי אמרו שאי אפשר להביא...

מה?בטח שאפשררררררררררר

עד שהם באים מהקצה השני של העולם הם אומרים לנו לא להביא מצלמות????? חעחעחעחע שיקפצוווווו! בטח שמביאיםםםםםם!!!

mikmik000

New member
אני בשורה ראשונה בפרקט..! ../images/Emo13.gif

אבל כיסאות לא ממש באמצע.. 68 ו 69.. אבל לא נורא.. העיקר שורה ראשונה בפרקט.
אממ ולשאלה שלך, אני מצטערת להגיד לך את זה אבל את לא ממש תראי טוב.. שורה 17 לא בפרקט זה די רחוק ונראה לי שזה כן ביציע.. אם זה כמו בהופעה של המורדים [אני יודעת שזה לא אותו דבר אבל אני מתכוונת אם השורות של היציע אותו דבר] אז שורה 18 זה שורה שלישית ביציע [הייתי שם במורדים 1] וזה מקום לא ממש טוב.. אז אם שורה 18 זה שורה שלישית ביציע אז גם שורה 17 זה ביציע.. מקווה בשבילך שזה לא מסודר כמו במורדים
, מיכל.

למעלה