המקום הזה תפוס?

Alter Viewpoint

New member
המקום הזה תפוס?

היי לכולם,

מושב קבוע כאן אין לי, אם אפשר רק שאלה...

אחרי שנים של התחבטויות ובחינת בנק האפשרויות החלטנו זוגתי ואני לפתוח את הזוגיות.
כ2 עשורים הייתי שקוע כל כולי בתא המשפחתי. עתה, להנביט זוגיות חדשה נראה לי על סף הבלתי אפשרי, בטח ובטח בתנאים של זוגיות מקבילה קיימת.
למדתי בדרך הקשה שלא היה כדאי לפתוח את הנושא ולהעמידו על הפרק בסביבה המוכרת והקרובה.

אז כיצד בעצם מתחילים?

ברוך הבא

לא הצלחתי להבין מהפוסט שלך - על איזו זוגיות חדשה אתה מדבר?
וגם.......מה זה אומר שלא כדאי היה לפתוח את הנושא ולהעמידו על הפרק?
אז אתה בזוגיות פתוחה או לא?

#רכונתשלאממשמבינהאתפוסטהפתיחה

Alter Viewpoint

New member
תודה

כרגע בזוגיות עם אשתי בלבד, בזוגיות שהוגדרה כפתוחה, בשלב זה מחפש להכניס תוכן להגדרה...
בתחילה ניסיתי לחפש צלע נוספת בסביבתי הקרובה והמוכרת, אבל מסתבר שזוגיות פתוחה קצת קשה לעיכול, לפחות אצל הנשים שאליהן פניתי.

בסה"כ מחפש אישה במצב דומה, כלומר נשואה כאשר בן זוגה ער לעצם קיום מערכת יחסים אחרת, או לכל הפחות שמוכנה לקבל את עצם העובדה שזו לא מערכת יחסים בלעדית.

תהיתי האם קיימת קהילה של מחפשים ומחפשות, או שזה נישתי יתר על המידה?

עכשו יותר ברור

לא מומלץ להתחיל מערכות יחסים נוספות עם מישהי מהסביבה המוכרת.
אנחנו לא קהילה גדולה <גם אם הולכת וגדלה> ולכן אני ממליצה לא להתקבע על מישהי מאותו הסטטוס שלך, אלא אם זה נוגד את תפיסת העולם שלך ושל זוגתך.
יש כמה אתרים בהם אפשר לחפש, יש קבוצות בפייסבוק, אפשר גם בפורומים השכנים.
בהצלחה!

van9

New member
אשמח לפרטים

גם אנחנו פתחנו את היחסים .. זוגיות מאפשרת .. אשמח לדעת לאיזה אתרים/ פורים / דפי פייסבוק מומלצים להכרות ראשונית עבור בן זוגי ..

היום הכל עובד באינטרנט

יש המון קבוצות פייסבוק ייעודיות חפש "פוליאמוריה" בפייסבוק ותתחבר לקבוצות. בקבוצות מספרים על מפגשים לייב של אנשים. כמו כן באו קיי קיופיד אתה יכול להגדיר את עצמך ביחסים פתוחים או לא מונוגמי ובטינדר...הכל הולך

בהצלחה

Alter Viewpoint

New member
תמיד היה נראה לי

שהאינטרנט מצריך התעסקות יתר, כמעט כמו משרה שניה.
ננסה...
&nbsp
תודה.
&nbsp

בהחלט סוג של משרה שנייה לפעמים

אבל מצד שני אתה יכול להחליט כמה אתה נשאב לזה. זו באמת הדרך הטובה ביותר להכיר, לא רק לצרכים "רומנטיים", אלא גם בכלל להכיר אנשים מהקהילה כדי לדבר איתם על הנושא, מה שעוזר מאד, בעיקר בשלבים הראשוניים של הפתיחה, אבל גם בהמשך. בהצלחה!

למעלה