המצעד?!@#$%^

../images/Emo207.gif משהו לכולם!!

חשבתם פעם מה מטרת המצעד? ובכן להזכירכם מטרתו היא לעורר את הציבור ולהקים דיון כדי שלקהילת הלהט"ב יהיו אותם זכויות כמו ההטרוסקסואלים ובכן הצעת אישית ממני אליכם מי שהעיניין באמת חשוב לו מוזמן במקום ללכת לת"א ולעורר פרובוקציות והומופוביה לבוא לירושלים פה יש מצעד של אנשים איכותיים שלא באים בשביל האיפור הגרנדיוזי אלא בשביל אמירה אישית כנה תהלוכה של אנשים שלא צורחת ולא מתלהמת ומכבדת את עצמה ואת הסביבה. הייתי והתרגשתי :) ככה מפגינים!!!

חבל שלא בחרת את המילים יותר בקפידה

אמנם מקומו של המצעד הירושלמי במקומו אך מתוך דבריך נשמעת שיפוטיות ממש מיותרת ושגויה כלפי אחיו החשוב, הבכיר והמשמעותי יותר. אבל מעניין לדעת מי מבין אלה שלא באו לתל אביב יבואו לירושלים. דווקא מה שכתבת חשוב משום שלא יפתיע אותי שאלה שכל כך נגד המצעד התל אביבי גם לא יגיעו לירושלים ולפיכך הבעיה אצלם הרבה יותר גדולה ומדובר בהטפלות לזוטות.

אני הייתי בירושלים,

רוב האנשים באים למצעד בת"א בשביל הפאן והאקשן אלו שבאים במטרה אמיתית עם רצון לשינוי הם פה בירושלים או בארגונים שונים של הקהילה יש דרכים להשיג מטרה ולעניות דעתי המצעד בת"א היא אולי דרך כייפית אבל לא ממש מועילה!!! אז נחיה ונראה כמה הומאים/לסביות וכו'... יבואו לירושלים למצעד החשוב הזה... מתערבת איתך שבקושי רבע ממי שהיו בת"א וחבל.

ירושלים כבר מזמן לא רלבנטית

יותר ויותר ישראלים מבינים כי אין לנו מה לחפש בירושלים. היא מזמן לא של אזרחי ישראל. היא שייכת לקנאים דתיים משני הצדדים ומצידי שיתקוטטו שם עד זוב דם. יחד עם זאת חשוב שהמצעד יצעד שם כי אסור להרים ידיים ולמען הלהט"בים הירושלים, למען רעיון הדמוקרטיה בכללו, למען חופש התנועה והבעת דעה נוגדת אבל הלכה למעשה, אזרחי ישראל כבר מזמן לא מנהלים דבר מירושלים. לא הכלכלה, לא החברה, לא התרבות... דבר לא יוצא מירושלים באופן כללי. ירושלים מונשמת מלאכותית על ידי הסקטור הממשלתי שמזרים לה תקציבים. את ההומו והלסבית הישראלים ירושלים לא מעניינת והמצעד שם עקר, מלאכותי ותפל. אין כל סיבה שיגיעו. פה ושם מבליח מישהו עם ביגוד גרנדיוזי כדי להוכיח שיש חיים, אבל המצעד הזה מת. המצעד התל אביבי הוא מפגן כח אמיתי מכל בחינה שהיא. טוב שיש באילת, בחיפה ובירושלים וחובה לערוך אותם בכל מקום כביטוי לחופש הביטוי, אבל המסר החד, הברור והרהוט מגיע מתל אביב. ירושלים תהיה עיר מתה עד היום בו יערך בה מצעד גאווה במתכונת תל אביב.

אני ממהרת אז אני אגיד דבר אחד,

אני דברתי על אופי המצעד בירושלים ולא על המיקום לו יהי ואופי המצעד בירושלים היה בת"א, זה היה מעולה!!!!

אוי ואבוי אם כך יהיה

אסון אמיתי. אני מאוד גאה במצעד התל אביבי. חגיגה נפלאה שעתידה עוד לפניה. בשנים הבאות הדבר הזה הולך להיות שוס בינלאומי.

../images/Emo45.gifמסכים איתך...

המצעד התל אביבי לדעתי מחטיא את המטרה שלמה הוא מתקיים. ואם אגיע לירושלים, אאעדיף להגיע לכותל ולהתפלל לבורא עולם שיזכה אותנו בכל אותם זכויות. וגם לקיים מצוות ביקור חולים (נחמן... ) וסוף סוף להיפגש עם חברים יקרים כמו ליאופולד, יוסף770 ואחרים...

למעלה