המצעד של פורום MTV

necky

New member
המצעד של פורום MTV

כנסו לקישור ועזרו לבנות להישאר במקום הראשון

סבבה ערפא.... שמתי ../images/Emo23.gif שאתה פרפרון

-לילה- מה אתה עושה? כאילו מה יש לעשות בשעה כזו.......

necky

New member
אני מדבר...

עם הבנות במסנג'ר וגם כותב בפורומים ורואה טלוויזיה ומה את עושה ?

הבנות? מי מווסט?

פשששששששששששששששש יש לך קורדינאציה הא? הלוואי והייתי יכולה ככה גם........אני בקושי יכולה.....היום ראיתי טלויזיה ולא יכולתי לדבר אפילו עם אימא שלי...... בגלל שזה היהמרתקקקקקקקקקקקק אני סתם בצ'אט......מזיינת לאנשים ת'שכל....... חחחח

necky

New member
חחחחחחחחחח מסכנים האנשים

אני עושה הכל ביחד רואה טלוויזיה וגם מדבר אין לי בעיה לשלב ביחד את מזכירה לי את חבר שלי שהוא רואה טלוויזיה אני שעה קורא לו(ואני נמצא לידו) והוא לא שומע

אז זהו.....שאני שומעת יותר מידי טוב

רק שהיא ניסתה לדבר איתי בקשר לסרט אחר......ולא נתתי לה........ בסוף היא דיברה חחחחחחחחחחחחחחחחחח......... והמשכתי לראות....

היי היי

לקחתי היום ת'כדורים שלי....בד''כ אני לא אלימה......בד''כ...... חחחחח <למרות שאני לא בולעת כדורים כן........>

necky

New member
אני רוצה להבין....

את אלימה עכשיו? כי אם כן אני רוצה לברוח

necky

New member
נרגעתי...

לרגע רק קראתי את הנושא רציתי לברוח טוב שהיה לי אומץ לכנס ולראות מה יש בתוכן

איזה אומץ....פששששש

איזה "אביר" אתה שרק שהציל את פיונה מהדרקונית החרמנית שרוצה את דונקי. אבל הם נפרדו לא? אמרו לי שכן...... טוב אראה ת'סרט בהקדם אה ערפא בקשר לספיידרמן 2 אמרו לי שהוא לא משו....כיהוא חנוני כזה <האיך קוראים לו....... השחקן הראשי קיצר>

necky

New member
לא איכפת לי...

מה הם אומרים אני בטוח שהוא סרט מהמם כמו הראשון והרבה בנות כבר ראו ואמרו לי שהוא מהמם ואני בתחילת החודש הולך לראות

שלחתייייייייי

מה רק עכשיו של אנסטסיה וקליס יוצאים???! מוזר.... הרי זה כבר הרבה זמן בMTV ובVH1 טוב.....

למעלה