המצעד נמשך....

necky

New member
המצעד נמשך....

מי שלא הצביע מוזמן להצביע ולהשפיע מצעד מספר 19: 1. whole again 2. nothing in the world 3. i won't be there 4. the tide is high 5. turn me on 6. the last goodbye 7. cradle 8. the moment you leave me 9. be with you 10.tomorrow and tonight בפינה לשיפוטכם: 1. feels so good 2. loving you בפעם שעברה... השיר feels so good לא נכנס למצעד. השיר loving you שהה במצעד שבוע אחד בלבד והמקום הגבוהה שאליו הגיע היה המקום השמיני. יצאו מהמצעד: 1. you are 2. somebody like you קצת היסטוריה: השיר you are שהה במצעד שבועיים והמקום הגבוהה אליו הגיע היה המקום השמיני. השיר somebody like you שהה במצעד שבוע אחד בו נכנס למקום השביעי וממנו הוא יצא. סיכום שבועי למצעד: גם השבוע כמו שבוע שעבר נכנס שיר ישירות למקום הראשון והשבוע עושה את זה השיר whole again, במקום השני דורך השיר nothing in the world, השיר i won't be there עולה מקום אחד אל המקום השלישי, הכניסה השנייה השבוע שייכת לשיר the tide is high שכמו בהזדמנות הקודמת גם הפעם נכנס למקום הרביעי, עוד עלייה של מקום אחד עושה השיר turn me on שעולה למקום החמישי, במקום השישי נמצא השיר שעד לפני המצעד הזה לא ירד מתחת למקום השלישי והשבוע הוא יורד שלושה מקומות אל המקום השישי אני מתכוון כמובן לשיר the last goodbye, השיר cradle עולה שלושה מקומות אל המקום השביעי, עוד ירידה של שלושה מקומות יורד השיר the moment you leave me שיורד למקום השמיני, הירידה של השבוע עושה השיר be with you שיורד שמונה מקומות מהמקום הראשון אל המקום התשיעי, השבוע סוגר את המצעד השיר tomorrow and tonight שיורד שתי מקומות אל המקום העשירי. אנא הצביעו והשפיעו תודה מראש

GlitterKitten

New member
איך 8 איך??? ../images/Emo10.gif

1. the moment you leave me 2. loving you 3.tomorrow and tonight 4. be with you 5. feels so good

necky

New member
אני מחשיב לך...

בינתיים את שלושת השירים ואם תצליחי להוסיף עוד שתיים לפני שהמצעד יסגר לשבוע זה אני אשמח לקבל

inbal287

New member
שילייי

i won't be there the last goodbye nothing in the world feels so good cradle

necky

New member
היום האחרון....

מי שלא הצביע מוזמן להצביע ולהשפיע תודה מראש

necky

New member
בגלל שהמצעד...

עדיין לא נרשם אני מחשיב לך את שני השירים מיד יפורסם המצעד החדש ההצבעה נסגרה