המצעד השנתי של גלגלץ! לא יודע למה אבל אמרו היום שם שזה מחר אבל בפנאי+ כתוב שזה ביום שישי... בכל אופן, פנאי+,תחפשו בהתחלה.... SLOW של קיילי הוא שיר מספר 93 וכמובן השיר הגרוע של השנה "אמריקן זבל" של מדונה... 9 האחרים שלי השנה עם דיידו,קושין,השוגאבייבס (2 שירים),אטומיק קיטן (רק BE WITH YOU),מאריה ובאסטה,כריסטינה,אפלטון ומולוקו! קיילי מועמדת לזמרת השנה אבך הצבעתי לדיידו !!! שנה טובה!
אבל שיר השנה כן כן!!!! -השיר של דיידו!! מי מכם אמר שהוא ממש אוהב אותו? שכחתי.. אז הוא שיר השנה!! וייט פלאג!!!! טיפה מאכזב אותי כי הוא מעצבן אותי טיפה...אבל ע-ד-י-ף עך הקייזי אין לאב והשאר שחשבתי שבוודאי יהיו מקוםר אשון אבל מה?הכי מאכזב ברינג מי טו לייף חשבתי שהוא היהי לפחות בשלושת הגדולים
אוקי א היא סתם בלעעע היא זמרת חמודה וזה אבל התלהבו ממנה יותר מדיה שנה והגזימו! כאלו להפוך אותה לזמרת השנה וכו'?שיהו! וב היא עברה את אוונסנס בברינג מי טו לייף ולקחה את שיר השנה!
שיבחוא ותה!! שמוש ירים של ג'סטין וכריסטינה וכו' ודיברו על כמה הם הצליחוה שנה אבל את קיילי שיבחו ואמרו"הזמרת הזו הוציאה רק סינגל אחד השנה" ונשמע בקול של הקריין שהוא ממש אומר"אויש חבללל!!!"
לא חשבתי שהיא תגיע לכזה מקום עם שיר שיצא רק לא מזמן