המצעד הראשון שלי

MoRoSH11

New member
לא, לא לא

המיקום מושלם (מעניין למה אני חושבת ככה, אה?!)

Aviv6

New member
אהבתי את השיר בחידוש של שיר ביטון

ההיא מכוכב נולד 3.

O Twenty

New member
מצעד מעולה!

הייתי מדרג אותו אחרת, עד שתעזוב ראשון, עבד של הזמן שני, הכניסיני בטח הרבה יותר גבוה מ- 20, אבל מסכם ויפהפה וללא ספק מכיל את רוב היפים ביותר של הדיווה.

MoRoSH11

New member
המלא

30. לבכות 29. שרה ברחובות 28. האם אתה מאושר 27. היום 26 לאלף נמר 25. מה חשוב היום 24 כמה אירוני 23. אני גרה מול המים 22. נוצה ברוח 21. ערב כחול עמוק 20. הכניסיני תחת כהפך 19 שיר אהובת הספן 18 צבעי הרוח 17 עלית לי בזכרון 16 אגדת השמש והירח 15 חזיון מקומי 14 חברה 13 עד שתעזוב 12 שביל הבריחה 11 עבד של הזמן 10 בוא 9 עטוף ברחמים 8 מחול מטורף 7 תפתח חלון 6 אל תלך מכאן 5 שבןעה 4 בביתי הנעול 3 רגע פרטי 2 אני חיה לי מיום ליום 1 ימי התום

אריה31

Member
מנהל
לסיכום, אחלה מצעד../images/Emo13.gif

מה חשוב היום - חידוש יפה לאבי טולדנו ערב כחול עמוק - נמוך מדי לטעמי חסר לי "בגידה"!!!!!!! אבל מצעד ממש טוב

Aviv6

New member
"בגידה" - אחד הטובים EVER!

זה פשוט שערורייה שהשיר הזה לא נמצא אצלך במצעד.

1Shir

New member
תתחדשי מתוקה ../images/Emo140.gif תגובות על מה שאני מכירה:

29. שרה ברחובות - יפה, גבוה יותר אצלי 28. האם אתה מאושר - לא אוהבת אותו 26 לאלף נמר - לא אוהבת 21. ערב כחול עמוק - נחמד 20. הכניסיני תחת כנפך - דרמטי מדי 19 שיר אהובת הספן - מקסים ומרגש 17 עלית לי בזכרון - לא אוהבת 16 אגדת השמש והירח - אוהבת מאוד מאוד, ביצוע מדהים! 15 חזיון מקומי - גבוה יותר 13 עד שתעזוב - מקום 1 לדעתי או לפחות טופ5 11 עבד של הזמן - חמוד מאוד, שיר טוב 10 בוא - הייתי שמה אפילו גבוה יותר 9 עטוף ברחמים - כנ"ל... 2 מהלהיטים הכי הכי שלה 8 מחול מטורף - מיקום טוב
7 תפתח חלון - לא אוהבת 5 שבועה - חמוד אבל הייתי שמה נמוך יותר.. יש לה יותר מרגשים.. 2 אני חיה לי מיום ליום - שיר חזק 1 ימי התום - נחמד, לא מקום ראשון בעיני... אבל אחלה מצעד!

chernia

New member
לא אוהב את הקול שלה ואת השירים שלה

רמי קלינשטיין לעומת זאת מצויין

למעלה