המצעד הראשון שלי

MoRoSH11

New member
המצעד הראשון שלי

של האחת והיחידה- ריטה אם כבר עשו,ואסור לעשות משהו (_פשוט לא מצאתי חוקים של הפורום) אז אני מצטערת

MoRoSH11

New member
מקום 20

הכניסיני תחת כנפך מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: עממי , " הכניסיני תחת כנפך והיי לי אם ואחות ויהי חיקך מקלט ראשי קן תפילותי הנידחות"

MoRoSH11

New member
מקום 19

שיר אהובת הספן מילים: יאיר לפיד לחן: רמי קלינשטיין "הוא לא ידע איך היא קנאה בספינות הוא לא ידע איך היא חכתה בלילות"

liorsharabi

New member
בעקרון לא עשו..

כי זו דעה אישית שלך..ודעה שלך..עדיין לא עשו

MoRoSH11

New member
מקום 18

צבעי הרוח| מתוך פוקהונטס מילים ולחן: לא ידוע גירסה עברית: שפרירה זכאי "גם אם בכוח את ארצי כבשתם האדמה איננה שלכם כי לכל עץ, יצור או צוק של סלע יש חיים, נשמה יש וגם שם. לא כל אחד חושב וחש כמוך גם להיות שונה מותר להיות נסה רק בעקבות הזר ללכת ותלמד שיש ללמוד גם איך לחיות..." שיר מדהים

MoRoSH11

New member
מקום 17

עלית לי בזכרון מילים: מאיר אריאל לחן: רמי קלינשטיין "הלילה לא אשכב לישון עלית לי בזכרון אכאב אותך לשיגעון אשתה אותך לשיכרון..."

MoRoSH11

New member
מקום 16

אגדת השמש והירח ביחד עם אתניקס מפסטיגל 90' מילים: אהוד מנור לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי "צל הירח אל פני השמש נמשך. תמיד בין יום ובין לילה, נוגעים שם למעלה, וזה לא די לו, לא די לה - רק לרגע והלאה..." http://www.youtube.com/watch?v=nl9bSu66hoA

MoRoSH11

New member
מקום 15

חזיון מקומי מילים: אהוד מנור לחן: רמי קלינשטיין "אני זוכרת איך כולם ברחו בגשם ורק היא עמדה בדרך ברגליים יחפות בבגד ספוג מטר ובנשימה נרגשת לוגמת מים כמו ברושים ורקפות..." לא מצאתי קישור מתאים

למעלה