המצעד המפורסם

dror ko

New member
המצעד המפורסם

היי :] בחודש הבא יערך מצעד הגאווה בתל אביב. בטח הרבה מכם היו בזה פעם... אני חושב ללכת לשם בפעם הראשונה ורציתי לדעת, מאחר שגם לא יוצא לי לקחת חלק באירועים המוניים (פריפריה, מה לעשות), איך היה בפעם הראשונה שהייתם שם? התביישתם? מישהו התחיל איתכם? חוויות? אני פשוט לא בטוח שאני יודע לאן אני הולך... ומה בעצם קורה שם... תודה! :)

resputin

New member
הו וואו, זה היה לפני הרבה שנים..

אני לא חושב שממש התביישתי, אין סיבה. הלכתי לשם ופגשתי חברים שהיו דאז בפורום הזה וב"בנים בלבד" (תקופה של לפני ארבע שנים). פעם המצעד היה רק מצעד, היום זה כבר הפך לחלק יחסית שולי אל מול ההפנינג שיש בסוף המצעד, עם הופעות, הרצאות ויתר בבל"ת. אין יותר מדי מה להכין אותך מראש, פשוט תבוא עם ראש פתוח למשהו המוני שכזה, עם הרבה צבעים וקולות.

חחחח

יו זה ממש מעלה לי זכרונות אני הייתי במצעד האחרון שהיה בת"א לפני שנתיים[אז עוד הייתי עמוק בתוך הארון] אבל מה?.... כידוע לחלק מכם אני מתנדב בשירותי הכיבוי של ת"א-יפו וכך התמזל מזלי ובקשו ממני לאבטח במצעד[מניעת שריפות] בהתחלה..כן התביישתי קצט אבל אחרי כ-20 דקות של הסתגלות התחלתי ממש להינות ואני חושב שהדבר החשוב ביותר כבר נאמר....בוא עם ראש פטוח להתקהלות המונית ומאוד צבעונית! מקווה שתהינה

רגע, זה בטוח בתל אביב ולא בירושלים?

יאי! זו גם תהיה הפעם הראשונה שלי ורציתי שזה יהיה בתל אביב! יאי!

כמה שאתה שווה!

אלוהיםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעשדה לי ילדים! ותבוא מחר למסיבה אני איהיה

resputin

New member
זה לא סותר, כנראה שיהיה אחד גם בירושלים.

בכלל, חשבתי שזו טעות טיפשית לבטל את המצעד בתל אביב שנה שעברה בשביל להשים פוקוס על המצעד הירושלמי.

למעלה