המצעד החדש!

Elfangor

New member
המצעד החדש!

שלומות! הגעתי למסקנה שהפורום הזה דיי מת, יחסית לעובדה שברי בשיא סיבוב ההופעות שלו, וזה חבל כי אני אהבתי את הפורום הזה פעם מאוד =] אז החלטתי להכניס אליו את המצעד, אבל מצעד כבר היה פעם אז לקחתי מצעד אחר מאיזו חבורת ווירדוז אימואים ^_^ סתם, מכנסיית השכל, שעושים מצעד שוטף זה שבוע עשירי מכבר, והולך להם ממש פיצוץ. אז קרדיט למנהלת Street Spirit 0 של הפורום, ועכשיו למצעד. מהפעם הבאה, תיהיה ברשימה עשרה שירים שקיבלו קולות מהמצעד הקודם ושני שירים בפינה לשיפוטכם. כל אחד בוחר חמישה שירים שהוא הכי אוהב ורושם אותם וככה המצעד מתחלף וכו'. הפעם כדי להתחיל את המצעד, אני מביא רשימה של שמוננה-עשר שירים, שכל אחד ידרג את התישעה המועדפים עליו, פנאן? אוה, והפעם תגידו גם אם אתם רוצים פורטיסחרוף או לא. לא שוכח כל הפיל קצב ועצב האחר מונסון רועד לחץ האיש שבקיר אמונה עיוורת אוחתכ בייבי בואי הביתה 77 ככה זה מנהרת הזמן עבדים כמה יוסי רעש לבן הזיות

lollapalooza

New member
רשימה קשה ../images/Emo122.gif

צריך לדרג לפי מקום 1 עד 9 או סתם לכתוב 9 אהובים? בכל מקרה, רשימה כללית, זה בערך מהכי אהוב עד הכי פחות. כמה יוסי רעש לבן 77 רועד בואי הביתה האיש שבקיר לא שוכח הזיות עבדים

zohar d

New member
אוקי.

מונסון בואי הביתה 77 ככה זה מנהרת הזמן עבדים כמה יוסי רעש לבן אוחתכ בייבי

Drorrrrrr

New member
ממממ בופ

1. רעש לבן 2. עבדים 3. כמה יוסי 4. מונסון 5. האחר 6. רועד 7. בואי הביתה 8. הזיות 9. לא שוכח

טוב

רוצים פורטיסחרוף -בואי הביתה -עבדים -רעש לבן -האחר -רועד -לחץ -לא שוכח -כמה יוסי -אמונה עיוורת

timmy2120

New member
הלכתי על זה

גם אני רוצה פורטיסחרוף 77 כמה יוסי רעש לבן אמונה עיוורת עבדים הזיות לחץ מונסו אחותכ בייבין

Walk On Water

New member
באמת מת|:

בואי הביתה
רועד כמה יוסי רעש לבן מונסון אמונה עיוורת ככה זה האיש שבקיר עבדים

ZIZO 5

New member
רוצים פורטיסחרוף...

כמה יוסי מונסון לחץ הזיות רועד עבדים 77 אמונה עיוורת בואי הביתה

למעלה