המצעד בערושלים

0 zero 0

New member
המצעד בערושלים

לא יודע מה יותר מביש... השנה או שנה שעברה? השנה היה רק מצעד, שנה שעברה רק הפנינג... אני אישית ציפיתי להרבה יותר מ 250 מטר שהיו... ומה"הפנינג" במעבדה שהרבה לא יכלו להגיע אליו כי לא היה להם כסף... צריך להודיע מראש על דברים כאלה...:( בכל מקרה, אני מקווה ששנה הבאה יהיה בישביל מה להגיע... ארז

eliormagick

New member
זה לא מצעד תל אביבי

זה מצעד ירושלמי שכל העולם מתנגד לו... המשטרה עושה את המות ומגבילה את המצעד בכל כך הרבה דברכים הדתיים עושים את המות ומגבילים את המצעד בכל כך הרבה דרכים ועכשיו גם הממשלה... אז אין פלא שהוא יצא מעפן. אבל העיקר צעדו.

צודק,

ברמה האישית הרגשתי אכזבה, שיעמום ואפילו כישלון. אבל ברמה הקהילתית, הלאומית ואפילו העולמית היה כאן ניצחון, עצם קיומו של המצעד, הדיון עליו, התתיחסות אליו בכלי התקשורות וסביב שולחנות ארוחת הערב בבתים, זהו ניצחון. אין ספק שהקהילה הגאה והדמוקרטיה ניצחו בקרב הזה, לא ניצחון אדיר, ובטח שלא ניצחון במלחמה, אבל הקרב הזה שלנו, מצעד (כמעט) במרכז ירושלים. ודרך אגב, שנה שעברה היה הרבה יותר מביש, כל דבר עדיף על הכלוב שאליו זרקו אותנו וניסינו להעמיד פנים שזה לטובתנו ושטוב לנו בפנים.

חברים

4000 צועדים 8000 שוטרים 80% מתנגדים 3000000 שקלים הפסד למשק 8000 אנשים שיכלו לעשות הרבה יותר בתור שוטרים לאותו יום ומדינה שלמה ששונאת את המצעד הזה. כן, הפסדנו. יום טוב ../images/Emo13.gif

Loreax

New member
המצעד

לא היה כל כך גרוע, היה אפילו די נחמד עם שירה בציבור מאולתרת בסוף ועם המון אנשים לא מהקהילה שבאו לתמוך וכמה אמהות שהחזיקו שלטים של גאה בבן הגאה שלי והרבה יותר מדי צלמים (הייתי הרבה יותר מדי קרובה לתמונה בעמוד הראשי של ידיעות, כלומר מאחורי הצלם למזלי). בכל מקרה הניצחון האמיתי היא שהשנה התקיים מצעד עם הרבה פחות בלאגנים והפגנות משנה שעברה, זה לא נצחון מזהיר אבל זאת התקדמות. נ.ב- לא הצגתי את עצמי, אני חדשה כאן , אני B(לפחות נכון לעכשיו)+חברה שהייתה (או עדיין?) נמצאת בפורום, בת 17

למעלה