המצעדים

me123

New member
אה, סליחה!../images/Emo18.gif

באמת, עד כמה שאני אוהב את קרן פלס, זה נראה לי ממש מוגזם מה שאתם עושים!
זה בסדר להצביע פעם אחת, ואפילו חשוב, אבל כשאתם מצביעים פעמיים אתם כבר הורסים לכל שאר המאזינים! חלק מהכיף של המאזינים זה להיות במתח מי יהיה במקום הראשון? האם הפסגה השתנתה? ואחרי שאתם מצביעים עשרות ואולי מאות פעמים, זה כבר ממש לא כיף! אני מקווה שתבינו שזה לא בסדר מה שאתם עושים.
שבת שלום!

מנגוM

New member
נכון מאוד../images/Emo70.gif עם כל הכבוד!

גם אני חולה על קרן פלס, ומרוב הערצתי אליה שוטטתי באינטרנט והגעתי לכאן
ואני גם חולה על גלגלצ, וזה ממש לא פייר מה שאתם עושים!
עם כמה שקרן היא זמרת מדהימה, והיא באמת זמרת מ-ד-ה-י-מ-ה, זה לא הוגן שאתם ככה נותנים לה פוש מוגזם במצעד
זה רק גורם לי לחשוב שההצלחה שלה במצעד היא לא בזכותה, אלא בזכות פורום של מעריצים שהחליט שהיא צריכה להגיע למעלה, וזה מתסכל
וזה רק גורם לגלגלצ להיות מושחת יותר!
פשוט מעצבן. ומאכזב
מפורום מעריצים לא ציפיתי לדבר כזה...

זה אך ורק בזכות קרן../images/Emo70.gif

זה בזכות היכולות יצירה שלה המופלאים שיצרה והביאה לעולם כאלו שירים שגורמים לי באופן אישי לרטט ולצמרמורות כל פעם מחדש ובגלל שקרן כזו יוצרת וזמרת בחסד היא חייבת
חייבת
להיות במקום ראשון במצעדים כמו שכתבתי קודם- שחיתיות יש בהשרדות לא פה

אם אתה חושב שאנו הפורום היחידי שחבריו מצביעים

יותר מפעם אחת אתה חי בלה לה לנד אם אתה מחפש שחיתויות- לך ותקרא את הרמאות היום בידיעות אחרונות בנוגע ל"השרדות".לא פה.

nderfulסW

New member
אוי באמת, אל תצטדקי

בתכלס, את כן מרמה. סבבה שאת מרגישה שזה הדבר הנכון לעשות, אבל אל תתקפי אחרים שמחפשים את הצדק.

שלא לדברעל זה שכדאי לך לחדד את הבנת הקריאה

שלך כי בהודעה של מירב לא כתוב שאנו
מצביעים פעמיים אנו מיידעים את הקרובים שלנו והאהובים שכדאי ורצוי להם להצביע מה רע בזה
אין בזה שום דבר לא חוקי ושהוא לא בסדר אני באמת ובתמים מציעה לך לחפש לפתוח מלחמה במקום אחר לא פה

me123

New member
אוקיי, אל תתעצבני!

ומה את חושבת? שאם יש עוד פורומים שמצביעים יותר מפעם אחת לאומן שלהם אז הם בסדר? אני חושב שקרן פלס היא אחלה... אבל גם את יודעת שמה שאתם עושים זה לא בסדר
אבל אם את רק "מיידעת" את הקרובים שלך שיש מצעד ולא אומרת להם שיצביעו לקרן פלס, אז סבבה

מי שמכיר אותי יודע שאם אני שולחת קישורים

אז מן הסתם מצביעים לקרן . מה לא בסדר ברצון שלנו שקרן תהיה מקום ראשון

djur iskare

New member
לא נראה לך שאתה מגזים?

על הצבעות כפולות בבחירות לראשות ממשלת איטליה לא עשו כזה רעש. אז היא ביקשה מחברות שלה להצביע לקרן, אז מה? זכותה, זכותי וזכותך גם לאמן אחר.

I מ י ר ב I

New member
היי אורי

קודם כל תודה על האהבה. גם אני שואלת מתי הפסגה תשתנה אבל 8 שבועות היא לא משתנה,וכמו שאתה יודע כגולש פורום גלגלצ זה לא שיר של קרן. ואני חושבת שאנחנו מבינים הודעה 1 שלך ולא צריך להביא את כל פורום גלגלצ לכאן. שבת שלום!!

me123

New member
שלום מירב

אני יודע שיש שיר כבר 8 שבועות במקום הראשון ושהוא לא של קרן פלס. אז מה? אז זה בסדר פתאום? ואני לא הבאתי אותם. הגיב פה רק מנגוM שהראה לי את הפורום הזה... ורציתי לדעת שאני לא היחידי שחושב ככה.... שבת שלום גם לך

למעלה