המצלצ לציוד

bikenet1

New member
המצלצ לציוד

הייתי מעוניין לקבל המלצה לגבי : 1.איזה ציוד כדאי לקנות (מה בדיוק...מאזן,אקטופוס וכו´) 2.של איזו חברה ואיזה דגם ? 3.האם כדאי לקנות או לשכור כל פעם ? אני מתכוון לצלול כ פעם החודש מקסימום. התקציב הוא לא יודע מכיוון שאנני יודע את טווח המחירים,אבל לא ההיתי רוצה לבל המלצה על מאזן של 9000 ש"ח.

bikenet1

New member
קניית ציוד

אני דוגל בכחול לבן אבל חוץ מחליפה אין אופציה אחרת . יש המלצות למאזן,אוקטופוס,קומבו ?

s_vadim65

New member
ציוד צלילה

השאלה ראשונה -- כמה אתה מוכן להשקיע כסף? שאלה שניה איפה אתה תצלול יותר -- בארץ או בחו"ל. בחו"ל על פי ניסיון מכירים בכול מקום SCUBARPO אז ברור שלא היה שום בעיה עם שירות וחלקים. עם רוב צלילות בארץ אני היתי קונה MARIS בגלל המחיר ושירות בכול מקום בארץ או שוב SCUBARPO אפעם בגלל איכות ושירות. אל תשכח שזה חברות ותיקות בארץ והציוד הוא מעולה. פעם ראשונה לפני כמה שנים קניתי DACOR אך לצערי יבואן הפסיק לתת שירות ולשלוח לחו"ל לשירות --- יותר זול לקנות ווסט חדש!!! אז תחשוב פעמיים ואל תיקנה משהו זול -- אחר כך תשלם ביוקר!!! תמיד יש ציוד יד שניה -- כדי לבדוק)))))

אילוניק

New member
ההצעה שלך ניפלאה אבל איזה

ציוד כחול לבן אתה מכיר חוץ מהחליפות של ספא והפעם אני שואל ברצינות כי אני אישית לא מכיר שום ציוד של כחול לבן אפילו נעליים מייבאים מחול ומייצרים במזרח הרחוק אילוניק IHB

atlantis

New member
אילוניק - צחקתי כמובן ../images/Emo13.gif

אבל באמת - אם אפשר לקנות חליפה תוצרת הארץ עם שרות טוב וזמינות של מידות מחירים וצבעים אז למה לא. אני כותב את זה מפני שכרגע השותף שלי מחפש חליפה ואין התלהבות יתירה מתוצרת ספא ( לא יותר מאשר כל תוצרת חו"ל אחרת ) ולדעתי זה לא מוצדק.

למעלה