המצלצלים חוזרים?

המצלצלים חוזרים?

למה פרסומת סמוייה של אלקטרה צריכה להידלף לפרסומת של תנובה??? על המקרר יש מדבקה בגודל של אשקלון עם הלוגו של "אלקטרה". מה הקטע?

yos3221

New member
זה שת"פ פרסומי - מה הבעייה??!!

הם גם מחלקים את המקררים האלה - אם אני לא טועה, במתנה

shiri33

New member
זה לא מה שמפריע לי

אלקטרה לא מפריע לי מפריע לי שמפחידים את הילדים עד מוות... לא מצחיק אותי, מצטערת

oren*

New member
התווית מכסה על הלוגו של LG שהופיע

בקמפיין המקורי משנה שעברה. למיטב הבנתי תנובה מחלקת מקררי אלקטרה למי שיגיע ראשון לניידת החברה עם אריזת מוצר (חוץ מהמשפחה שהתקשרה לטלמסר ותקבל 1000 ש"ח עבור כל אריזה).

צימט

New member
קמפיין מעולה

קמפיין מעולה, תפסיקו לקנא ותלמדו לפרגן. שנה אחרי שנה אקטואלי, נכון, ישיר ועובד כמו תותח. יש הרבה מה ללמוד. ומה הקישקוש עם אלקטרה....יש שתפים עיסקיים וכך העולם עובד.

שמע, אתה כותב מנקודת מבט של מפרסם

ואני כותב מנקודת מבט של צרכן. כאשר אני רואה פרסומת של תנובה, אני יודע שזו פירסומת של תנובה ואני בוחן אותה כפרסומת של תנובה. לדעת מה מנסים למכור לי, זו זכות בסיסית שלי כצרכן. אם דוחפים לי מקרר במסווה של גבינה - זה לא תקין.

צימט

New member
פרסומאי ולא מפרסם

כפרסומאי ולא כמפרסם אני גם אתן לך תשובה. משרד הפרסום נטל החלטה קריאייטיבית ושיווקית נכונה ושיחק אותה. פרסומאים אינם רק יצירתיים, כותבי שירה ותסריט אלא גם גוף המופקד על יצירת מכירה ללקוח. אני יכול לומר לך מידיעה משרד הפרסום שעשה את הקמפיין הזה מביא לתנובה המון המון כבוד והצלחות בשורה התחתונה.

danchen

New member
תגיד לי - על מה אתה מדבר??????

מה דוחפים לך? מה לא תקין? מאיפה הבאת את הרעיון שדוחפים לך מקרר במסווה של גבינה???? עשו פרסומת? נותנים כסף מתנה? נותנים גם מקרר? שמו את המקרר בפרסומת. לגיטימי. אם יש צרכן שחושב שמנסים למכור לו מקרר בתוך גבינה אז יש לו בעיה הרבה יותר חמורה מאשר בעיה צרכנית.... אין פה שום פסול!

אתה מסכים איתי שאסור להחליף

פריים או שניים בכתובית "אלקטרה"? למה? מה רע בזה? לשיטתך זה גם בסדר.

שהצרכן צריך להיות מודע

לעובדה שמנסים למכור לו "אלקטרה" ולא רק "תנובה". כשם שאסור היה לחליף פריים בפירסומת בפריים שיש עליו את המילה "אלקטרה", כך אסור להכניס פירסומת לאלקטרה אלא אם כן זה נאמר מפורשות. ובהקשר לאלה שטענו כאן שאלקטרה היא שותפה וחלק מהפרסים הם של אלקטרה, ראיתי את הפירסומת וזה לא מוזכר שם. מוזכרים רק פרסים כספיים.

ו....? אז מה?

מי אמר לך שזאת פרסומת של תנובה ולא של אלקטרה? מישהו הציג לך את זה בתור פרסומת של תנובה? (או "לא של אלקטרה" אם אתה יורד עד סוף דעתי) ובעצם, מה זה משנה לך? תסביר באופן מדויק מה כואב..

danchen

New member
תרד, תרד מהעץ!

טפסת על עץ גבוה והגעת רחוק מידי. מה הקשר לפריימים מתחלפים? נתת לדוגמה למשהו שונה לגמרי. במקרה שלנו אין שום רמיה של הצרכנים - אז הם רואים על המסך בפרסומת של תנובה מקרר של אלקטרה - אז מה??????

כי זו פרסומת מוסווית לאלקטרה

מתבצעת גניבת עין של הצרכנים שלא מודעים לזה שמנסים לדחוף להם אלקטרה. בפירסומת עצמה, וכן בפירסומים המשלימים בעיתונות אין שום זכר לשת"פ עם אלקטרה. פשוט היה להם שטח פנוי על המקרר, אז הם באו לחברות מקררים ומכרו את השטח למרבה במחיר ודחפו את המדבקה של אלקטרה באיזו פינה של המקרר שלא כדרך הטבע. זה בדיוק כמו פריימים מתחלפים. ותרד בעצמך מהעץ עכשיו...

ואי...

אני לא אומר את זה בדרך כלל, אבל... אתה פשוט בן-אדם ממורמר ואפילו טיפש... (זה אחרי צינזור של הרבה מילות גנאי..)

למעלה