S Sun of Nations Member ביום ראשון ב- 12:29 #2 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: המציא מצפן חדש לחץ כדי להרחיב... יום אחד גם אני אמציא משהו ואני אעשה מזה ממש הרבה כסף
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: המציא מצפן חדש לחץ כדי להרחיב... יום אחד גם אני אמציא משהו ואני אעשה מזה ממש הרבה כסף
מומחה לקנונית הסדר העולמי Well-known member ביום ראשון ב- 13:51 #3 נכתב ע"י Sun of Nations: יום אחד גם אני אמציא משהו ואני אעשה מזה ממש הרבה כסף לחץ כדי להרחיב... יום אחד זה אף פעם לא יקרה אם זה לא קורה עכשיו.
נכתב ע"י Sun of Nations: יום אחד גם אני אמציא משהו ואני אעשה מזה ממש הרבה כסף לחץ כדי להרחיב... יום אחד זה אף פעם לא יקרה אם זה לא קורה עכשיו.
כ כוכבית מצויה Well-known member ביום ראשון ב- 19:01 #5 נכתב ע"י Sun of Nations: יום אחד גם אני אמציא משהו ואני אעשה מזה ממש הרבה כסף לחץ כדי להרחיב... פחחחחחחחחח
נכתב ע"י Sun of Nations: יום אחד גם אני אמציא משהו ואני אעשה מזה ממש הרבה כסף לחץ כדי להרחיב... פחחחחחחחחח
רוב הזמן נח Well-known member ביום ראשון ב- 15:55 #4 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: לחץ כדי להרחיב... מזכיר את עצבר.