הנה הסנאי הגזעני...
שנים לא שמעתי ממך, אניטשמי הספקת בזמן שלא הייתי כאן לזרוע את שנאתך כלפי הערבים!? אני בטוח שאם אני ידפדף כמה דפים אחורה אני ימצא הודעות גזעניות שלך. אתה וכל שאר חבריך מהימין הקיצוני המשוגע, מפיצים בפורום זה ואחרים שנאה כלפי הערבים. ואחר כך אתם כותבים שאתם רוצים שלום, איזה שלום ואיזה נעליים אתם רק רוצים מלחמה. אבל מה לעשות כנראה שהעם צריך עוד קדנציה של ממשלת אסון שרון, כדי להבין שהאלנטרניטבה היחידה להוציא אותנו מהמצב הזה, זה מצנע !! ושאר חבריו. הליכוד מפלגה מושחתת מכף רגל ועד ראש, נמאס מהשחיתות של הליכוד. אבל כנראה שמצנע לא מספיק משכנע את העם שהוא יכול להוביל לעתיד טוב יותר וחבל. אז נמשיך עם הפיגור של הימנים, ועם השחיתות. ומי שחושב שהמיתון יפסק או שביום בהיר אחד ארגוני הטרור יצהירו שהם מפסיקים את הטרור, אז הוא משלה את עצמו. הרי שרון הוא מושחת וכך גם כל חבריו מהמפלגה, אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק על מצבה של המפלגה. אבל צחוק צחוק המפלגה המושחתת הזאת מקום 1´, לצערי מצנע לא משכנע מספיק וחבל. אני מאמין ששרון יעשה עוד קדנציה, אבל בקדנציה הבאה העם כבר יפקח את עיניו ויבין שהליכוד זאת מפלגה שלא מתאימה להוביל אותנו לעתיד טוב יותר.