המציאות כואבת...

האנטישמי הזה תמיד בא לפה ומפיץ

את השנאה שלו כלפי כל מה ששונה ממנו. תנו לו להמשיך, תתנחמו בעובדה שהבנאדם דפוק מהשורש ולא יגיע לכלום בחיים עם השנאה הזאת.

לִ י ר ן

New member
אני אפילו לא טורח להגיב לו. ../images/Emo188.gif

וזה לא מהיום!
הוא מקרה אבוד. מצדי, שימשיך להתפלש ברפש שלו ולהתיז רעל בפורום הזה, שזה פורום ציוני, ולבטא את שנאתו כלפי עם ישראל (ימניים, מתנחלים, דתיים וחרדים); זה כל מה שהוא מכיר. אני לא שונא אותו, אני פשוט מרחם עליו. ואגב שנאה, אני ממליץ לכולכם לקרוא את מאמרו של אוריאל מעוז אודות שנאת החינם. אז תגלו שהשפעתה הרסנית וקטלנית מאוד!

EverMan

New member
אנטישמי ?!

סלח לי ,אין לך שום זכות לקרוא לו כך. תפסיק לחרחר ריבים ושנאה בפורום הזה. כי עם כל הכבוד - אולי שחר לא הכי מנומס , אבל אתה מחזיר באותו רעל ואף גרוע יותר.

איילת כ

New member
למה אתה לא מדבר כך????????

ומה שאתה אומר לו תקף גם לגביך. בקיצור שכולם קודם כל ישמרו על עצמם ורק אחר כך על אחרים.

ש@לתי

New member
הגדרנו את הפורום פורום ציוני?

מתי? אנחנו פורום ישראלי, יש פה ציונים ויש פה אנשים שהם לא. אנחנו לא מגדירים את עצמנו שום דבר. חוצמזה פורום נוער ופורומאקטואליה לנוער הגדול במדינה.

הנה הסנאי הגזעני...

שנים לא שמעתי ממך, אניטשמי הספקת בזמן שלא הייתי כאן לזרוע את שנאתך כלפי הערבים!? אני בטוח שאם אני ידפדף כמה דפים אחורה אני ימצא הודעות גזעניות שלך. אתה וכל שאר חבריך מהימין הקיצוני המשוגע, מפיצים בפורום זה ואחרים שנאה כלפי הערבים. ואחר כך אתם כותבים שאתם רוצים שלום, איזה שלום ואיזה נעליים אתם רק רוצים מלחמה. אבל מה לעשות כנראה שהעם צריך עוד קדנציה של ממשלת אסון שרון, כדי להבין שהאלנטרניטבה היחידה להוציא אותנו מהמצב הזה, זה מצנע !! ושאר חבריו. הליכוד מפלגה מושחתת מכף רגל ועד ראש, נמאס מהשחיתות של הליכוד. אבל כנראה שמצנע לא מספיק משכנע את העם שהוא יכול להוביל לעתיד טוב יותר וחבל. אז נמשיך עם הפיגור של הימנים, ועם השחיתות. ומי שחושב שהמיתון יפסק או שביום בהיר אחד ארגוני הטרור יצהירו שהם מפסיקים את הטרור, אז הוא משלה את עצמו. הרי שרון הוא מושחת וכך גם כל חבריו מהמפלגה, אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק על מצבה של המפלגה. אבל צחוק צחוק המפלגה המושחתת הזאת מקום 1´, לצערי מצנע לא משכנע מספיק וחבל. אני מאמין ששרון יעשה עוד קדנציה, אבל בקדנציה הבאה העם כבר יפקח את עיניו ויבין שהליכוד זאת מפלגה שלא מתאימה להוביל אותנו לעתיד טוב יותר.

כל מי שרואה את המציאות קורא...

אבל ימני מפגר כמוך שלא רואה את המציאות מעדיף להתעלם ממנה ולכן גם קשה לך לקבל שאתה ילד קטן אשר שייך לימני הקיצוני המשוגע. חבל שמצנע לא יבחר
, כל כך רציתי לראות את המתנחלים הפושעים מובלים חזרה בא"י. הייתי מעדיף שיהיה בכוח להוכיח לפושעים האלה שהם לא יכולים להחליט את חוקי המדינה, לא נורא נחכה ששרון יפול ואני מהמר שזה יקרה מהר מאוד.

גם עכשיו אני פרנואיד, יואב?

גם עכשיו רק נדמה לי שעושים פה הכללות על ימנים? בנשמה צהוב, אני לא ארד לרמה הנמוכה שלך, רק נותר לי לאחל לך שתקבל קצת יותר יחס מהסביבה שלך- לפי התנהגותך התוקפנית כנראה שהיית ועודך מוזנח, וממשיך לחפש תשומת לב. צר לי עלייך, ועוד יותר - צר לי על מי שצריך לחיות איתך כל יום.

למעלה