המציאות החדשה

hathatul1

New member
המציאות החדשה

כשגרתי בבית עם ההורים החיים היו דבש
אמא הייתה מכבסת לי את הבגדים ומכינה לי אוכל טעים, תמיד יש אוכל במקרר
אבא היה עוזר לי בכמה שקלים ונותן י את הרכב לבילויים
ועכשיו אני כבר גר לבד, מתמודד בכוחות עצמי ומחפש רכב לרכישה.
ואני אשמח לעזרתכם בחיפוש אחר רכב משפחתי האם כדאי לי רכב חדש או יד 2 ? התקציב שלי הוא 75 אלף
לרוב נסיעות מחוץ לעיר.

תודה רבה

לא ציינת אם אתה רוצה חדש או משומש

וגם לא כתבת מה אתה בערך מחפש (אני קניתי לפני חודש פיאט פנדה בת 3 ואני בספק אם לך יתאים אותו רכב שלי מתאים)

hathatul1

New member
רכב

בוקר טוב,

עד אתמול עוד חשבתי לעצמי מה כדאי לי רכב חדש או ישן? אני רוצה רכב חדש.
בגדול הרכב אמור לשמש אותי כנהג יחיד וכן לטיולים ובילויים עם חברים\משפחה, קניות קטנות פה ושם..
אני לא בכיוון כל כך של פיאט, בהתחלה חשבתי אולי יונדאי גטס אבל הוא זולל דלק ומבחינת עיצוב לא כל כך אהבתי.
אני רוצה רכב משפחתי, אני חושב לטווח ארוך, רוצה רכב אמין וחסכוני.

תודה רבה

יונדאי גטס אמנם חרא של אוטו אבל ממש לא זולל

יש בעיית דלק עם דגמים אוטומט שנת 2005, מאז הבעיה נעלמה כלא הייתה. הרכב הקודם שלי היה גטס (רכב חברה) ודלק היתה הבעיה האחרונה איתו. שורה תחתונה הוא בכל זאת רכב מחורבן.

אני לא מבינה ברכבים חדשים בכלל, יש כאלו שמאבדים יותר ערך ויש כאלו שפחות. אני אישית הייתי מעדיפה לרכוש פולסווגן בת 10 מאשר יונדאי גטס חדשה.

פג׳ו לא רעות ולא מאוד יקרות ואם אתה קורא לגטס משפחתי אז כנראה שהן גם משפחתיות.
מאזדה 2 גם נחמדה מאוד, יד 2

המלצה-- אם אתה מעוניים שהרכב ישאר שלך לזמן ארוך ממליצה לך גם לחשוב על ילדים. רכב חמש דלתות עם חלונות מאחורה, איזופיקס מומלץ ושיהיה מנעול גם בדלת הנוסע, שלט מומלץ גם. יש הרבה רכבים שרק בדלת הנהג יש מנעול וזה מאוד לא נוח עם ילדים

alto4

New member
זה תלוי כמה אנשים אתה לוקח איתך בדך כלל ברכב

היללוש35

New member
לנו יש קיה ריו

שהיא משפחתית יחסית קטנה, יכול להתאים לך.. למרות שבאמת עדיף שתתייעץ בפורום רכב
תקבל שם מידע יותר מעמיק. אני יכולה להגיד לך שאנחנו מרוצים הרכב חסכוני, נוח ובטיחותי וקיבלנו
אחריות 7 שנים, מה שגם מצא חן בעיני שזה רכב משפחתי אז הוא מרווח ויש מקום בבאגז' מנגד הוא לא
ענק (ביחס למשפחתי) אז נוח לי לחנות איתו ואני לא מסתבכת.

באמת תלוי בצרכים שלך

עד לפני כמה חודשים היתה לנו שברולט ספארק, קנינו אותה חדשה כשהיינו זוג צעיר ותל אביבי והיא היתה הכי נוחה בעולם, קודם כל סופר זולה (נראה לי שהיו באיזור ה65 אלף ולשברולט יש תכניות מימון בלי ריבית והצמדה ממש נוחות) ודבר שני היא התאימה לנו כזוג, מצאנו איתה חניה בקלות בתל אביב (רכב מיני), צריכת הדלק היתה מדהימה וכו'
אבל מאז נולדה לנו ילדה, עברנו לאיזור בלי בעיות חניה וכו'... והיא כבר לא התאימה, עברנו לשברולט קרוז והיא סבבה לנו, יותר מתאימה כשצריך לסחוב לכל מקום עגלה והמון דברים של התינוקת. כרגע הספארק אצל אח של בעלי והוא נהנה ממנה מאוד...

לא מעניינך השיקולים האישיים שלו ואין לך שום סיבה להיכנס לו לכיס.

את "דעותיך האישיות" תביע בפחות בוטות

ולא בצורה של ביקורת חדה ופוגענית, שלא באה לראשונה. עוד תגובה נוספת בסגנון הזה תימחק.

למעלה