המצב

Yaniv-DC

New member
הייתי הולך יותר לכיוון של

איחצי גיחצי, הראוי לתגובות ענייניות שכאלה.

צ'מע - פשוט הפנמתי את

הצעתו של MickMick

ליאתA2

New member
ליניב, מיקמיק ואחרים

בימים האחרונים נכנסו לפורום אנשים שכל מה שבראש שלהם זה להתלונן ולהאשים אחרים בכל מה שלא מצליח להם בחיים. במקום שיהיה לנו את הפורום הנעים והידידותי שיש לנו בדרך כלל הם הצליחו להפוך את המקום הזה לזירת התגוששות שמזכירה את את הדיונים ברמות הירודות ביותר שבגללם לא צפיתי ב"פופוליטיקה" ודומיהם. לדעתי חבל שאתם (וכולנו) בכלל מבזבזים אנרגיה על להגיב למה שהם כותבים. אין שום סיכוי לשכנע מישהו שחושב שהוא מסכן ודפוק שהוא לא. ואתם יודעים מה? מי שחושב שהוא מסכן ודפוק הוא באמת מסכן ודפוק, הוא רק לא מבין שזו בחירה שלו ולכן מאשים את שאר העולם. אני פשוט לא מתכוונת להתייחס לטרולים כאלו יותר. האמת שהם פשוט משעממים אותי עם היללנות הבלתי פוסקת. נ.ב. אתם לא חושבים ש"החבר של כולם" זה שם די מצחיק לאחד שאף אחד כאן לא סובל

Yaniv-DC

New member
את בסדר את

ראית איך התגברתי על יצרי ולא השתתפתי באף אחד מהדיונים ההם על צבעים כאלו ואחרים, רצח תרבויות כאלו ואחרות וכו'... פשוט אם איש אחד מחליט להפוך את הפורום לפורום דיכאון לפחות שישרשר, לא?
לא נורא, הפורום עדיין קיים וידידותי וגם בטוב טוב הגמד היה יותר מטרול אחד ועדיין הסדרה שרדה ואפילו אחיו דן דין השופט קיבל סדרה משלו
אז יהייה בסדר!

zoti

New member
אני מודה שבהתחלה לא יכולתי לעצור את

עצמי מלהגיב לטרולים אבל שימו לב איך אני מחזיק את עצמי חזק ומעדיף לקלל את המסך מאשר להמשיך את השירשורים חסרי הטעם האלה. לפחות יש משהו אחד טוב בטרולים. אחרי שבוע בערך הם נעלמים.

az ma

New member
יש עוד משהו "טוב" בטרולים...

לאחר הרבה דחיות, הצלחתי סוף סוף להביא את עצמותי לבריכת שחיה... כבר לא שחיתי בערך 8 שנים. הצלחתי לשחות מייל (חתירה) ב 36 דקות.. מבסוט אלף... אם לא הטרולים בטח הייתי נתקע ליד המחשב... אז, Thank you' trolls

stardustit

New member
אז מה,

אני מקווה שאתה מכין בונבוניירה אישית לבגדדי/החבר של בגדיי/החבר של כולם/סטלינה מרוסיה וכל טרול באשר הוא, לולא הם היתה עדיין ממשיך לחיות את חייך כפדלאה ממוצעת...

az ma

New member
אני מכין להם אחלה בונבוניירה...

שוקולד משלשל... ואני לא חושב שאני פדלאה ממוצעת... אני מטפס פה על רכסי הרים, הולך איזה 10 מיילס בשבוע ורוקד... אבל מה, לדעתי שחיה היא פעילות הספורט הכי הכי טובה... non-impact ועובד על כל שרירי (אההם, כמעט) הגוף...

stardustit

New member
נסה גם מכשיר סקי

או אליפטיקל, לא בטוחה איך קוראים לזה - עובד פלאים על כל פלג הגוף התחתון, וגם לו אימפקט
. אני רואה שהחיים בקליפורניה באמת קורצים.. טיפוס על רכסי הרים, ריקודים, הליכות... חוצפן!

nissimlev

New member
maze trolim vmaze lsarser

any .אני גר במיאמי כל היום במים ים בריכה ומקלחת אבל אף פעם לא שחיתי מיל במים אפילו לא ב36שעות ?איך אפשר דעת מי זכר ומי נקבה מין הכנו. ניים נסים

zoti

New member
טרולים ושירשורים

או, טרולים ושילשולים. טרול - אחד קרציה שכל מה שהוא עושה זה לכתוב הודעות שיעצבנו אנשים בפורום. ראה דוגמא מהשבוע האחרון - בגדדי והחברים שלו, COMEGO. לשרשר - לכתוב את התגובה במקום המתאים. כשאתה רוצה לכתוב תגובה תשתדל לענות, ע"י לחיצה על "תגובה", מתחת להודעה שאתה רוצה לענות לה.

nissimlev

New member
terol=sacsechan eifo agvul

nirea ceilou nechelafot ly oteyot miday paam aval gam eiyumim berzhach gam catevu btoch tik ahodaot ze betach lo israelim osim zut lo zoti. yadoaa lecha al mikere caze nissim

למעלה