המצב

MicMik

New member
לכיתה המופרעת !

אנחנו צריכים לשמוח ! קיבלנו מחנך יותר לא יהיה פה הבלאגאן שהיה קודם. ומי שיתפרע יצטרך להביא את אבות אבותיו הגזענים ביום הורים.

bagdadi

New member
מהפך איך פרסי שותה קוקה קולה ?

הוא שותה סודה בחושך . אני מקוה שעכשיו תקבלו אותי לחברה

Nola S

New member
נס

נס 1 תושב ירושלים שאיבד את הכרתו לפני 20 שנים, התעורר וגילה כי שמעון פרס עדיין יו"ר מפלגת העבודה. ----------------------------------------------------------------------נס 2 ישראלי שלקה במחלת ה"סארס", החלים מן המחלה והתאבד לאחר שפוטר ממקום עבודתו. ----------------------------------------------------- נס 3 מספיחיה של התוכנית הכלכלית. אדם שהתכוון להתאבד בגלל אהבה נכזבת, גילה לאחרונה כי יש לו סיבות יותר מוצדקות להתאבד. http://www.readme.co.il/index2.html

חחחחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזמן לא היה משהו מצחיק כל כך בפורום. במיוחד אהבתי את הידיעה הבאה: סיכול ממוקד בסיעת "שינוי" שוקלים לאמץ את דפוסי הפעולה של אנשי "אל-קאעידה" במרוקו, כדי לטפל גם במרוקאים בארץ

טל ר

New member
היא דברה על אפליה על רקע עדתי

ולא על התאבדויות על רקע המצב הכלכלי בישראל.

smile - you're on candid camera

ברגע זה הסגרת את עצמך? התאבדויות על רקע מצב כלכלי - זה מעניין. אפליה על רקע עדתי - שמביאה למצב כלכלי שיכול להביא להתאבדויות - זה לא מעניין? אנא הסבירי.

טל ר

New member
לא הסגרתי

לא את עצמי ולא את אף אחד אחר. א. המצב הכלכלי המדובר ברוב המקרים הוא של עצמאיים אשר לקחו הלוואות למימון העסק שלהם, ולא קשור לשום סוג של אפליה עדתית. ב. עצם קיומה של אפליה עדתית מוטל בספק ודורש הוכחה. אם אתה נתלה באפליה שקרתה לפני 30 שנה, כדאי שתביא מעט יותר ראיות לדבריך, בעיקר אם אתה טוען לאפליה מוסדית. ג. הקשר בין אפליה עדתית למצב הכלכלי דורש הוכחה. אתה פשוט הנחת את קיומו. ד. אתגר: אנא הראה קשר בין מוצא עדתי לבין שיעור התאבדויות. ה. הטענה בשרשור הקודם היתה שאפליה עדתית בארץ שאמנם מארחת פורום זה, אך הוא נועד לאנשים שאינם חיים בה, אינה רלבנטית לחיי האנשים בפורום. בין אם אני מסכים לטענה זו ובין אם לאו, אין מאומה בינה לבין עניין בהתאבדויות על רקע המצב הכלכלי.

nissimlev

New member
lo chaser maneyakim baarezh

יש הרבה ליכלוך מלא אגואסטים אנשים טובים לוקחים על עצמם הרבה סבל ואחדים מהם לא עומדים במאמסה ארץ אוכלת יושביה אנחנו פו עזר כנגד הטוvים חזק ואמץ.נסים [ב]

יחי הסילופים

צא לי מהוריד, ותפסיק לסלף את דבריי. אני התייחסתי להתנצחויוית שלך בנושא העדתי ולא למצב הכלכלי, ועל אף שאתה טוען שיש קשר בינהם, גם אשכנזים סובלים מפיטורים, קיצוצים, העדר מקומות עבודה וכו'. אלא שכנראה אתה חושב שלאשכנזים זה מגיע.

MicMik

New member
חבל עליך

אתה יודע לכתוב בלי שגיאות ומפסק נכון, אבל אתה מתעקש לבסס את מעמדך כנודניק, ואני לא חושב שתקנה לך הרבה חברים פה באופן הזה. יכול להיות שיש צדק בדבריך, אבל כנודניק נראה לי שתשאר מוקצה.

דווקא קיבלתי את הרושם

שאתה הוא הנודניק. ולהיות מוקצה בקרב הסנובים (לא אקרא להם בשם אחר, והמבין יבין) שבינינו לכבוד יהיה הוא לי.

MicMik

New member
בנוסף לזה גם חוש ההומור שלך לקוי

אני מתפטר מהקייס שלך.

למעלה