המצב

stardustit

New member
לקחת על עצמך את תפקיד המצפון

הקולקטיבי. מקווה שלך זה מסב סיפוק רב, ההרגשה כי אתה באת ללמד את כולנו מוסריות מהי. אותי זה לא מעניין, ויש לי מין תחושה שכזו שגם את האחרים לא. אין לי צורך בך, או באף אחד אחר, שיבוא ויראה לי את אמות המוסר הרצויות. אבל שוב, אם לך זה מסב סיפוק, וכל עוד אחרים מגיבים לך, תהנה. מה שבטוח שלפחות עניין זה מספק לך. חבל, כי את הזמן שלוקח לך לאתר לינקים היית יכול להקדיש בעזרה ממשית לאחייך הדפוקים כדבריך, ולא בלהשחית מילים לאנשים שאינם מעוניינים לשמוע אותך. ועדיין לא הבנתי מה מטרתך? להוכיח שכולנו או חלקנו כאן עדתיים? או קי, נניח שכן, מה הלאה? רוצה לגרום לנו נקיפות מצפון? לשנות את דעותנו? לא תצליח, חינוך מגיע מהמשפחה, לא מאנשים אנונימים בפורום. אז רד, רד מהעץ המוסרי שלך...

צ'מעי - לאתר לינקים

בא לי בטבעיות - לא לוקח לי זמן בכלל (ראי עזרה לאדון סלסרו). ואם להגיב להשחתת המילים שלי (כדברייך) מסב לך סיפור רב, הרי יצאתי נשכר פעמיים. אני אוהב לעשות טוב לאנשים. במיוחד אנשים נחמדים כמוך, שלא צריכים מישהו שיראה להם את אמות המוסר הרצויות. הלוואי שכולם היו כמוך.

bagdadi

New member
לחבר האינטלגנטי של כולם זה שאני חותם

חותם בתור דפוק ,ערס, או ממורמר, נשמה זה לא מה שאני מרגיש ,זה מה שקוראים לי כל מאבדי העשתונות למנהם. שמת לב שהנאשמים נהפכו למאשימים ,שמת לב אי כל הנאורים נפכו לחיות טורפות, אני אולי טיפש אבל נראה י שהם נהפכו לבכינים, למאשימים ,ולמקטרים ,אתה הבנת את זה ברוך . הערס אם הגורמטים יוצא מחר לאיים הקריביים להתאוורר, אך איזה בגדדי זבל כל היום מקטר, נוסע להתאוורר, ומשאיר אותנו פה . אחי דיר בלאק להעלם , כל מה שאתה שומע ממני אני מדבר בשמם של המון צעירים בארץ שלא יכולים לצייץ ,אתה מתאר לך מה יעשו להם בארץ אים הם יצעקו גזענות .. נ .ב. שלח לי הודעה ותגיד לי בן כמה אתה ומה עושה באמריקה ואים אתה מרוצה , אים אתה לא אולי אפשר למצוא לך משהו מעניין , וזה לא קשור לדעות שלנו כאן בפורו ם ,מכתיבתך אני מגלה אדם מעניין אם אתה ממולח אה יכול להגיע רחוק, אני כותב לך בפורום כדי שהבנות יקפצו עליך, בנות קפצו עליו ......העירקי תמיד צודק........

אכן שמתי לב

לכל מה שאתה שמת לב. זה נקרא באנגלית double standard ובערבית זה נקרא "אגְ'מְל מַתַיְרָא חְדְבְּתוֹ". אשלח לך הודעה, אבל נראה לך שאני מאלה שמחפשים עבודה?

stardustit

New member
אם כך, אחלוק איתך ניחוש פרוע שלי:

רוב רובם של האנשים הנחמדים כמוני לא צריכים מישהו שיראה להם את אמות המוסר הרצויות...

bagdadi

New member
בוסטון האשכנזים מקבלים פיצויים מגרמניה

אז אל תבלבלי לי על אשכנזים מובטלים

az ma

New member
א-ה-ב-ת-י../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אם אני זוכר נכון אז ת'ה חי בגרמניה ואתה עושה ים של כסף...אז ת'ה משלם ים של מס הכנסה... אז חלק מהכסף ש'ך הולך ישר לאשכנזים שאתה כל כך שונא... וכמה שת'ה עובד קשה יותר, אחה תומך ביותר אשכנזים
אכן, נפלאות דרכי הבורא...
חחחחחחחחחח!!!!!!!!!

stardustit

New member
אני קוראת אותך לסדר!

חתמת או לא חתמת על אמנת טרול? עמוד בפינה 5 דקות!

az ma

New member
ד"א, לא רק שאני לא עונה לטרולס...

(חוץ מהמעידה הזו), אלא שאני בכלל לא פותח ת'ה מסרים שלהם... כאן, ממש, אבל ממש, נפתח לי בטעות...

טל ר

New member
מאחר ואין במשפחתי ניצולי שואה

אלא רק כאלו שיצאו משם מוקדם מספיק, או כאלו שנשארו שם ומתו, משפחתי לא קבלה אגורה מגרמניה. דרך אגב, שמעת על שנות הצנע בעקבות העליה מארצות ערב? אתה יודע איך הם נגמרו? בעקבות הפיצויים מגרמניה, שאת רובם לקחה המדינה.

מיהNY

New member
יוווווווווווווווווו איזה שרשור...

אמא'לה... לא חשבתי שגם פה יש מריבות שיהיה לכם אחלה יום ניו יורק גשומה עד להודעה החדשה... מיה

למעלה