../images/Emo26.gif
המשפט האחרון ביכלל לא אמור להפחיד אלא אמרתי, אתה רוצה וויכוח על זה אז בבקשה. אבל אתה רואה מה שאתה אומר?אני מצטט:" מכבי חיפה בלי יעקובו זה בטח ובטח לא מכבי חיפה עם יעקובו הרי כולם יודעים שאנחנו הינו תלוים בו.." תראה מה זה, זה כאילו משהו פסיכולגי אצלך ועל תצחק! אני רציני, תגיד לי, מה היה לפניי שייעקובו ביכלל עלה הפערם הראשונה במחשצית השנייה אז לפניי שנתיים למשחק
מה היה לפניי זה אההה??מכבי לא הייתה מכבי? מכבי הייתה יפה מאד. עכשיו, מה קורה, בגלל אנשים כמוך שאומרים"היינו תלווים בו", אז עכשיו אני מבין למה אנחנו נראים איך שאנחנו ניראים, באמת שאני לא רב איתך או משהו פשוט אני מנסה שתבין, מה זה אנחנו היינו ואנחנו תלויים בייעקובו
הריי אתה קולט מה אתה אומר
אתה אומר שכאילו מכבי היא לא מכבי ורק ייעקובו ייעשה את זה! אז בוא אני יגיד לך משהו, מכבי-חיפה היא
קבוצה עם או בלי ייעקובו. מכבי-חיפה קבוצה מעולה, שחקנים כל-אחד תותח בפניי עצמו, הבעעיה היא פסיכולוגית, הבעייה היא בזה שהשחקנים שכל-אחד מהם תותח על, אין להם נחישות, הם מזלזלים. אז נכון שיש כמה שלא מזלזלים אבל אי-אפשר שהקבוצה תעלה לשחק עם שחקן אחד גג שניים עם נחישות. פשוט לא יכול ליהיות ואין קשר אם זה בליגה הרגילה או אם זה בגביע הטוטו
פשוט אין קשר. תסתכל מצד אחר על ההודעות שלך, ותראה מה אתה כותב. פשוט תראה מה אתה כותב. שוב, אני לא רב איתך או אומר משהו, פשוט אני אומר את דעתי על הדברים שלך וביכלל על מכבי וייעקובו. ובקשר להודעה הקודמת שחשבת שאני מאיים- מה פתאום, לא מאיים ביכלל. אתה חושב שאני מתקפל, אם וויכוח רציני יוכיח לך שנאי לא מתקפל מדעתי ואני לא מצדיק אותך אז בקשה. אני מוכן ומזומן.. כבוד