המצב של הקבוצה

agent V

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif פשש...יפה מאוד../images/Emo70.gif

אבל זה די מוכיח את הטענה שלי...עובדה שבמכבי חיפה הוא לא כבש...וברגע שהוא עבר לאירופה הוא כן כובש...כנראה שבמכבי חיפה הראש שלו לא היה כל כך מרוכז במשחק...

בהביבו

New member
תקלוט../images/Emo41.gif-לא מדברים על ייעקובו../images/Emo70.gif

מדברים על מכבי בלעדיו

בהביבו

New member
סליחה אבישי../images/Emo35.gif

אני מתקפל<
תתבייש לך ברצינות. אני פשוט לא רוצה לעמוד מולך כי אני יודע את האמת וגם אתה יודע אותה רק שאתה מחפש דרכים להוציא אותה ממני! אני לא מתקפל ולא חושב שאתה צודק, ואם אתה באמת רוצה וויכוח על זה אז אין בעייה.. נתחיל אותו ואני יוכיח לך את כל מה שאני חושב! --רק תגיד שנתחיל את הוויכוח ואני מתחיל--

המשפט האחרון היה צריך ../images/Emo60.gif

להפחיד אותי...? מכבי חיפה בלי יעקובו זה בטח ובטח לא מכבי חיפה עם יעקובו הרי כולם יודעים שאנחנו הינו תלוים בו. אני לא אומר שלא נסתדר אבל אני אומר שיקח זמן עד שנמצא פיתרון להיות בלי יעקובו

בהביבו

New member
../images/Emo26.gif

המשפט האחרון ביכלל לא אמור להפחיד אלא אמרתי, אתה רוצה וויכוח על זה אז בבקשה. אבל אתה רואה מה שאתה אומר?אני מצטט:" מכבי חיפה בלי יעקובו זה בטח ובטח לא מכבי חיפה עם יעקובו הרי כולם יודעים שאנחנו הינו תלוים בו.." תראה מה זה, זה כאילו משהו פסיכולגי אצלך ועל תצחק! אני רציני, תגיד לי, מה היה לפניי שייעקובו ביכלל עלה הפערם הראשונה במחשצית השנייה אז לפניי שנתיים למשחק
מה היה לפניי זה אההה??מכבי לא הייתה מכבי? מכבי הייתה יפה מאד. עכשיו, מה קורה, בגלל אנשים כמוך שאומרים"היינו תלווים בו", אז עכשיו אני מבין למה אנחנו נראים איך שאנחנו ניראים, באמת שאני לא רב איתך או משהו פשוט אני מנסה שתבין, מה זה אנחנו היינו ואנחנו תלויים בייעקובו
הריי אתה קולט מה אתה אומר
אתה אומר שכאילו מכבי היא לא מכבי ורק ייעקובו ייעשה את זה! אז בוא אני יגיד לך משהו, מכבי-חיפה היא קבוצה עם או בלי ייעקובו. מכבי-חיפה קבוצה מעולה, שחקנים כל-אחד תותח בפניי עצמו, הבעעיה היא פסיכולוגית, הבעייה היא בזה שהשחקנים שכל-אחד מהם תותח על, אין להם נחישות, הם מזלזלים. אז נכון שיש כמה שלא מזלזלים אבל אי-אפשר שהקבוצה תעלה לשחק עם שחקן אחד גג שניים עם נחישות. פשוט לא יכול ליהיות ואין קשר אם זה בליגה הרגילה או אם זה בגביע הטוטו
פשוט אין קשר. תסתכל מצד אחר על ההודעות שלך, ותראה מה אתה כותב. פשוט תראה מה אתה כותב. שוב, אני לא רב איתך או אומר משהו, פשוט אני אומר את דעתי על הדברים שלך וביכלל על מכבי וייעקובו. ובקשר להודעה הקודמת שחשבת שאני מאיים- מה פתאום, לא מאיים ביכלל. אתה חושב שאני מתקפל, אם וויכוח רציני יוכיח לך שנאי לא מתקפל מדעתי ואני לא מצדיק אותך אז בקשה. אני מוכן ומזומן.. כבוד

טוב בוא עכשיו אני ידבר....../images/Emo60.gif

אני יסביר לך איך חיפה הסתדרו בלעדיו חיפה לא ידע שיש שחקן שקוראים לו יעקובו חיפה לא בנו את כול המשחק שלהם על חלוץ חיפה שיחקו כדורגל נהדר מצד לצד מסירות הרמות וביטעות. ברגע שיעקובו הגיע חיפה הבינו שיש לשחקן הזה משהו ברגליים ובנו עליו את המשחק יעקובו ניצל כול שניה שלו על המגרש כדי לכבוש לבשל ולהצטיין(פרט למשחקים האחרונים שלו שאז הראש שלו כבר היה באירופה)ברגע שיעקובו הלך מכבי חיפה איבדה את האור של המערך של שום שהיה בנוי כולו על יעקובו החביב שלנו. למכבי חיפה ושום יקח זמן עד שהם ימצאו את הנוסחה שמצליחה להביא ניצחון ומשחק וטוב ביחד(בלי יעקובו כמובן) עכשיו בקשר לזה שאתה אומר שהם מזלזלים אני פשוט מקווה בישבלך שאתה לא כול כך רציני בקשר למילה הזאת ואני גם יסביר לך למה:... אף שחקן שועלה על המגרש לא רוצה להפסיד בימיוחד שאתה משחק בקבוצה עם סגל רחב שכול שחקן על הספסל יכול להחליץ אותך... אף שחקן עולה על המגרש ועומד מול השוער ומחטיא כי הוא מזלזל אף שחקן אני לא מתבייש להגיד את -חיפה במשבר ועכשיו הם בחיפושים אחרי האור שנאבד ברגע שיעקובו הלך....

בהביבו

New member
תשמע,

לי אין יותר מה להגיד
אני אמרתי את דעתי, ואין טעם לחזור עלייה שוב. עוד פעם בשורה אחת. מכבי לי בונייה על איגביני!תקלוט, אין דבר כזה, אז אולי בתור פליי מייקר או בתור שחקן שמכניס שערים אבל אין כזה דבר "מכביי בנוייה על ייעקובו". זהו. מקווה שהבנת אותי. אני הבנתי אותך.

אתה יודע מה?בוא נוותר על ../images/Emo60.gif

הויכוח הזה... (למרות שאני עדין חושב שאני צודק)

בהביבו

New member
אתה יודע מה???בוא נוותר על

הוויכוח הזה למרות שאנייייי צודדקקקק...100000%!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ©פרנק ב פרקר&בהביבו© צצותתתת לעעינייןןן..

בהביבו

New member
חחחחחח...

דיי..הוויכוח הזה הוציא אותי משפיותייי..(לא שאני תמיד בשפיות) כבוד לשולם.

בהביבו

New member
חחחחחחחח...

דיי..הוויכוח הזה הוציא אותי משפיותייי..(לא שאני תמיד בשפיות) כבוד לשולם.

בהביבו

New member
אז ככה, תראה,

אני כבר מעוייףף (
_) מכל השירשור מעצבן הזה והמטיש, אבל אני הולך עד הסוף איתו, ושאתה אומר שאתה נכנע ושאני צודק אני מסכים איתך במעט האחוזים..או שבקיצור- אתה צודק.

agent V

New member
בן בן, מעט האחוזים= מאת האחוזים...

יענו - המאה של האחוזים...

לא אל תתקן הוא התכוון לקצת../images/Emo60.gif

האחוזים...חחחחחחח...אני צודק!!! אוווווו תכניסו טוב לראש פרנק ב פרקר בפורום צודק(לא מתחרז...חחחח) אני צודק!!!

בהביבו

New member
אז ככה:

אני נבוך..המון טעויות.. היתכוונתי למאט האחוזים.. וכמו ש"םרנק" אבישי אמר, אני צודק.. אין מה לעשות.. בן בשטח, אבישי במתח.

למעלה