המצב של הקבוצה

המצב של הקבוצה

מה קורה לקבוצה אני פשוט לא מאמין אני מכווה שבאמת נקח אליפות

אני יתקן בישבלך מכווה=מקווה../images/Emo60.gif

יש למכבי חיפה הכול חוץ מיעקובו שזה בעצם הבעיה של חיפה

agent V

New member
גיא אתה חדש כאן?

כי נראה לי שזו פעם הראשונה שאני רואה הודעה שלך כאן, אז אם אתה חדש: ברוכים הבאים
אם לא, אז תשכח מזה...
וכולנו מקווים שניקח אליפות השנה, ויותר מזה נראה לי, שכולנו מקווים שנתחיל לשחק יפה ואטרקטיבי

בהביבו

New member
לא נכון..

יש לחיפה הכל חוץ מ.... מכלום... תאמין לי יעקובו עוד קצת ולא יורגש

אבל בנתיים הקצת מורגש מאוד../images/Emo60.gif

כמו במשחק מגד נתניה היה מאוד חסר חלוץ שיכבוש מהמצבים שהגענו-זה המקום ליעקובו שחסר

agent V

New member
אחי, בוא נחכה שבוע שבועיים...

נראה איך ברדה ועידן טל משתלבים במכבי חיפה, איך ערן לוי משתלב בהרכב.. יש לנו שני סקוררים חדשים (ברדה וערן לוי - חצי חדש), יש לנו פליי מייקר חדש (עידן טל), ניתן להם שבוע שבועיים להתאקלם ונראה איך נראית מכבי חיפה אז...

בהביבו

New member
אז הנה סיכום של הכל בכמה מילים..../images/Emo13.gif

מה שקורה בחייפה, ותגידו המ שתגידו, זה לא שייעקובו חסר! מה שחסר, זה שחקן, שיגיד- חברה, בואו נתחיל לשחק ונעשה את המאמצים שלנו, כי אחריי הכל, תסתכלוצ רגע על מכבי-חיפה, יש לה כל מה שקבוצה אחרת הייתה רוצה, ובלי ייעקובו אני מדבר.. תאמינו לי, שעם השחקנים שיש לנו, וכל השאר, צריך רק את הבן-אדם שידליק את כולם, ואז שכולם ייכנסו לעינינים, ואז תראו מי זאת מכבי - חיפה האמיתית בלי ייעקובו! ייעקובו בעצם היה התוסף, החיזוק של הקבוצה. כי הוא היה שחקן אחד טוב מכל שאר הקבוצה, ושאני אומר שאר הקבוצה, זה אכן זה ששאר הקבוצה ייכולה לתפקד מצויין! עם או בלי איגביני ייעקובו! אז נכון, ני לא אומר שייעקובו לא חסר, או שהוא היה "גרוע" חס-וחלילה. פשוט, מכבי-חיפה, עומדת עם הרכב, שלכל קבוצה מליגה א' הייתה רוצה, אבל בלי נחישות, שכל קבוצה מליגה א' כן עושה. ושוב, אני לא משווה בין ליגות ובי הרכבים! אני אומר שייעקובו לא מי יודע מה ה"אחראי". זהו... קראתם? נהנתם?(למה לא?\\?|
) טוובבבבב.. שששששיההההההההיהההההה לכולם ערב נעים, לילה נעים, והרבה הרבה נעים, ולאאאא...לא לקחתי את הכדורים הלא נכונים!!! אני פפסידר גמור
כבוד.

../images/Emo31.gifאתה דווקא בכלל לא צודק../images/Emo60.gif

יש התלהבות ויש נשמה וראוים את זה על המגרש אבל אין מי שיכבוש כמו שצריך או בקיצור חסר לנו מאוד את יעקובו כי הוא בעצםהיה הכובש שלנו והוא גם הירבה לבשל שלא כמו שאר החלוצים שלנו

בהביבו

New member
אבישי כבודו בוא אני יומר לך משהו.

זה שאתה אומר יש היתלהבות והכל, אז כנראה שאתה מאוהב בשחקן או שניים שעולים עם התלהבות! אתה ממש לא רואה אצל כל הקבוצה היתלהבות של ממש, ולזה היתכוונתי, שזה משפיע. ולא איזה שחקן אחד או שניים אפילו 3 עם התלהבות!!!!

בן כבודו בוא אני יומר לך ../images/Emo60.gif

משהו. אני רואה את ההתלהבות בכול השחקנים ואני יכול להגיד לך שכול שחקן ושחקן נותן את הנשמה על המגרש אם אתה לא רואה את זה אז תרכיב משקפיים. מכבי חיפה מגיע למצבים והכול אבל תמיד חסר חלוץ כובש(ושוב כמו שאמרתי- יעקובו) עכשיו אני בטוח שנוכל להסתדר אבל עד שנצליח נצתרך להסתפק במעט (קטן,ברדה,כהן,לוי-שזה ד''א לא מעט) בכול מקרה יש לנו עוד שבועיים אם אני לא טועה משחק נגד הפועל ת''א בקריית אליעזר ושם נראה איך אנחנו משחקים

בהביבו

New member
אבישי כבודו בוא אני יומר לך משהו.

חחחחחחחחחחח.. קודם כל אני רואה מצוייןןן.. דבר שני, לא נכון, אתה מסתכל על המשחקים ההההההההה"טובים" ש/היו לחיפה, אני מסתכל בכלליות על מה שקורה, ליגה, גביע טוטו.. אז מה זה
על תגיד לי משהו אחר.. זה פשטו לא זה.. אז אולי במשחק שניראה חשוב והכל הם ייקיעו אבל זה לא ככה
הם פשוט לא משקיעים ונתונים את הלב אחד אחד
עובדה, עם בהביבו דין..

בן כבודו בוא אני יומר לך...../images/Emo60.gif

משהו. אני מדבר על השלוש המשחקים האחרונים של חיפה בליגה(שלושתם בלי יעקובו) וגם רצוי שתדע שאני בכלל לא סופר את גביע הטוטו כי אין מה להשוות בכלל הרי בסך הכול למשחקים אף פעם לא באנו בהרכב מלא וחזק... אבל אני באמת ראיתי איך קטן וזנברג ורוסו ובאדיר וערן לוי וסביליה וברדה הגיעו למצבים של גולים ולא הצליחו לכבוש. אני לא יודע למה הם לא הצליחו אבל מה שכן אני יוכל לומר לך שזה לא בגלל שאין להם לב. ואם יעקובו או חלוץ אחר שבאמת היה יכול לכבוש היה על המגרש הוא לפחות היה כובש את הריבאונד

בהביבו

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בעעעעעעעעעעעעע.. אני נדבר על זה שייעקובו לא נמצא.. חוץ מזה, אני גם מדבר על הליגה שלנו אבל מה זה אני לא מחשיב את הטוטו????. תתביייייש לך
זה זילזול אחד גדול! אני לא מעוניין להמשיך !

agent V

New member
בתקופה האחרונה של יעקובו בחיפה...

הוא גם לא הבקיע, ולא סיפק את הסחורה, כי הוא לא ממש נתן את כל הלב והנשמה שלו למשחק...היה נראה לקראת הסוף כאילו הוא יותר חושב על אירופה והקבוצה הבאה שאליה הוא יגיע ופחות על מכבי חיפה...

הוא דווקא כבש 4 שערים...../images/Emo60.gif

במחצית אחת במדי פרוסמות' http://www.sportline.co.il/snews.asp?id=6405

למעלה