המצב שלי גרוע

tomer680

New member
המצב שלי גרוע

אני צריך אישפוז היום הפסיכיאטר אומר אבל ממש לא בא לי מה עושים? תודה :(

אתה רוצה לספר קצת יותר?

למה אתה מרגיש שהמצב שלך כל כך גרוע? ולא הבנתי, מה אמר הפסיכיאטר? הפסיכיאטר שמטפל בך אמא שאתה צריך להתאשפז היום? אם זה מה שהפסיכיאטר שמטפל בך אמר, אז כנראה שגם הוא חושב שהמצב שלך גרוע. ואז כדאי שתגש לבית החולים שהפנה אותך, או לפחות תדבר שוב איתו (עם הפסיכיאטר). כאן בפורום אין פסיכולוג או פסיכיאטר 24 שעות ביממה. ואני לא פסיכולוגית. מציעה שבינתיים תתקשר לער"ן. טלפון 1201 (חיוג מקוצר). או לסה"ר. תרגיש טוב.

tomer680

New member
המצב הנפשי שלי לא

הכי טוב הפסיכיאטר נותן לי כדורים וכלום לא עוזר לי והייתי אצל עוד כמה פסכיאטרים וגם הכדורים שהם נתנו לי לא עוזר לי אז הפסיכיאטר שלי אמר לי (עוד לפניי חודשיים) ללכת לאישפוז יום ששם יראו אותי וידעו יותר מה יש לי אבל לא בא לי ללכת שיראו אותי שם אנשים ולא ממש רוצה אישפוז יום :(

תשמע

שוב -- אני לא פסיכולוגית ולא פסיכיאטרית. בסך הכול התלמדתי תקופה קצרה בתחנה לבריאות הנפש. ממה שהתרשמתי שם, אשפוז יום זה לא דבר כזה נורא. זה בסך הכול אומר לשהות באיזה בניין של מרפאות כמה שעות ביום (נדמה לי מ- 8 עד 16). במשך היום יש שיחות אישיות עם פסיכולוגים ופסיכיאטרים, וגם שיחות קבוצתיות. יש תרפיה באמנות ועוד כל מיני דברים -- שעשויים אפילו להיות די נחמדים. שם גם אולי תרגיש פחות חריג. כי תהיה כל היום עם אנשים שנמצאים במצב דומה לשלך. אתה אומר שאתה במצב נפשי גרוע. ושום תרופה של שום פסיכיאטר לא עוזרת לך. סך הכול, אשפוז יום זה לא אשפוז בכפייה. אתה יכול ללכת, ואם אחרי כמה זמן לא מוצא חן בעיניך -- אתה יכול לעזוב. יש לך דברים שאתה יותר נהנה לעשות בשעות האלה (שמונה עד ארבע)? אם לא, אז מה בעצם יש לך להפסיד?

tomer680

New member
תודה לך אבל

אני לא רוצה להיות עם אנשים חולים זה יכניס אותי יותר למצב לא טוב עם היה אישפוז יום בת"א בקום פרטי ולא במרפאות מוכרות אולי הייתי הולך על זה כי שם זה יותר גם דיסקרטי...

למעלה