המצב רק מחמיר

המצב רק מחמיר../images/Emo53.gif

הייתי כבר אופטימית, אמרתי יחלוף... נגשתי לרופאת עור בצבא וקיבלתי הפניה לים המלח לשם בעזרת ה´ אני אסע בקרוב ....ואז הגיע המכה.... כבר 8 חודשים אני סובלת מכאבים ברגל ימין באצבע השניה, אמרו לי שמתחתי גיד ואמרו עוד ועוד דברים. החלטתי לקחת את הדברים בידיים והלכתי לראות מומחה ושם התגלה לי הנורא מכל אני טליה שעוד לא בת 19 סובלת מדלקת פרקים בגב, בקרסול , בכף רגל.....וכך כאבים שחשבתי שסתם נמצאים (חשבתי שכואב לי הגב כי אני לא עומדת/יושבת זקוף) התגלו כדלקת פרקים רצינית! אם אתם סובלים מאיזשהוא כאב אל תזניחו אותו פנו למומחה! אשמח לקבל את תגובתכם במיוחד עכשיו כשאני זקוקה לכל התמיכה שבעולם!

טליה!

אני באמת מצטערת בשבילך וחושבת שעשית את המעשה הנכון כשפנית למומחה. הייתי רק מבקשת ממך שכשאת לוחצת על שלח לחצי בבקשה רק פעם אחת אחרת את מציפה את הפורום.

hilla m

New member
טליה ../images/Emo24.gif

אני ממש מצטער בשבילך... ואני בטוחה שזה לא קל... גם לי לפני כמה זמן היו חששות, אבל בדקתי ואמרו לי שלא... החששות עדיין קיימים ואני באמת יגש גם למומחה. בכל אופן, נורא מסקרן אותי, איך מטפלים בדלקות כאלה? מה קורה עם הפרופיל הצבאי עכשיו אצלך? יהיה טוב מתוקה, הילה.

I M Me

New member
טליה..

אוי מיסכנה שלי... אבל על תיתישעי למחלה זאת יש הפוגות ותקופות יותר טובת... מה שצריך זה להיות אופטימיים לקבל כל עזרה שאפשר אני בימקומך היתי הולכת לטיפולים אלטרנטיביים זה באמת עוזר... ואל תיתעגי המון אנשים חיים אם זה חיים טובים ומאושרים - יש גם סיכיי שלאח שלי יש את זה יש לו טוב לרופא צבא עוד מעט... אם זה המצב אז אני אוכל לתת לך יותר חומר על הנושא... ואל תיגאגי החיים ממשיכים... העיקר להיות אופטימיים...

אנט פ

New member
לחיילת טליה

אני מבינה אותך.. ואני מאמינה שאת תהיי בסדר..

למעלה