המצב קשה.

E l i a l o N

New member
המצב קשה.

הגעתם למצב שאין ההבדל בין מצב הפורום ביום כיפור לבין מצב הפורום בימים רגילים. שבעה שרשורים בפורום הם על בוקר/צהריים/ערב טוב. וזה מעצבן, כי הפורום הזה שוקע. אתם לא יכולים להכחיש שמשעמם פה, והפורום איבד את הייחוד והעניין שבו. כנראה שהפורום לא לומד, ולא מפיק לקחים על הנעשה. אנחנו לא עזבנו את הפורום בגלל ההתנהלות על הפורום (רותם), אלא בגלל ההתנהלות בין האנשים פה, שיכולים למכור חבר פורום כדי להיות צודק עם אחד יותר "מקובל" פה. וזאת אין להסתיר. אנחנו לא מתכוונים לחזור, כי אנחנו לא מסוגלים לסלוח לכמה אנשים פה. אנחנו לא מאמינים בסליחות מאולצות, כמו יום כיפור שכותבים "סליחה" רק כי חייבים ויש כמה אנשים כאלה. ההודעה לא נרשמה כדי לעורר בכם רגש כלשהו, אלא לעורר אתכם מהשינה בה אתם שקועים. עצה: תתעוררו. תיזמו דברים/משחקים/פעילויות. פתחו דיונים/סקרים. האא, רגע. שכחנו ששיתוף הפעולה פה שואף לאפס. אתם לא מסוגלים לכבד ולהתעניין בפעילויות של אנשים אחרים. אבל כשזה מגיע לרמה האישית זה כבר שונה. אם מצב הפורום היה משקף את אופיכם האישי, לא היינו רוצים לדעת מה היה קורה. בהרבה צער, על הדרדרות הפורום (ושוב, לא בגלל ההנהלה- רותם), אליעזר ואלון. הא, וחג שמח.

אליעזר ואלון תרשו לי להגיד לכם משהו

אני מכבדת את הדעה שלכם, אתם אומרים שההתנהלות בין האנשים פה לא משהו, אתם צודקים. אבל אני חושבת שזה מיותר לבוא ולרשום פה את ההודעות האלה כי אתם יודעים שיש אנשים שיהפכו את השרשור הזה לעוד ריב מגעיל. החלטתם לעזוב ואתם באים לפעמים ביציאות לא הכי מתאימות.. ו.. ההודעה לא נכתבה בנימה תוקפנית. ממש לא. שיהיה לכם חג שמח
.

יש לי משהו להגיד..../images/Emo13.gif

אני אישית חושבת,שבמקום לשבת ולהגיד..הפורום לא ככה,והפורום ככה.. אז במקום כל היום לבוא בטענות,אתם יכולים לתרוןם טיפה מעצמכם..ולהוסיף לפורום להיות נעים.. ו..אתם גם מוזמנים לחזור..
זה סתם דיבילי כל העניין הזה,יאללה תתעלו על עצמכם..! מה שהיה היה..צריך לדעת לסלוח לפעמים,גם אם כאב או עדיין כואב..
וכמו שדנדש..אמרה, זה באמת מיותר לרשום את ההודעות האלו,כי אתם מודעים למצב שיש אנשים שיהפכו זאת לריב. שיהיה לנו ערב נעים

זאת הסיבה שגם אני הפסקתי לשהות כאן ../images/Emo70.gif

זה לא שאני לא נכנס לכאן , רק הבעייה היא שכל פעם שאני נכנס לכאן אני מופתע לגלות " שומדבר " . ממש חבל :[ שיהיה לכולם ערב מהנה

הפורום לא תוסס בגלל..

הפורום בזמן האחרון נכון יבש אבל שיש ידיעה חדשה , כתבה , שיר , קליפ , הופעה. הפורום פתאום בוםםםםםםםםם מתמלא בהמון שירשורים אין סופיים. אבל בזמן האחרון נכון הפורום דיי ריק בגלל שאין חדש לבנתיים. ולמי שיש פתרון לריקנות הזאת שיעשה משהו בנדון... ושלא יבוא ויגיד ואיי איזה יבש כאן איזה ריק כאן. למי שזה באמת מפריע מוזמן לפעול ולא לבוא בסתם שירשור "מעפן" ולהגיד יבש כאן ריד כאן... תעשו משהו בנידון..

צודק !

מבחינתי , אני מוכן לעשות הכל כדי להחזיר את הפורום לאיך שהיה אני מקווה ששרית תפתיע - שהפורום יחזור לפעול ! ערב טוב

ברור שצודק..../images/Emo13.gif

כמו שאמרתי שאין חדש על שרית אז דיי יבש בפורומים... מקווה שיהיה חדש בקרוב

liron162

New member
אלירן..

אותו דבר כמו שאני אמרתי להם..מה אתה מצפה שכל פעם שתכנס לכאן תהיה פעילות
לא תמיד אני יכולה, לא תמיד ניבה יכולה, לא תמיד רותם יכול..וגם אתה חלק מהפורום יכול ולמצוא פעילות ולא רק המנהל והמואדמים.. אז במקום לבוא ולהתלונן שאין פעילות פשוט תמצא ותעלה
.. מקווה שהבנת..

חחח מה שתגידו../images/Emo70.gif

עדיף לי לא להתייחס . מי שלא נעים לו מה שהולך פה , כמו שתמיד אומרים מוזמן ללכת איך שהוא בא. יומטוב

לפי דעתי

אני חושבת שהם צודקים שהפורום הזה הפך לפורום בוקר טוב צהריים טובים וערב טוב כל יום אותו הדבר (ולפי דעתי ולפי דעתם של הרבה אנשים ששאלתי השירשורים האלה מיותרים
) ובמקום להגיד צריך לפתוח דיונים לתרום אל תדברו יותר מידי תעשו .. אין מה להגיד יותר מידי

שי קרן19

New member
היי ערב טוב! תגובתי בעניין

לדעתי אתם צודקים חלקית בכך שהפורום לא פעיל וזה חבל לי! תחשבו ששרית נכנסת וקוראת וחבל שהיא קוראת שרשורים שרבים כל הזמן זה לא נעים,לכן חלק נכבד כבר לא רושמים.ורשמתי בעבר,ברגע שיש משחקים וכ` אתם לא משתתפים כולכם רק בגלל העצלנות או חוסר זמן.עכשיו תקופה של לימודים וכ` אבל תמיד אפשר להקדיש שרשור על שרית ולדבר עליה ולא רק לפתוח שרשורים של בוקר טוב וכ`.יאמר לזכותן של ניבה ולירון שפותחות קבוע שרשורי שאלונים והרבה עונים! אפשר גם לעשות שאלונים בנושאים שקשורים בשרית,אלבומים..שיהיה לכם המשך שבוע מקסים

אליעזר ואלון.

אתם סתם שוברים את הראש שלכם פה....גם כשיש פעילויות כלום לא זז פה...אז כשהייתי מואדם היה לי מלא רעיונות להזיז את הפורום אבל לא היה שיתוף ואתה יכול לוודא את זה עם לירון ....לכן אני כבר לא נמצא פה.אני רק קורא וזה מספיק לי.... ולגבי מה שאני חושב על הפורום אני שומר על זכות השתיקה כי זה סתם יהיה מכוער וגם כי אפילו לנהל דיון אי אפשר פה כל אחד לוקח אישי כאילו פגעו בו...

לפי דעתי :

לפי דעתי הפורום הזה יייבש וכולם יכולים להעיד זאת...אבל כולם בוכים ומדברים בלי לעשות כלום..וכמו שאליעד רשם המאודמים ניסו כמה וכמה פעמים לעשות פעילויות ומעט מאוד השתתפו וזה עצוב כי להגיד לכם למה??? כי הפורום הזה מתחלק לשתיים..יש בפורום הזה 2 קבוצות של אנשים ואני לא רוצה להגיד שמות כן? אבל נגיד לירון תשים איזה פעילות כלשהיא אז לא הרבה השתתפו אבל אם מישהו או מישהי מסווים יסים תהיה יותר שיתוף פעולה ואני לא רוצה להגיד שמות...אז תקחו את זה לתשומת ליבכם..וזהו..אני לא באה כאן בשביל להגיד לכם תעשו או תשנו..ולא בשביל תקוף אף אחד ..אז...

Music4Life

New member
משהו שאני לא מבינה !

אני ממש לא מבינה אותכם, אליעזר ואלון היקרים, בשביל 2 אנשים שממש לא היה לכם טוב פה, אתם נכנסים לכאן יותר מידי..... אם הפורום יבש לכם ולא מוצא חן בעיניכםן, אז למה אתם טורחים להכנס לכאן שוב ושוב ולהעיר הערות
הרי אתם כבר לא חלק מהפורום והבהרתם טוב מאוד שאין לכם כוונה להיות כאן בגלל כמה אנשים וכמה דעות שלהם שלא התאימו לכם.. אז מזה משנה אם הפורום לטעמכם יבש או לא
את מבינה את זה בכלל..... אם אתם לא חלק מהפורום, כמו שזה אמור להיות לטענתכם, אז שומדבר כבר לא אמור להזיז לכם. ככה שהערות האלה די מיותרות מכם . ואם הפורם יבש, כל אחד יכול גם לתרום משהו למצב ולגרום לו "לחיות"....זו נקודה שכבר אמרו ואני רק חוזרת עליה.

Music4Life

New member
תודה.

תודה שי....כי זה קטע דבילי שאני ממש לא מבינה..אם מישהו מחליט לא להיות במקום מסוים, אז הוא מחליט ולא נכנס לאותו מקום ולא מעיר הערות ועומד בהחלטה שלו. זה פשוט נראה כ"כ דבילי והייתי חייבת להגיד את זה....

עזבו אותכם שטויותת..הפורום לא פעיל לאחרונה כי

זה לחץ של חגיםםם...למי יש זמן לשבת על המחשבבב??...אז עכשיו הוא יבש עוד שבוע-שבועיים הוא יעלה חזרה... הכי חשוב זה שאייל גולן עשה לי עיניים היוםםםםםם וחייך אלייייי...וקרא לי לשבת לידווו....ח=ת=י=ך!!!!

למעלה