המצב משתפר, השבח לאל

החתולית

New member
אין זמן, אין זמן, אבל יבול פורה

אני לא רוצה לחשוב כמה מקומות היית פוקד, אילו היה לך זמן.

גרקו הוא מקום חדש ששייך לצביקי עשת ואליאב גולדברג, שפתחו כבר באיזורי חן את גרינברג. כנראה שהג'יפאים עוברים בין שני המקומות, ומדי פעם קופצים לפאסטל ששייכת גם היא לעשת.

קמפנלו של מנה שטורם היא סוג של תכשיט חבוי כזה שהלואי שהיה ליד הבית שלי.
 
ואיזו ברכה רואה חשבון הבנק שלי מתקופת

היובש הזאת, אין לך מושג!


כן, עשת כנראה פיצח את הקוד של מעמד הג'יפ. גם מבחינת המה, גם מבחינת האיך, גם מבחינת האיפה. שיהיה לו לבריאות. את גרקו אנסה בכל זאת פעם (אני מגיע כפעם בשבוע לאזורי חן, אז מה איכפת לי), לפאסטל ניסיתי פעם להכנס - ראיתי מייד על מה מדובר, חייכתי בנימוס למארחת ועשיתי אחורה פנה.

קמפנלו - הלוואי, הלוואי שתצליח במידה שתגרום לה להישאר עד ה-120 של שטרום, אך לא מספיק כדי לסחרר לו את הראש שיהתחיל לחפף או שיעשה אקזיט, רחמנא ליצלן.
 

החתולית

New member
קמפנלו כבר בשטח לא מעט זמן

ויש להם יופי של ארוחות בוקר, אם יצא לך פעם.
 
וואללה, צודקת... היא שם כבר קרוב לשנתיים...

איך הזמן עובר מהר כשנהנים


ארוחת בוקר - אנסה בהזדמנות הראשונה.
 
מאחר והזכרת את המקום - אני פשוט חייבת להוסיף

לגבי קמפנלו שביום שישי אכלנו שם ארוחת בוקר פשוט מופלאה! 98ש"ח לארוחה זוגית הכוללת: סלט ירקות מוצלח לכל אחד, שתי פוקאצות חמימות וטעימות, לכל אחד שתי ביצים כבקשתו - אנחנו ביקשנו עין שהייתה מושלמת, וגולת הכותרת: צלחת עמוסה בכל טוב - פרושוטו, קורנביף, סלמי, סלמון מעושן, ריקוטה, מוצרלה וגאודה. כולם מעולים שבמעולים. בנוסף - שתיה חמה או קרה לבחירה. והקפה נהדר כפי שכתבת.

מומלץ בחום.

ותודה על כל הדיווחים - רושמת לעצמי את ה- 6 במאי כמטרה!
 
לדעתנו זו לחלוטין ארוחת הבוקר הטובה בעיר-

ניצחה את חביבתנו הקודמת - ארוחת הדגים הזוגית בדליקטסן.
 

inבאלי

New member
סחטיין על המצב המשתפר

החממה מתאימה גם להרכב משפחתי/ארוחה עם ילדים?
הדיווח שלך תואם לדיווח דומה ששמעתי ממכר שהיה ונהנה מאד.

תודה על שלל דיווחיך, כרגיל תענוג לקרוא
 
קשה לי להגיד ע"ס ביקור בודד. הייתי ביום שישי,

סביבות 9 בערב. זו לא היתה ממש אווירה של פאב "כבד" - אבל גם לא נראה לי כ"כ מתאים לילדים. אבל נראה לי שאם באים עם הפתיחה, ב-7 בערב, זה בהחלט יכול להתאים. יש הרבה מקום לזאטוטים להתרוצץ, יש שלחנות גדולים, מבחינת התפריט כל אחד יכול למצא משהו.

ותודה
 

SimpleAim

New member
תודה על הדיווח הקולח והבהחלט מועיל

קמפנלו וארוחת הבוקר שלה במיוחד עכשיו על הכוונת
 
למעלה