המצב משתפר, השבח לאל

הנה בדיוק ההדגמה, למה קשה להמליץ...

כל מה שאקונומיקה ציינה - בירות נהדרות, כל אחת בסוגתה שלה. סמיקלאוס, למשל - על פניו, מנוגדת לכל תיאוריה שלי על מה שאני אוהב - אבל היא דבר נפלא. בקיצור, כמו שאקונומיקה אמרה, אין מנוס מהעבודה הקשה והמפרכת של לנסות סוגים שונים ולהחליט לבד, מה מתאים.

סמיקלאוס זו סטייה קשה שלי, במיוחד המיושנות

וכרגע אפילו עובדת על לישן כמה בעצמי (מה שמזכיר לי שהזמנתי בסופש כמות נכבדת של בירות ובכללן בקבוקים של סמיקלאוס 2011 שהגיע הזמן לאסוף).

תודה!
זה אכן קשה

אבל הצלחתי לזרוק איפשהו מאחור שני בקבוקים שלא הולכים לצאת בקרוב.

שקדייה

New member
אם זה מה שאתה מספיק כשאין לך זמן...

מעניין מה ההספק כשאתה פנוי יחסית?

תודה על הדיווחים, חלק מהמקומות נשמעים מסקרנים ביותר!

Tanaqui

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

כל הכבוד על ההספק!
אני חושבת שמכל המקומות שדיווחת עליהם הכי מתחשק לי קמפנלו.

חחח, תודה

כן, קמפנלו היא כמובן סוגה אחרת וליגה אחרת מכל המקומות האחרים. גם מקצועיות וגם נשמה - מחמם את הלב.

Limonium

New member
זה רק אני או שנעלמת מהאופק?

כתבתי ביקורת על לחם בשר, עכשיו אתה לא יכול לכתוב שאני לא מועיל

מבטיח לקפוץ גם לכפר אז"ר ולחזור עם רשמים.
אגב, אם אתם בכפר יש בפניה הראשונה שמאלה חוות דגים טריים עם מגוון מוצרים ( פותחים בעשר, בראשון ושבת סגור ), ובפניה השנייה את סבן חומרי בניין, שזה לא קשור לכלום חוץ מלידע כללי.

כן, נעלמתי גם נעלמתי, לצערי

כמו שאומרים אמריקאים, "יותר מדי דברים על הצלחת שלי". כולם טובים, ברוכה ה', אבל לא משאירים זמן. אני אפילו לא מצליח להגיע לקרא בפורום ולהתעדכן, בטח לא לכתוב ו/או להגיב. מין תקופה כזאת, גם זה יעבור.

מועיל, בטח שמועיל

חוות דגים - נשמע מעניין מאוד, אני נמצא הרבה באזור בזמן האחרון, אבדוק. תודה.

Gargeran

New member
תודה על הפירוט הנעים לקריאה

ותודה גם ששכנעת אותי בקשר לארנולד, שאבא שלי סתם עפוף נוסטלגיה כשהוא חוזר ואומר שוב ושוב שאני צריך ללכת לשם כי ממש טוב שם ועל מקומות כאלה הוא חושב שכדאי שאני אכתוב בבלוג שלי. מה גם שהייתי איתו שם פעם אחת לפני איזה 3 שנים וזכרתי שהיה בינוני מינוס.

החמארה ברחובות נשמעת מעניינת, בטוח שהמחירים עוד יעלו ואלו רק מחירי פתיחה.

עברתי ליד פטריק'ס ואני לא יודע להצביע מה בדיוק, אבל לא היה לי שום חשק לבדוק את המקום.

תיאודורוס גם עושה רושם של חוויה שאני חייב לעצמי, אולי אבקר בקרוב

קמפנלו, שישי במאי והרובע השישי - צריך לנסות גם כן :)

בכל מקרה, חשוב לי שוב להודות לך על הדיווח וגם על התמצות, זה לא עניין של מה בכך לפרט בצורה כל כך רחבה על מקום בכמה שורות בודדות

שקדייה

New member
זו תמיד הדילמה עם ההורים....

האם להסביר להם שהמקומות שהם עפים עליהם הם.... אהמ... לא משהו?
או לתת להם לעוף, כי די ברור לי שבמקומות שאני נהנית בהם, הם יחנקו פעם ראשונה מהטעמים ופעם שניה מהמחירים....

הוא מעורר סוגיה מעניינת, הארנולד הזה.

יש בארץ כמה מקומות מיתולוגיים שכולם נשבעים בהם - כוך כזה או אחר של אוכל ספניוליטי, חומוסייה כזאת או אחרת, בית מרזח מזרח-אירופי כזה או אחר, מסעדות רומניות וכו'. בחלקם, גם כשאתה בא מצוייד בכל הנסיון והשינויים בטעם שהתרחשו ב-30 השנים האחרונות, אתה ממשיך לפגוש את אותה השלמות שוותיקי היישוב מספרים בשבחה (ע"ע מעיין הבירה). בחלקם אתה רק מבין, מה עשה הזמן לך ולמקומות הללו (ארנולד כמשל). מעניין היה להבין פעם, מהו בדיוק גורם השוני.

על אף האמור לעיל ומבלי לפגוע בזכויות, הייתי כן ממליץ ללכת לארנולד, ועוד בזמן של משחק כדורסל חשוב. לצרכים אנתרופולוגיים והיסטוריוסופיים בעיקר.

הערכתך המפוכחת לגבי עתיד מחירי חמארה כנראה נכונה לגמרי, לא חשבתי על כך בתמימותי כי רבה. כללית - לא הייתי נוסע במיוחד מרחוק, אבל אם כבר נמצאים ברחובות (יש לי, משום מה, מלא חברים שם), אז אחלה מקום.

ותודה על המחמאות, הלוואי שהיה מגיע לי רבע מהן :)

יויו13

New member
הרבה "יבול" לאחד שמצב הזמן שלו "מדרדר"

חייב לציין את כישרון הכתיבה שבו מצד אחד יש תימצות
ומצד שני העברת את כל מה שצריך.
תודה רבה לך.

כמו שכתבתי למעלה, ה"יבול" הזה (ועוד כמה

מסעדות שלא פירטתי עליהן
) הוא כמחצית מהקצב הרגיל. גם רימיתי קצת - זה היה חודש ושלושה ימים
. הבדל נוסף הוא שכל היציאות היו "פונקציונאליות" - הייתי צריך לפגוש אנשים ותו לא. אף פעם, כבר הרבה זמן, לא יצא לי להגיד לעצמי: היום בא לי ללכת למסעדה, בוא נחשוב, עם מי אני רוצה ללכת. כעת זה הפוך: צריך לפגוש את X, בוא ננסה את Y על הדרך. אבל אין תלונות, אני שמח בחלקי
.

ותודה על המחמאה. ניסיתי הפעם באמת לתמצת, בניגוד למנהגי. שמח שזה יצא בסדר.

למעלה