המצב הוא

צילה11

New member
המצב הוא

שכשכעלי ראה אותה חמותי ניסתה להראות לו כמה אני לא בסדר האח שלו מתחתן בקרוב והגיעה אליה השמועה שאני לא אבוא לחינה אז היא התעצבנה ( כנראה יש אינטרסים , שלא יראו את הסיכסוך ) ואמרה לבעלי איך אישתך תכנס לחתונה מהדלת האחורית היא ממשיכה ללעוג והוא גם שאל אותה למה לא שאלת על הילדים שנה אז היא אמרה לו " בגלל אישתך ".. גם את זה היא מצדיקה ונכון שהילדים שלי לא נשק אבל לא מתי שבא לה היא תרצה אותם. היא עדיין מנסה להסיט את בעלי אישה זוועה שמנסה לסכסך בין בני זוג בתחילת הסיסכוך היא אמרה לו אישתך עושה לך רע .. וכו' ואשתך ואשתך היא לא יורדת ממני גם כשאנחנו בנתק איתה , נתפסה בי... ובעלי לא יודע לענות ולהעמיד אותה במקום.ואחרי הדיבור איתה אתמול פתאום הוא הכחיש שלא היה שותף להחלטה שהילדים לא ילכו, הוא חושב שכן כדאי. אני חושבת שלא , אתמול יעצתם לי שכן כדאי שהילדים ילכו , אבל המצב איתה הרבה יותר מורכב ( זו כולרה שגם מקללת אותי בטל' , השפלות וכו' )

פלפלת164

New member
אני כ"כ מזדהה איתך נראה לי שחמותי שיבוט של

חמותך ההבדל הוא שלי עדיין אין ילדים הלוואי ויכולתי לייעץ לך אני בעצמי אובדת עצות אני רק יכולה לשלוח לך
ואל תקחי ללב כמה שזה קשה ליישם לי כבר יצאו כמה שערות לבנות כבר בגיל 24 בגלל ה********* הזאת.

אוסה

New member
אם היא מקללת אותך בטלפון

ואם זה ככה מורכב אז עדיף שהילדים לא יהיו מעורבים ולכן עדיף שלא להפגישם. אני לא חושבת שזה בריא שילד ילך לסבתא ושם ישמע שמדברים על אמא שלו רעות.

פלפלת164

New member
אני מסכימה איתך אוסה אבל יש לי שאלה אלייך

מה עושים אם הבעל חושב שמה שלא יהיה ילד צריך שיהיה לו סבתא משני הצדדים למרות שהיא פוגעת באמו?

אוסה

New member
תסלחי לי אבל אם הבעל חושב

את זה ולא אכפת לו שאישתו תושמץ ורעלים יוכנסו לילדיהם והילדים יפגעו כשידברו רעות על האמא ...הרי שהאמא לא כל כך חשובה בעיניו. אני מתנצלת אם אני פוגעת במה שאני אומרת אבל תאמיני לי שאם הסיפור היה הפוך הוא היה מרגיש כמוך. האמת ? אם היו מדברים אעות על בעלי אצלי בבית הילדות ואני לא היינו שם. חמותי מספרת לי כמה הילדות שלי לא נותנות שיגידו מילה אחת שלא נשמעת טוב עלי או על בעלי (גם כשזה בצחוק) אז בטח שאם היו שומעות קללות והשמצות הן היו נפגעות אנחנו ההורים - אנו מודל חיקוי והערצה של ילדינו, ברגע שנאמרות מילים שמשמיצות אותנו הרי שהם נפגעים! השאלה שצריכה להיות מופנת לבעלך היא "האם הפגיעה הנפשית בילדים כשישמעו את מה שאומרת האם שווה את הקשר איתם?"

פלפלת164

New member
על זה בדיוק אתמול לי ולבעלי היה וויכוח על זה

כרגע אין לי ילדים אבל אוטוטו יהיו וכרגע אני בנתק מחמתי בגלל פיצוץ אטומי שקרה לפני כמה חודשים שהשמיצה אותי בפעם המי יודע כמה ושברה שיא וקיללה אותי ועדיין בעלי חושב שהיא ראויה להיות סבתא ואי אפשר לוותר על הנוכחות שלה בחיי הילדים העתידיים שלנו ב"ה זה ממש חיוני שעיניו שהילד יראה את כל הגועל הנפש בשידור חי,מה אני אגיד לך לא פשוט בכלל המצב הזה.

פרצלה

New member
אז הבעיה היותר חמורה היא הבעל

שלא מכבד מספיק את אם ילדיו

אשה נחמדה חמותך

תגידי לה לא צריך להתעצבן (יש מבצע בשופר סל על מי - עדן). נשק לא נשק איפה שמלככלכים על המפעל לא יזכו להנות מהתוצר. ככה זה בעולם העסקים.

נומלה

New member
למה יש לי הרגשה שהקללות הדדיות?

"זו כולרה שגם מקללת אותי בטלפון" ? "אשה זוועה"? אולי כשהפה שלך יהיה נקי מקללות, גם שלה יהיה? וחוץ מזה הבעיה פה היא כרגיל לא עם החמות אלא עם הבעל חסר חוט השדרה. אולי כדאי להתחיל בדיון על קבלת ושמירת ההחלטות במשפחה המצומצמת? מה כל פעם שיש קצת לחץ חיצוני בעלך משנה את דעתו? אולי כדאי ללבן את הנושא איתו. להסביר לו את הבעיתיות כלפיך של נושא הילדים. אם הוא עדיין לא מסכים איתך, יש לך בעיה איתו ולא עם חמותך.

למעלה