המצב האופטימלי...

המצב האופטימלי...

היייי.....הייתי רוצה לדעת מה קורה שהמצב הוא אופטימלי , שהיין והיאנג מאוזנים.... ומה הסימפטומים?

במצב כזה אין סימפטומים

אם הכל כשורה והגוף מאוזן, למה שהאדם יסבול מסימפטומים? מצב אופטימלי כמו שכתבת, ואם יש סימפטומים פטולוגים זה מעיד על כך שהמצב לא אופטימלי.

Assaf Feldman

New member
המצב האופטימלי

אני מסכים עם דבריו של עומר, ומוסיף לך קישור למאמר שכתבתי על מהי בריאות, מקווה שיעזור קצת..

יין ויאנג מאוזנים.

זהו מצב בלתי אפשרי, אני לא בטוחה שקיים במציאות,מאחר שתמיד תהיינה השפעות שליליות של גורמים חיצוניים או פנימיים על הגוף/נפש ואם כן מתקיים מצב שכזה, הוא נמשך רק רגעים ספורים ולא לאורך זמן ועשוי להתרחש, רק כאשר אחד האספקטים שהיה למשל בפחיתות יחסית לאספקט השני, מתחיל בתהליך של עליה [לא כמצב פתולוגי] וברגע המעבר את הרמה שבה נמצא האספקט הנגדי, הם יהיו לכאורה מאוזנים. על כל פנים, גם אם מצב כזה לא מתקיים במציאות, המטרה תהיה תמיד, ליצור מצב שקרוב ככל האפשר לאיזון כזה. כמו שציין עומר, במצב כזה, מן הסתם לא יהיו סימפטומים של חוסר איזון. ואיך את/ה רואה את העניין? שירי.

דעתי היא בדיוק כמו שלך...

היי...אך לא הייתי בטוחה אם המצב באמת קיים לאור זמן....ומצד שני לא תמיד יהייה לנו עודף יין או יאנג או חוסר יין או יאנג . אז כן יהיו רגעים של איזון.....הרי זו המטרה שלנו כאשר יש חוסר יין או יאנג או עודף יין או יאנג... ליצור איזון....או שאולי לא הבנתי מה המצב האולטימטיבי.

למעלה