המצב גרוע

המצב גרוע

אפילו גרוע מאד. אבל, לפני שאני אפרט למה גרוע אני אגיד שדחו לי את הא.ס הרקטלי למחר כי...ברגבל היה היום עסוק ומישהו אחר היה צריך לעשות לי את הבדיקה אבל, הוא אמר שהוא מעדיף לא לעשות את זה כי כשיש אנדו' זו בדיקה מיוחדת שרק ברגבל עושה אותה. עכשיו לסיבה שהמצב גרוע: יש בעצם שתי סיבות ולא אחת. הסיבה הראשונה היא שעשיתי בשבוע שעבר תרבית שתן וגילו שיש תערובת של חיידקים, אז חזרתי על הבדיקה אתמול כי הרופא חשב שזו דלקת אבל לא היה בטוח והתקבלה אותה התוצאה ועכשיו זה סופי: יש לי דלקת בשתן, וזה אחרי פחות משנה. הסיבה השנייה היא ששבוע שעבר עשיתי ca-125 בגלל ששיינמן ביקש ואני לא בוסת והתוצאה שהתקבלה עשתה לי חושך בעיניים: 99.4 וזה אחרי שלפני חצי שנה כשעשיתי היה 32 וזה היה תקין, אבל כנראה שהתוצאה הזאת לא שיקפה באמת את המצב היות והייתי בדיכוי ועכשיו אני לא בדיכוי ושוב אומרת גם לא בוסת וזו התוצאה. האנדו' משתולל!!!

זואילי

New member
ממתינונת

ה ca125 אמנם גבוה מהנורמה, אבל את אנדואית, ובלי דיכוי הערך נוטה לעלות. ואת יודעת גם שהערכים האלה יכולים להתנהג מוזר ויש גם מקרים עם ערך בנורמה לגמרי ועם אנדו עצבני. הדבר היחיד שיכול להעיד אם האנדו משתולל הוא רק ההרגשה הפיזית שלך, אם את סובלת ברמה קשה, ויש כל מיני תופעות שנואות ומוכרות ואיכות החיים נפגעת. גם אני החלטתי שהאנדו שלי משתולל אחרי 4 IVF שעשיתי השנה אבל בבדיקה שעשיתי רק בשבוע שעבר, "בקרת נזקים" כמו שאני קוראת לזה אז נרגעתי, כי חששתי שמא יש מוקד חדש בשלפוחית ובאולט' זה לא נראה בכלל. (כמו שהיה בבירור בבדיקה לפני הניתוח שעשיתי ואז לא היה ספק שהיה שם מוקד ועוד איך, אפילו אני ראיתי...). ולגבי שאר האנדואים שחשבתי שמציפים לי את הבטן - גם לא... כי טפו טפו אין סבל ואין צורך במשככים כמו פעם. אז חזרתי לדיכוי. רק המוקד במעיים היה ונשאר ומדי פעם מסמן לי שהוא זוכר למרות הדיכוי, מה התאריך של הביוץ ושל המכשפה...יותר מדוייק משעון שוויצרי. בדלקות בשתן אינני מבינה הרבה. ממש לא מזמן, במיון החליטה רופאה שחטפתי דלקת. לקחתי שבוע אנטיביוטיקה. בסוף הסתבר שלא היה כלום
. אין לי מושג בזה אז חכי למומחיות שלנו בתחום שיתנו לך גם טיפים בנוסף לאנטיביוטיקה שבטח רשמו לך. אני לא יודעת באיזה שלב את נמצאת עכשיו (זו גם לא שאלה על מנת לקבל תשובה
) אבל אולי, ורק אולי כדאי לתת לגוף מנוחה קלה, לעלות על דיכוי כזה או אחר ולתת לסערה לחלוף? תרגישי טוב

איך איך את יודעת תמיד הכל!

לא מזמן הרגשתי כמו דלקת בשתן,אבל זה היה לאורך תקופה של חודשים אולי יותר,לא חזקה אבל הרגשתי ממש דחיפות במתן השתן לאורך כל היום ואפילו בלילות. הנחתי לעצמי שזה בגלל האנדו ,הרבה פעמים אני מקשרת את הכאב שיש לי לאנדו ובגלל שזה כך אני מונעת מעצמי ללכת לרופא,להתייעץ,פשוט מחכה שזה יחלוף. אבל זה מהניסיון שלי. וזה חולף! לגבי השתוללות האנדו,דיי מרגיז שאין תרופה לזה,דיי מרגיז שתמיד הוא אשם בכל התופעות המוזרות והכאבים שיש לנו,אני מרגישה שנולדתי לסבול בכל פעם מחדש והכל הכל בגלל מחלה שכזו שלא יודעת להסביר את עצמה טוב. אז מצאתי שיטה ,כל רגע שרק מתחיל הכאב אני לוקחת אדוויל נוזלי או נורופן וזה מיד משתתק! לא אתן לכאבים האלו לנהל את חיי בדרך שלהם. הכי מרגיז אותי,שגם אין שום דרך (אני מטופלת פריון) לטפל בזה כל זמן שאני בטיפולים,אני בסכנה,ולמה סכנה? כי הרופאים (סוריאנו) טוענים שאין מצב לשחק לי שם כל עוד לא הפכתי להיות אמא,ואם יש צורך בלידה אז חבל לשחק באיזור כל כך רגיש ומסוכן ,שחס וחלילה לא לפצוע ואז ההחלמה תהיה קשה וארוכה. הייתי חייבת להתפרק וסליחה לך ממתינונת על שנדחפתי דווקא לשירשור שלך,אבל פה הרגשתי שייכת יותר! אתם מרגישות כמוני?

היה בסדר

ברגבל היה ממש נחמד, וגם האחות שאיתו, לא יודעת מה שמה. הוא ממש השתדל לא להכאיב וגם הצליח וזו אני שכל בדיקה בשבילי היא פשוט סיוט וכאבים איומים. מבחינת הממצאים במעיים אין כלום לשמחתי אבל בשחלות יש שתי ציסטות עם מחיצות ועל זה ידעתי כבר. מייקי
ונתראה מחרתיים.

למעלה