*האמ חתימה שלי האמ*
G gurke New member 12/2/08 #17 חחחח זה מסתיימות ב"איזם" למעשה, לכל דבר בעולם אתה יכול להוסיף "איזם" בסוף ולהפוך אותו לאידיאולגיה! למשל, גוריזם. או רעותיזם. או מלפפוניזם! ואתה יכול להגיד שמשהו הוא ה"איזם" של משהו אחר. נגיד, הערך שוויון וערך חיי אדם, ה"איזם" שלהם זה סוציאליזם
חחחח זה מסתיימות ב"איזם" למעשה, לכל דבר בעולם אתה יכול להוסיף "איזם" בסוף ולהפוך אותו לאידיאולגיה! למשל, גוריזם. או רעותיזם. או מלפפוניזם! ואתה יכול להגיד שמשהו הוא ה"איזם" של משהו אחר. נגיד, הערך שוויון וערך חיי אדם, ה"איזם" שלהם זה סוציאליזם
י ירדושששש New member 12/2/08 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גוריזם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
K KeReN 0R New member 12/2/08 #20 חח גוריזם זה שיא../images/Emo8.gif אני תומכת נלהבת באידיאולוגיה הזאת
N naked in the rain New member 12/2/08 #22 חחח,זה מזכיר לי ידיד שלי,פנאט של ברי סחרוף,שפיתח תורה עליה הוא מתכוון לבסס משטר דיקטטורי בעתיד. קוראים לה בריזם.
חחח,זה מזכיר לי ידיד שלי,פנאט של ברי סחרוף,שפיתח תורה עליה הוא מתכוון לבסס משטר דיקטטורי בעתיד. קוראים לה בריזם.
N naked in the rain New member 12/2/08 #29 בטח../images/Emo3.gif אבל העתיד שלי מסתכם בקופסאת קרטון מול הסנטר,לא בשליטה על אמפריה.
U Under the GUN New member 13/2/08 #31 בכיתה ח' ידידה שלי המציאה את האמינמיזם זה חתיכת כת... יש לנו חגים וימי צום וכל מיני כאלה