המצב בשדרות

kelly7i

New member
הייתי בבייביסיטר../images/Emo2.gif

50 שקל

B a m b o o k

New member
אני בעד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואו, תגובה רצינית ../images/Emo6.gif

על סמך זה שלצעוק "צריך לעשות משהו!" "איך הארץ שותקת?!" זה דמגוגיה. זה בדיוק כמו להגיד "צריך להוסיף לחינוך", "צריך להוסיף לבריאות", "צריך להוסיף לאיכות הסביבה", "צריך להוסיף לגמלאים", "צריך להוסיף לניצולי השואה" ובאמת שיש עוד 1,000 דוגמאות. אין פה שום מסר.

noname202

New member
אין מסר?

תקרא את מה שמודגש, ואז אני יותר מאשמח לשמוע איך אין שם מסר.

gurke

New member
יערי צודק, אין מסר.

סתם לצעוק "הכל לא בסדר!!!!!" לא ישנה שום דבר. צריך למצוא את הפתרון, את המסר, ואז לשנות. לא סתם, אחרת הדרך מכאן היא רק למטה.

../images/Emo45.gif

"בואו נשבור את השתיקה" - נשבור את השתיקה ו...מה? מה נגיד? שצריך לשנות? וואלה. יופי. ומה צריך לעשות? אה, זה התפקיד של ראש הממשלה כבר. אז בשביל מה זה טוב? זה שצריך לשנות הוא יודע בעצמו. מה את מחדשת פה?

תמיר1991

New member
לא חייבים לחדש. לפעמים מספיק לצעוק צעקה

מוכרת על מנת שמישהו ישמע אותה. ואולי יעשה מעשה.

אוי נו... אל תהיה נאיבי.

לפני כמה זמן היה פה "טרנד" של ניצולי שואה? חודש? חודשיים? אז צעקו הרבה יותר. ומה קרה מאז? ועדת חקירה ממלכתית בראשותה של רות גביזון. וואלה, ועדה! הרבה זמן לא הייתה ועדה! ראינו באמת שועדות כל כך מועילות בישראל של 2008... ויש כל כך מעט מהן!

gurke

New member
צעקה כבר יש כמה שנים..

מה שאין זה מישהו שימצא פיתרון...ואני לא אומר שלי יש פתרון, אם היה לי ממזמן הייתי הולך ועושה משהו.

תמיר1991

New member
אין לאף אחד פתרון, אבל גור ויערי -

זה לא אומר שלא צריך למחות. המצב בשדרות מפריע להרבה מאוד אנשים, וטוב שהם מוציאים את זה החוצה. ואולי למישהו בממשלה יהיה איזה פתרון נכון...

gurke

New member
לא קרקסון..פה ההבדל.

אין שום דבר רע בלמחות, לא התנגדתי לזה..פשוט הדעה הרווחת היא שאם אתה צועק "משהו לא בסדר!!" זה מספיק, ולא צריך לעשות שום דבר מעבר לזה. לכן יערי אמר את הדברים האלו, כי בטח זו שכתבה את ההודעה נוראנורא הרגישה טוב עם עצמה, אבל למעשה היא סתם חפרה וחפרה וחפרה אבל לא אמרה שום דבר משמעותי שלא נמצא באוויר במדינה כבר כמה שנים.

noname202

New member
וזה בדיוק העניין.

ה"בטח" הזה. אתה מכיר את הבנאדם? אתה יודע מה היא עושה מעבר ללכתוב את ההודעה הזאת? כי יש לי משהו לחדש לך, היא עושה. הבעיה היא שהקטע הדבילי שלכם, של לחשוב שאתם יודעים הכל על כולם, ולצאת בהנחות כאלה - במקום לקבל את הדברים בשקט ולשתוק לפעמים, ממש מעצבן.

אולי היא עשתה בתחום אחר, אני בטוח

שגור התכוון להודעה הספציפית הזאת, ולא למה שהיא עושה מעבר לכך...

gurke

New member
אם היא עושה יותר

אז היא הייתה יכולה לספר לנו על זה בהודעה הכל כך ארוכה שהיא כתבה, במקום לכתוב למעשה כלום. לכן הנחתי שהיא לא עושה כלום מעבר למה שאמרתי. ובכל מקרה, גם אם היא עושה, אז זכותי להגיב ולאמר את דעתי..לא דיברתי בגסות ולא זלזלתי באף אחד, ואני מקווה שגם לא העלבתי, בסך הכל אמרתי שזה קצת ריק לכתוב שני עמודים על משהו שהוא לא משמעותי כלל וכלל.

למעלה