המצאת קלפים!

tormentor2

New member
המצאת קלפים!

ראיתי אנשים שממציאים קלפים ונדלקתי! תבחרו סוג דק, ותתחילו להשתולל! נו... תתחילו להציף ברעיונות 0.0" הקלפים שלי- סוג דק: חלומות. קלפי מפלצת: 1. נערת חלומות. אפקט: בהקרבתה, וחצי מנקודות החיים אפשר לזמן את נער החלומות. הת': 100 הג': 1000 כוכבים: 1. 2. נער החלומות. אפקט: מזמן מבית הקברות את נערת חלומות במצב הגנה. בהקרבתו, ובאותו טור, הקרבה של עוד מפלצת, ניתן לזמן את גברת החלומות. הת': 1200 הג': 3000 כוכבים: 5. 3. גברת החלומות. אפקט: בהשמדתה מזמנת את נערת החלומות, במצב הגנה. הת': 4000 הג': 100 כוכבים: 7. 4. אדון החלומות. אפקט: רק בעזרת הקרבה של נערת, נער וגברת החלומות הוא מזומן במצב התקפה. על כל מפלצת בבית הקברות בעלת התואר "חלומות" מקבל אדון החלומות 400 נק' התקפה. הת': 4500 הג': 4500 כוכבים: 10. קלפי קסם: 1. זימון נערת חלומות, קלף קסם שבהקרבת 300 נקודות חים מזמן את נערת החלומות. 2. זימון נער החלומות, קסף קסם שבהקרבת 500 נקודות חיים מזמן את נער החלומות. 3. איתות חלומות,אם יש מפלצת חלום אחת בזירה, בהקרבתה מותר לזמן את גברת החלומות. קלפי מלכודת: 1. חלום בלהות סורר, מזמן את נערת החלומות בתורו של היריב ומסיים את תורו של היריב מיד.

Witchcrafts

New member
למה בחרת דווקא בדק חלומות?

לדעתי, במקום ששוב (אחת; שתיים; שלוש) כל אחד ימציא דק או קלף חדש, בואו כולנו נמשיך ונשלים (ברשותך, כמובן) את דק החלומות. פרויקט של הפורום, או איך שתרצו לקרוא לזה.

tormentor2

New member
אני וחלומות זה הקטע!!!

אמא שלי פסיכולוגית, אז היא מלמדת אותי לפרש סמלים וסימנים בחלום...אני די נדלקתי על זה ככה שבחרתי לעשות דק חלומות.

tormentor2

New member
המשך דק!

קלפי קסם: קלף קסם מתמשך- "חלום בלהות"- בהקרבת 1000 נקודות חיים כל מפלצת בעלת התואר "חלומות" מקבלת 700 נקודות התקפה והגנה. קלף קסם זימון פולחן- "מסע חלומות אפלים"- מזמן את "שד החלומות" במצב התקפה, בהקרבה של מפלצת בעלת 4 כוכבים ויותר ללא אפקט. קלף קסם רגיל- "חלומות מתוקים"- על כל מפלצת בעלת התואר "חלומות" בבית הקברות שני הצדדים מקבלים 1000 נקודות חיים. קלפי מפלצת: "שד החלומות". אפקט: בהקרבת 500 נקודות חיים מזמן מפלצת בעלת התואר "חלומות" מבית הקברות. הת': 50 הג': 3400 כוכבים: 2

tormentor2

New member
כמה דברים...

1. ברור שאני מרשה להמשיך את הדק, בגלל זה הוספתי אותו לפורום! 0.0" 2. כיוון חשיבה שדי עכשיו אני רואה הוא שהמחיר לאפקטים(הקרבת נקודות חיים) גבוה מאוד, וזה חיסרון ענקי! לכן אם לא היה לכם רעיון - עכשיו יש לכם רעיון כללי מה לעשות, לנתרל את החיסרון!!!

idanem

New member
תודה על ציון הקלף שהמצאתי!

מאוד מחמיא! הפרס היה די מעפן (קיבלתי דיסק של now dance 2005) אבל מי מתלונן...זה חינם! עכשיו לשאלתי, האם מותר לשחק בקלף מלכודת באופן ישיר מהיד בתור אחד מבלי לחכות לתורו של היריב?

impale

New member
:O

אתה שואל בכללי לגבי קלפי מלכודת או שהיה במושא הזה משהו מיוחד שלא שמתי אליו לב? בכללי קלפי מלכודת חובה להניח מראש הפוך אלא אם יש קלף אחר שמאפשר להפעילם מהיד.

idanem

New member
תודה רבה...!

פשוט עד עכשיו שיחקתי שאפשר ישר להפעיל קלפי מלכודת, אבל עכשיו הורדתי את המשחק למחשב (בגלל המצב העגום שקיים באיזור שלי שהמעט אנשים שכן שיחקו פעם כבר לא משחקים)...והופתעתי לגלות כמה חוקים שונים!

Witchcrafts

New member
וואו, ברוך השב!~

מה מחמיא, אין שום סיבה שלא אציין. והפרס אכן נשמע מעפן, ךםך, אבל בסופו של דבר, המטרה בפרס לדרבן, כשהעיקר להנות מההשתתפות וכאלה. כמה נחמד לראות ולקרוא הודעות שלך כאן. לרגע חשבתי שאני מדמיינת.
(אגב, גם באנימה לא נעשו בקלפי המלכודת שימוש מיידי, אם זכור לי טוב.)

tormentor2

New member
המשך....

קלפי מפלצת: 1. "גיבור החלומות". הת': 1800 הג': 100 אפ': ש'גיבור החלומות' מושמד, במקום לבית הקברות הוא נשלח לחפיסה, ערבב את החפיסה. רמה: 4. 2. "נושא כלים חלומי". הת': 1000 הג': 1000 אפ': בהקרבתו מזמן את 'אביר החלומות' מחפיסה ואת 'אבירת החלומות' מהיד. רמה: 2. 3. "אביר החלומות". הת': 1500 הג': 1900 אפ': אם מפלצת זו נמצאת ביד או בחפיסה כשתוקפים את 'גברת או אדון החלומות', ניתן להקריבה כדי לבטל את ההתקפה. רמה: 4. 4. "אבירת החלומות". הת': 1900 הג': 1500 אפ': אם מפלצת זו נמצאת ביד או בחפיסה כשתוקפים את 'גברת או אדון החלומות', ניתן להקריבה כדי לבטל את ההתקפה. רמה: 4 5. "נסיך החלומות". הת': 1500 הג': 1500 אפ': על כל 'נער חלומות' שבבית הקברות מפלצת זו מקבלת 500 נקודות התקפה והגנה. רמה: 3. 6. "נסיכת החלומות". הת': 1500 הג': 1500 אפ': על כל 'נערת חלומות' שבבית הקברות מפלצת זו מקבלת 500 נקודות התקפה והגנה. רמה: 3 קלפי מלכודת: 1. קלף מלכודת מתמשך, "מחסום חלומי", בהקרבה של 100 נקודות חיים כל תור מהפעלת הקלף, קלף זה מגן על כל מפלצת בעלת התואר 'חלומות' מקלפי קסם ומלכודת. בנוסף, קרף זה לא יכול להיות מושמש בעזרת קלפי קסם מלכודת או אפקטים. 2. קלף מלכודת מתמשך, "עיידן החלומות", נותן לכל מפלצת 'חלומות' 400 נקודות התקפה והגנה. 3. קלף מלכודת מתמשך, "נפילה מבניין", שיש מפלצת 'חלום' בזירה, לכל מפלצות האוייב ירדו 300 נקודות התקפה. קלפי קסם: 1. קלף קסם זריז, "איתות חלומות", מזמן את 'גיבור החלומות' בתחילת תורו של היריב. 2. קלף קסם מתמשך, "עולם החלומות", מזמן את כל מפלצות 'החלום' מהיד לזירה, כל עוד קלף זה מופעל אין לך אפשרות לשלוף קלפים חדשים מהחפיסה. 3. קלף קסם, "משמיד החלומות", מאפשר על כל מפלצת 'חלומות' שמוקרבת מהיד, להרוויח 1000 נקודות חיים. 4. קלף קסם, "זימון אבירים קדוש", בהקרבת 300 נקודות חיים, אביר ואבירת החלומות חוזרים לחפיסה מבית הקברות או מהיד.

impale

New member
יאללה גם אני ממציא =P

הרבה זמן לא נגעתי באנגלית.. סלחו לי מראש על שגיאות גרמר קלות XD Nature force- flame dragon Fire 4 stars ATK-800 DEF-200 Select 1 face down card on your opponent's side of the field and equip it to this card (this effect can only be used once per turn). The ATK and DEF of this card increase by 500 for each card equipped to this card. If this card is destroyed as a result of battle, the equipped card destroyed instead. Nature force- frost whale Water 3 stars ATK-1200 DEF-1050 This card cannot be destroyed as a result of battle Decrease the ATK of this monster by 100 for each monster in your graveyard If this card ATK is 0, send this card to your graveyard. Nature force- steam abomination Light 7 stars ATK-1700 DEF-1400 When both "Nature force- flame dragon" and " Nature force- frost whale "Are in your graveyard you can special summon this card from your hand When this card is special summoned, increase your life points by 200 for each card in your graveyard. Nature force- lightning chimera Wind 4 stars ATK-0 DEF-100 Discard up to 25 cards from your deck For each card you discard that way, increase the ATK of this card by 100 Nature force- iron wolf Earth 4 stars ATK-1600 DEF-1400 Each time you discard from your deck-put one "metal counter" on 1 card on the field Nature force- thunder storm Normal spell card Remove both "Nature force- lightning chimera" and " Nature force- frost whale" From your graveyard Destroy all cards on the field with "metal counter" on them. This card cannot be used more than once per game

tormentor2

New member
ממשיך...

קצת נמאס מקלפי מפלצת וקלפי חלום, נעשה משהו אחר !!! קלפי קסם: 1. קסם מתמשך, "מגדל אור", מאפשר לך לבחור באקראי כל תור קלף אחד מהיד של היריב ולשלוח את הקלף לבית הקברות, אבל, על כל קלף שנשלח לבית הקברות אתה מאבד 100 נקודות חיים. 2. קסם זריז, "ביטול מבטל", קלף זה מאפשר לך לבטל את כל קלפי 'הביטול' ליריב באותו תור. ערבב את החפיסה. 3. קסם ציוד, "אקדח מכני", קלף זה מעניק למפלצת מכונה אחת 600 נקודות התקפה. קלף זה מושמד שתוקפים את בעליו במקום המפלצת. 4. קסם זירה, "התפרצות אש", קלף זה מעניק לכל מפלצות האש בזירה 400 נקודות התקפה, בנוסף, הקלף מאפשר לזמן פעם אחד, לכל שחקן, מפלצת אש מבית הקברות.

BladeX1

New member
גם לי יש אחד!

Dark World Rain Trap Card Counter trap Card "This card can only be activated when ur opponent activates a card effect. By discarding one card from ur hand, change that card effect to 'ur opponents choose one card from his hand & discards it' this effect can only be used once per turn." די שבור לדארק וורלד. (יצא לי את ריין-בוקס אולטימייט ראר במוקדמות אז חשבתי על קלף שיהפוך אותו לשימושי ^^).

tormentor2

New member
0.0" וואי בטח נמאס לכם...

נמאס לקרוא המשך..., אז לא כתבתי! אבל אני ממשיך, אז- המשך... קלפי מפלצת. 1. "מיניזורק, מלך העולם התחתון". # המצאתי אל מצרי נוסף! התקפה: 0000 הגנה: 0000 אפקט: שמיניזורק מזומן, לכל השחקנים, נקודות החיים יורדים לאפס. מי שמביס את מיניזורק מנצח בדו-קרב אוטומתית. מיניזורק מקבל 1000 נקודות התקפה על כל זומבי שנמצא בבית הקברות. רמה: 12 קלפי קסם: 1. קסם מתמשך, "יער אלוודור", כל מפלצת דשה מקבלת 400 נקודות חיים. ערבב את החפיסה כל תור. 2. קסם, "חיית הדם", מזמן מפלצת בעלת 2000 נקודות הגנה ופחות לזירה, במצב הגנה ובתמורה שלם 200 נקודות חיים. 3. קסם מתמשך, "מבוך הרפאים", כל מפלצת קוסם או מכשף שבית היריב מושלכת לבית הקברות. 4. קסם ציוד, "שיריון צדדי", מגן מהתקפה של מפלצת פעם אחת.

impale

New member
מזכיר לי

עשיתי פעם גרסת משחק לרא XD Sun demigod- Ra replica This card cannot be Normal Summoned or Set. This card cannot be Special Summoned except by offering 3 Light type monsters from your side of the field. Once per turn during your main phase you can pick up a card from your deck and send him to the graveyard. This card receives its effect according to the card than was picked up – Spell-destroy all spell and trap card on the field Trap-destroy all monster cards on the field except for this one Monster-send all card in your side of the field and your hand to the graveyard atk 4000 def 4000 Light Thunder

tormentor2

New member
ושוב...המשך קצר:

1. קלף מפלצת, "מורגן לה פיי". התקפה: 3200. הגנה: 2300. אפקט: 'מורגן לה פיי' מזומנת רק כאשר מקריבים 4 קלפי חושך מבית הקברות אל מחוץ המשחק. על כל קלף חושך בבית הקברות מקבלת 'מורגן לה פיי' 100 נקודות התקפה, ונותנת לך 200 נקודות חיים. רמה: 12.

impale

New member
מוסיף

אלו טיפה יותר ישנים שלי XD Rider of the storm-Apollo Level 3 Wind ATK 600 DEF 500 Place one "spell token X" in your spell & trap card zone (continues spell card) As long as "spell token X" remains face up on your side of the field decrease the level of the monster card in your hand by 1 Death invaded prince – Arthas Level 3 Wind ATK 1100 DEF 50 Place one "trap token Y" in your spell & trap card zone (continues trap card) As long as "trap token Y" remains face up on your side of the field increase the ATK of all level 3 monsters by 400 Destiny's doom rival Level 3 Wind ATK 300 DEF 1300 Place one "monster token Z" (beast/wind/level 3/ATK 0/DEF 1600) In your side of the field As long as "monster token Z" remains face up on your side of the field your opponent can attack only once per turn. XYZ space canon – bomber of the dark being Level 9 Wind ATK 3500 DEF 2400 This card cannot be normal summon or set This card can only be special summoned by removing "spell token X","trap token Y" and "monster token Z" from your side of the field Increase the ATK of this card by 100 for every card in your deck If your opponent hand consist any "gadget" cards –this card cannot be destroyed by the effect of spell or trap cards

tormentor2

New member
נראה לי שאני ממשיך... 0.ם"

1. מפלצת-קסם. "אודריון הענק". רמה: 4 סוג: אש סוג משני: fire התקפה: 2500 הגנה: 0000 אפקט: 'אודריון הענק' תוקף פעם אחת בתור את אחת המפלצות באופן אוטומתי, השחקן לא שולט במתקפה, וכשהוא תוקף, אתה מאבד 600 נקודות חיים.

jack4u

New member
דק מתמטיקה

"משוואה ריבועית" - קלף קסם מיידי. הקרב שלוש מפלצות, נקודות ההתקפה של כל אחת מהמפלצות היא המקדם של משוואה ריבועית. פתרונות המשוואה מעוגלות למספר הקרוב ביותר ומוכפלות במאה-חמישים, מספר זה מוסף למפלצת רביעית שבחרת. "אוניברסיטה" - קלף מלכודת. מוסיף 500 נקודות התקפה לכל מתמטיקאי בזירה, מאפשר לזמן את "פיתגורס" "פיתגורס" - קלף אפקט נק' התקפה: 1700 נקודות הגנה 1600 . כאשר פיתגורס מושמד, בחר שני יצורים בזירה, והקרב אותם. נקודות ההגנה של המפלצות הם אורכי שני צלעות במשולש י"ז. פיתגורס מוחזר לחיים כאשר נק' ההתקפה וההגנה הם אורך היתר, שמחושב לפי משפט פיתגורס ועוד 500 נקודות בונוס להתקפה והגנה. "ההוכחה הגיאומטרית" - קלף קסם. הגרסה שלי ל- destiny board של בקורה. יכול לפעול רק כשפיתגורס והאוניברסיטה נמצאים במגרש. בכל סוף תור של היריב, פיתגורס יוסיף עוד שלב להוכחה הגיאומטית. אם אחרי 7 טורות קלף הקסם לא בוטל, היריב מפסיד אוטומטית.

למעלה