המפ.............!!

המפ.............!!

דנו בזה כבר פעם, אני יודעת...כלומר, אני לא יודעת-אבל כמעט בטוח שכבר דנו בזה....ולא שמעתי תשובה ממש טובה....אבל בעצם, לא הייתי פה כשדנו בזה...ארג! תתעלמו... אמרו שבהוגי-וורטי יש משהו כמו 1000 אנשים...(וגם אם מפחיתים את אנשים הצוות והרחות והכל...950, נניח...) וידוע לנו שבגריפינדור בשנה שלהם יש משהו כמו 10 אנשים (5 בנים, 5 בנות....בעצם, 3 בנות שאנחנו יודעים עליהן) ויש 7 שנים....10*7=10...יש 4 בתים 70*4=280.... די רחוק מכמה שזה אמור להיות.....אז איפה כל הגריפינדורים הארורים האחרים מהשכבה של הארי?! ארג...! -ליאת-

יכול להיות שבשכבות אחרות

יש הרבה תלמידים והשכבה של הארי היא הכי קטנה. חוצמזה זה 1000 תלמידים לא כולל אנשי צוות על פי מה שג´יי קיי אמרה. s@me @ne

אם זה...

לא כולל אנשי צוות, זה עוד יותר מוזר....וגם אם באמת השכבה של הארי היא הכי קטנה-מה, בשכבות אחרות יש 100 תלמידים?! או שאולי נכיר גריפינדורים אחרים בשנים הבאות? (כלומר, מהשכבה של הארי...) -ליאת-

כנראה. ואם לא,

אז עושים לינץ´ על ג´יי קיי. לא! לא! לא! זה היה סתם בצחוק! עוד יאשימו אותי על הסתה לרצח... s@me @ne

PopPy

New member
רעיון לא רע,

אצלי הסכינים כבר מוכנים, אני יעזור לך לעשות לינץ על רולינג בתנאי שאתה תעזור לי לעשות לינץ אינחראנט חום (ה@%@$%@$%@$) ומעריב לנוער (מחלקת מנויים שלום, זאת שטות לתת שירות). אה כן ובאותה הזדמנות גם אפשר להתקיף את הספרייה העירונית פה - ~אני רוצה אנימורפס!!!~ |S| פופי |S|

Meijen Shaggy

New member
רולינג נשאלה בראיון אחד- כדאי לקרוא

כמה תלמידים יש בהוגוורטס, והיא ענתה "בערך 1000". אולם, יש הרבה מאוד רמזים בספרים שסותרים את התשובה שלה, ותומכים במה שאת כתבת - כ-300 תלמידים, ומעט מאוד רמזים שתומכים בתשובה של רולינג. והם כדלהלן: * יש פחות או יותר עשרה תלמידים (עם שינויים מעטים במיון) בכל בית בכל שנה, חמישה בנים וחמש בנות. * יש כעשרים מטאטאים מונחים על האדמה בשיעור התעופה הראשון, לתלמידי גריפינדור וסלית´רין. * שיעור שיקויים כפול - גריפינדור וסלי´תרין - עשרים קדרות מוכנות. * לשיעור תורת הצמחים - גריפינדור והפלפאף - פרופסור ספראוט הכינה כעשרים מגיני-אזניים. * בכיתה של הארי בגריפינדור יש את התלמידים הבאים: * הארי פוטר * רון וויזלי * שיימוס פיניגן * דין תומאס * נוויל לונגבוטום * הרמיוני גריינג´ר * לבנדר בראון * פארבטי פאטיל * עוד שתי בנות לא מזוהות (אנחנו לא יודעים את שמותיהן, אך אנחנו יודעים כי הן קיימות. אם תרצו, אוכל להסביר למה.) * אם יש יותר גריפינדורים מאותה שנה, זה לא מוזר שלא שמענו עליהם במשך ארבע שנים? אף אחד לא דיבר בכיתה, השתתף במסיבות או בפעיליות בחדר המועדון, או משהו בסגנון. על-פי המספרים הנראים לעיל בשיעורי תורת הצמחים, שיקויים ותעופה, הם אפילו לא באותה כיתה. עם יש עוד אנשים, איפה הם לעזאזל? יש לנו עדות לעוד שתי בנות, אך הן היו -מאוד- שקטות. * בהנחה שיש עשרה תלמידים לשנה לבית, זה יוביל אותנו לארבעים תלמידים לשנה - בכום כולל של 280. זה תואם את מספר הפעמים שהארי רואה "מאות" אנשים באולם הגדול. * מספר המורים גם מעיד על כמות קטנה של תלמידים. בגביע האש, הארי מסתכל על שולחן הסגל באולם הגדול. הוא מזכיר כל מורה בשמו עד שהוא מגיע לדמבלדור במרכז השולחן. הוא הזכיר את פליטיק, ספראוט, סיניסטרה, סנייפ ועוד כסא ריק בשביל מקגונגל באותו צד, מה שאומר כי ישנו אותו מספר של מושבים בצד השני. בסך הכל אחד עשר, כולל דמבלדור. תוסיפו את טרלוני, שאנחנו יודעים כי היא לא באה לאירועים מהסוג הזה, והגעתם לסכום של תריסר חברי צוות. שניים עשר מורים לא יוכלו ללמד כיתות של אלף תלמידים, אלא אם כן הם משתמשים לעיתי קרובות במחולל הזמן - מה שלא נשמע סביר במיוחד. * המיון בתחילת האסיר מאקזבאן לוקח זמן רק של שיחה קצרה בין הארי, מקגונגל ומדאם פומפרי ועוד שיחה בין הרמיוני למקגונגל שארכה "רק כמה דקות". אך אם יש אלף תלמידים בהוגוורטס זה אומר כי יש בין 150 ל- 200 תלמידים למיין בכל שנה. אפילו אם המצנפת תצליח למיין שניים בדקה, עדיין כל הטקס יארך יותר משעה. האם שאר התלמידים באמת יסכימו לשבת כל כך הרבה זמן, בהמתנה לאוכל? נראה לי שזה מעט ארוך מדי. וטקסי המיון שהארי היה נוכח בהם עד עתה בהחלט לא היו כל כך ארוכים. * מצד שני, יש בערך 100 כרכרות שייקחו תלמידים להוגוורטס מתחנת הרכבת בהוגסמיד. יש גם 1200 מושבים ליד השולחנות בנשף חג המולד. ובמשחק קווידיץ´ אחד, יש מאתיים אוהדים סלית´רינים ביציע, כשאנחנו יודעים שרייבנקלו והפלפאף תומכים בגריפינדור. אז יש כמה רמזים התומכים ברעיון "אלף התלמידים". אך עד עתה רוב העדויות מעידות על מספר הרבה יותר קטן... Meijen Shaggy

מי שתי הבנות?

פגעסוס, פרסמתי את סיפורך על שתי האבנים בפורום "פילוסופיה לכל". זה פשוט נראה הגיוני באותו הרגע...

Meijen Shaggy

New member
בשביל להבין מי שתי הבנות

צריך לחזור לאסיר מאזקבאן, לשיעור התגוננות מפני כוחות האופל עם לופין והבוגארט. כל תלמיד גריפינדור בתורו התמודד עם הבוגארט, מלבד הארי והרמיוני שענו נכונה על השאלות בתחילת השיעור. הסדר הוא כדלהלן: 1. נוויל - סנייפ 2. פרוואטי - מומיה 3. שיימוס - שדת בנשי 4. לא ידוע - עכברוש 5. לא ידוע - נחש צפע 6. לא ידוע - עין 7. דין - יד 8. רון - אקרומנטולה (הרעגוג) 9. לופין - ירח 10. נוויל - סנייפ אנחנו שמים לב שהזכירו את כל הבנים (דין, נוויל, שיימוס, רון והארי שלא השתתף), ואנחנו יודעים שבחדר המגורים של הבנים של גריפינדור, בני השנה השלישית (באותה שנה) יש רק חמישה בנים. לעומתם, הוזכרו רק שתי בנות (פרוואטי והרמיוני שלא השתתפה). אחת מה"לא ידועים" חייבת להיות לבנדר, ושתי ה"לא ידועות" הנותרות הן עוד שתי בנות (שקטות להפליא) שמתגוררות איתן בחדר! (זה, אגב, יוצר שוויון של חמישה בנים וחמש בנות)

אווו....עבודת מחקר...!

אני לא רואה הסבר..... אולי היא כן התכוונה לאנשי צוות? גמדוני בית והכל...? נההה...מוזר...::תוהה:: -ליאת-

שי!!!

New member
עבודת מחקר יעילה ביותר!

ממש אהבתי את ההודעה שלך! הודעה מאורגנת, מסודרת, שבאה להביע רעיון, מנסה להוכיח אותו בעובדות ושואלת שאלות...כל הכבוד! נראה לי שזה מסוג הדברים שנקראים "טעיות בספרי HP" -הרבה פעמים ב-HP מתבצעות סתירות....

רחלי!

New member
אוקיי, על זה

אני הצעתי את הנושא הזה ממש מזמן, נראה לי שאפילו לפני שאת באת, וענה לי מישהו אחד שבטח ג´ייקיי סותרת את עצמה ולא ממש ענינו לזה וזה נשכח. והחלטתי לכתוב את זה בשאלות-לשאול-את-ג´ייקיי-יום-אחד-בצ´אט. אבל את צודקת ב100 אחוז, מצד אחד היא מבהירה לגמרי שיש 280 תלמידים, ומצד שני מבהירה לגמרי שיש אלפים על אלפים!

Lady_Voldemort

New member
זיס איז ורי סימפל

לא מדברים כליהם...ברוא שיש קהל גדול ואומרים שחדר המועדון היה מלא והכל אבל.. לא מזכרים אמי שהיה שם מתרכזים בגיבורים ובדמויות המשנה אי אפשר לעשטת מליון דמויות משנה......

אבל...

אם תקראי את מה שמייג´ן שאגי כתב, זה מראה שיש עוד סימנים לזה שיש משהו כמו 10 בכל שכבה...! (כלומר-של בית...) -ליאת-

goldi san

New member
בדיוק אתמול חשבתי על זה

ובטח אנשים מפורומים אחרים יצחקו עלי שאני כותבת בפורום הארי פוטר, אבל מלשות אני קראתי את כל הספרים 3 פעמים (באנגלית, אני לא משלמת אגורה מהמחיר המופקע של התרגום המסריח הזה), ובדיוק אתמול קראתי בפעם השלישית את הספר השני, כי אף פעם לא יכלתי להכריח את עצמי לעשות את זה כי אני לא כל כך אהבתי אותו. הוא הפחיד אותי בקיצר. ורק אתמול שמתי לב שכל השכבה שלהם בגריפינדור מורכבת מ-10 ילדים, אף פעם לא חשבתי על זה, תמיד חשבתי שחילקו אותם לחדרים של חמישה. בקיצור, זה כן הגיוני מבחינה מעשית כי יש להם כיתות של 20 ילדים , הם תמיד לומדים שני בתים ביחד, אבל באמת זה לא מגיע לאלף. נו כן, יש לה מלא טעויות, בעיקר כשמדובר בדילוגים בין זמנים. זה פשוט אסון.

למעלה