המפ..

מ.ש.ט

New member
המפ..

סתם רציתי להגיד משהו... וסליחה אם זה לא מנוסח כמו שצריך, השעה מאוחרת וכל היום יש לי כאב ראש... אני לומדת מדעי החברה ולמדתי על תהליך החיברות... (סוציאליזציה) תהליך הסוציאליזציה: "תהליך שבו היחיד הופך לחלק מהחברה וזאת ע"י העברת הנורמות והערכים המקובלים בחברה.סוכני החברות השונים הם האחראים להעביר את אותם קודים התנהגותיים המקובלים בחברה" - מהמחברת שלי. תורשה: "זהו המטען הגנטי שאיתו נולד היחיד. הוא מכיל בתוכו תכונות אופי, מראה וכד'. התורשה מועברת מההורים ומושפעת מן הסביבה." ומה אני רוצה להביע בזה ומה הקשר לרומח? אתם מדברים על זה שרייסטלין הוא רשע, מגעיל ואיכסה של בנאדם. ובכן, זו לא אשמתו! זה תבוע בתורשה שלו! ויש אפשרות להבליט תכונות מסויימות אצל הילד ולדכא אחרות, אבל לרייסטלין לא היו סוכני סוציאליזציה נורמליים שיעשו את זה! אתם יכולים לומר שהיה לו את (שכחתי את השם שלו...) זה ששילם על הלימודים שלו, אבל זה לא נכון, כי הוא לא בילה איתו מספיק זמן כדי לחנך אותו... ובית הספר שלו... בית הספר שלו זה בית ספר שבו החזק שורד... לא מקום סימפטי במיוחד... אז אל תאשימו את רייסט, תאשימו את החברה! כי החברה לא הייתה סוכנת סוציאליזציה מוצלחת במיוחד!

NJS

New member
אפשר לדעת

מה היה הכינוי הקודם שלך? נ.ב לילה טוף!

מ.ש.ט

New member
הכינוי הקודם שלי...?

גרביל(בת)! *מרוצה מעצמי* חחחח אני הייתי מאד שיפ 16... ואם תסתכל בארכיון תראה את הכינוי שלי נפוץ שם... (בערך) אני ואתיקה מאגניבה! הצטרפתי כמה ימים אחרי שהפורום נפתח!

NJS

New member
כאילו שלא ידעתי

רק שאלתי מה היה הכינוי הקודם שלך

ליסאן

New member
זו לא אשמתו???????????????

בחייך , אני מטורפת על רייסט הוא הדמות הכי מעניינת והוא פשוט מקסים
אבל לבוא ולהגיד שזה לא אשמתו? שכל הדברים שהוא עשה זה השפעה של הסביבה והתורשה? תדמייני מה רייסטי-פו היה אומר לך אם היית פורשת את התאוריה המענינת הזו בפניו.

SaberTooth

New member
המפ...

כשאומרים שתכונות אופי הן תורשתיות ומופשעות מהסביבה, הכוונה היא, אם נקח את הדוגמה של רייסטלין למשל, שהפרט יכול להיות רשע ומרושע, אבל אם הסביבה לא תעודד ותפתח את זה, זה לא יקרה. כמו במקרה של רייסטלין - רייסטלין היה יכול לצאת אדם רחום, אוהב וחובב ארנבים קטנים ופרוותיים, אבל הוא לא. למה? בגלל כל מה שחברה עוללה לו כשהיה קטן, וכולנו יודעים פחות או יותר מה עבר עליו כשהיה קטן. בגלל זה הוא האדם שאנחנו כל כך אוהבים... :x

מ.ש.ט

New member
אה ?!

זה כאטב הראש שלי או שהרגע כתבת מה שאני כתבתי?

yaarangel

New member
תגידו..../images/Emo26.gifשמאל|

זה רק אני או שיש פיתאום מלא מלא מלא חדשים?! וחצי מהם לא מציגים את עצמם ביכלל...איזו חוצפה...חדשים נא להציג את עצמכם..!!!...ברוכים הבאים כולם...
!!!!

ליסאן

New member
יקירתי .. רוב "החדשים" הללו יותר

ותיקים ממני וממך. רצוי לבדוק לפני שמאשמים
ולא, ( לפני שתתחילי לבכות) אני לא שונאת אותך

yaarangel

New member
לאא..

לא מ.ש.ט אלא דוד דב ו-GingerBread man ונדמה לי שהיה עוד מישו...בנתם?!

מ.ש.ט

New member
אלוהים, אלוהים...

אתם לא יודעים לקרוא?! אני בפרום הזה מאז שהוא נפתח!!!! סייבר ואתיק ממני רק בכמה ימים! תקלטווווווו!!!!!!!!!! זהנ הכינוי הישן שלייי!!!!!!!!! אני MadSheep16 והכינוי שאחרי הכינוי מ.ש.ט היה RaistGirl!!! אתם קולטים? אם לא טז תקראו את ההודעה שלי עד שזה יחדור למוחכם המצומצם והקטן!!!! (סליחה, פשוט עצבנתם אותי... אני אומרת שלוש פעמים שאני לא חדשה ואתם לא קולטים!)

yaarangel

New member
טוב סליחה...

למה לא תהרגו אותי וזהו!!!!!!!! גם ההודעה מתחת..ומ.ש.ט- אני לא התכוונתי אליך!!! התכוונתי למי שכתוב למעלה...לא אליך!!!!!!! וטוב עכשיו אני יודעת שרק דוד דב חדש..ןליסאן אמרו לי שגם ג'ינג'רברד מאן הוא לא חדש...זה הכל!!

ליסאן

New member
היא אמרה שהיא לא התכוונה אלייך

ואני יודעת שאת ותיקה . עכשיו לנשום , לנשוף , להרגע..

GingerBread Man

New member
אני חושב שאני סוגר שנה ומשהו

מאז שהצטרפתי לפורום אני לא פעיל ממש פשוט. קראו לי פעם Nir of GondoliN

למעלה