S SaberTooth New member 22/5/04 #23 המ.... איך זה שאותו השמיכה מכסה עד המותניים ואותה עד החזה? כאילו, השמיכה לא על שניהם *ביחד*?
O Only me16 New member 22/5/04 #24 אמממ../images/Emo107.gif זה אותה שמיכה..היא פשוט כיסתה את עצמה שם...
N NitsNats© New member 22/5/04 #25 לא תמיד ולא חובה ../images/Emo173.gif|מיוחדת| חוצמזה... הוא בטוח הסתפר. אני לא מאמינה שהשיער שלו נשאר באותו אורך מגיל 7 עד גיל 20 ומשו. והקטע של השמיכה... היא מחזיקה את קצוות השמיכה עליה מעליו.
לא תמיד ולא חובה ../images/Emo173.gif|מיוחדת| חוצמזה... הוא בטוח הסתפר. אני לא מאמינה שהשיער שלו נשאר באותו אורך מגיל 7 עד גיל 20 ומשו. והקטע של השמיכה... היא מחזיקה את קצוות השמיכה עליה מעליו.
S SaberTooth New member 23/5/04 #27 אבל זה סתם מטומטם... :/ כאילו, לאדם אין את אותה התספורת מגיל 7 עד שלהי גיל ה-20 שלו. ו... למה שמישהי (במציאות, כאילו) תעשה את הדבר הזה עם השמיכה? ברור לי שלא רצו להראות אותה בחליפת יום ההולדת שלה בסרט, אבל זה עדיין מציק. לפחות שיכסו גם אותו עד החזה.
אבל זה סתם מטומטם... :/ כאילו, לאדם אין את אותה התספורת מגיל 7 עד שלהי גיל ה-20 שלו. ו... למה שמישהי (במציאות, כאילו) תעשה את הדבר הזה עם השמיכה? ברור לי שלא רצו להראות אותה בחליפת יום ההולדת שלה בסרט, אבל זה עדיין מציק. לפחות שיכסו גם אותו עד החזה.
O Only me16 New member 23/5/04 #28 למה שיכסו אותו?../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif שלא יראו לו?...חחח לדעתי זה בסדר ככה...