המפ...

Diva Star

New member
המפ...../images/Emo117.gif

המפ... ברוב ביאוסים אני חוזרת לניק הישן שלי. כי הניק החדש לא מצליח להתחבר לצ´אט ונמאס לי כל הזמן להחליף.
אזזזז... זהו, No More TuLiP.
ואם כבר פתחתי הודעה חדשה, אז כמה דברים שרציתי להגיד לכן:
אם פירסמתן דולי, גם אם נורא התאמצתן, ולא הגיבו לכן, תעברו הלאה. אל תפרסמו את הדולי שוב ושוב בכל שרשור שיש. זה מעמיס על הפורום וחבל. אחרי זה בנות עוזבות בגלל שהפורום עמוס מדי והן לא יכולות להעלות אותו/הוא נתקע להן.
אל תפתחו הודעות חדשות סתם{מיועד לכמה בנות חדשות.}. יש עכשיו רק 10 הודעות בעמוד פורום וכל הודעה חדשה שלכן דוחקת הודעה אחרת לעמוד הקודם ושם כבר אף אחת לא מסתכלת. חבל.
אל תציפו את הפורום בהקפצות שלכן. אם לא הגיבו לכן, זה לא בגלל שלא ראו את ההודעה. זה בגלל שלא ידעו איך לעזור לכן, או שלא היה כוח לעזור לכן. הקפצה בכל אופן לא תעזור במקרה זה. אני לא מדברת על הקפצה אחת של שרשור שזה סביר. אני מדברת על חמש-עשר הקפצות. זה מתחיל לעצבן.
אל תכעסו אם לא מגיבים לכן. אף אחת לא חייבת לכן שום דבר. בדיוק כמו שאתן לא חייבות שום דבר.
הדברים שכתבתי למעלה, זה לא דברים שאני המצאתי. זה לא תלונות שלי. זה דברים שנקבעו פה בפורום. {חוץ מההקפצות, שזה משהו שפשוט הפריע לי.
} חלק מהם גם כתובים בחוקים של הפורום. הפורום לא עולה כרגע אצל מיכל אז היא -לא יכולה- לנקות פה. תשתדלו למשמור על הסדר.
שיהיה לכן יום נעים.

Diva Star

New member
זה מעניין.../images/Emo117.gif

כי גם -את- פתחת היום כמה וכמה שרשורים.
טאל, מפית חתונות סנילית.

Diva Star

New member
*מיואשת*../images/Emo117.gif

יש לך בעיות ילדה.
{מעניין אם גם עכשיו היא תתמוך בי לא?
}
טאל, עלה ירוק ועליו
צפרדע
.

manga girl

New member
אכן בעיות רציניות ../images/Emo105.gif

וחוץ מזה צודקת. הייתי אומרת מיכל-טאג ליין אבל....

Co¥oTe

New member
אני איתך!../images/Emo181.gif

וזה מוזר,כי דווקא הבנות שעליהן מתלוננים,לא מגיבות לשרשורים כאלה. קדימה בנות,תהיו גברים ותענו! (
)

Just Shani

New member
מה כבר....

מה אני כבר יכולה לאמר? התגעגעתי (אם יש שגיאות כתיב תסלחו לי כי התעוררתי ב5 בבוקר ואני עייפהההה)? Nooooo.. סליחה סליחה סליחה סליחה אבל איך אני אמורה להתגעגע אם אני לא מכירה אותך?! זה כמו להתגעגע למישהו שאני לא מכירה, זה בעצם אותו דבר. בעצם, נדמה לי שקצת התחרפנתי
בעצם, אולי לא, בעצם, רוב הסיכויים, בעצם בעעע
סליחה על השיגעון הקטנטון (??) אזזזזזזז וולקום באק *מתעצלת לכתוב אט אינגליש* וואי איזה שטויות אני מדברתתתתתת ! לא הוולקום באק. זה היה הדבר הכי שפוי שאמרתי עד עכשיו. אני חושבת שכדאי לי לשתוק עכשיו בעעעעעעעעעעעעעע..
-------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- שותקת, אופס! דיברתי. אופס שוב דברתי! עדיף שאני אסיים את ההודעה ביייי! *אומרת ודופקת ת´ראש בקיר בסתר: טיפשה טיפשה טיפשה*

Co¥oTe

New member
אה..../images/Emo181.gif

ההורים שלה לא ידעו איך לקרוא לה,אז הם החליטו שבינתיים היא תיקרא "זמני". בינתיים עברו 14 שנה

Diva Star

New member
התבלבלת בשרשור.../images/Emo4.gif../images/Emo117.gif

ולא קוראים לה זמני. היא פשוט הייתה בשביתה... ועכשיו הפורום לא עולה לה.
טאל,
מאורסת
ומאוהבת
.

Shusho

New member
יישששש :) מיכל חזרה :)

מיכל? את פה? הפורום עולה? איך את מרגישה? מה שלומך? ומה הולך עם השביתה?

למעלה