המפ.

HuGo Hell

New member
המפ. ../images/Emo1.gif

אני לא יודע למה. אבל יש לי צורך לרשום הודעה פה. אני לא אוהב לעשות כאלו דברים, זה מרגיש איום ונורא. אבל זה בשבילה. רובכם הייתם אצלי, בזמן זה או אחר. וכשנכנסתם לביתי תמיד קבלתם נביחה מכלבה לבנה ויפה וכלב גדול ושחור שקופץ ומחכה שילטפו אותו. אז לפני מספר חודש, אבא קנה לכלבים אוכל חדש כי הוא התעצל ללכת לדודה שלי לקחת אוכל נורמלי שהם אהבו. ומאז הכלבים התחילו להתנהג מוזר, אבל לא חשבנו שזה באמת האוכל ועדיין לא ברור אם זה האוכל. הכלבה הלבנה, סנואו. התחילה להתנהג יותר ויותר ויותר ויותר מוזר. בהתחלה היא לא יכלה לקפוץ על המיטות\ספות או לעלות ולרדת במדרגות. היינו צריכים לעלות אותה בידיים או במעלית. אח"כ היא חזרה לעצמה למספר ימים ואז היא הפסיקה לרצות לרדת ולמי היה כוח להאבק בה ולהכריח אותה? כל זה, סיפור של חודשיים לפחות. ובימים האחרונים פתאום היא התנהג עוד יותר מוזר. לקחנו אותה לווטרינר בהתחלה שהכל קרה, אמר שזה כלום. (לפני חודש) ואז עכשיו לקחנו אותה לוטרינר אחר, שאנחנו איתו מאז ומתמיד ולא אהבנו אותו כי הוא אוהב סתם לקחת כסף. בכל מקרה, לקחנו אותה אליו והתברר כי יש לה דלקת מעיים מאוד חמורה. והוא נתן לה אינפוזיה וזריקות וכל מיני דברים. והיום מצבה הדרדר עוד יותר, היא לא יכלה ללכת היא התחילה לעשות בצרכים שלה דברים משונים. הוטרינר בא מהר מהר עד אלינו ולקח אותה למרפאה. שם הוא נתח אותה ובדרך אולי יש משהו בבטן שלה מבפנים שלא בסדר. הכל התברר שם כדם. יכול להיות מכך שהיא לא אכלה, יכול להיות מהעצמות שנתנו לה (אני לא מאמין) ואני לא יודע. הוא תפר אותה ואמר שמחר לבוא לקחת אותה. ופתאום אחרי מספר שעות, איכשהו קרה שהיא מתה. לא ברור לי איך, לא רוצה לדעת איך. אבל אבא הלך אליו והם קברו אותה בחצר מאחור. עכשיו, הכלבה הזאת. היא בין הדברים הכי חשובים לי בחיים. החיות האלו, אפילו שהם מעצבנים אותי לפעמים ובעבר. לא חשוב כמה, אני אוהב אותם בכל ליבי. והיא מתה. התינוקת, היפה ביותר בעולם. היא פשוט יפייפה. התאהבתי בה ממבט ראשון ותמיד הייתי בא אליה ומנשק אותה בלי סוף. אהבתי אותה ודאגתי לה יותר מהכל. שום דבר בעולם לא יחליף אותה. בחיים. סנואו שלי. יש כאלו שאומרים "זה רק כלב". המשפחה שלי משום מה לוקחת את זה טוב מאוד. וזה ממש מעצבן אותי. הם מתנהגים כאילו היא הייתה סתם. אבל היא לא הייתה סתם. היא לא הייתה סתם כלבה. היא הייתה מיוחדת. בכל מקרה. רק רציתי להגיד להם, שהיא מתה. ושאני אהבתי אותה בכל ליבי. ולא איכפת לי כמה הומואית ההודעה הזאת.

../images/Emo7.gif אני מצטער אופיר...

הממ לא הייתי אצלך, ולא הכרתי את הכלבה, אבל אני ידוע איך אנשים נקשרים לחיות מחמד וכמה הם אוהבים אותם:-\...
אל תשכח שיש לך עוד כלב ותטפל בו ותשמור בו

Knotted String

New member
אופירי...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

כלב הוא בן משפחה, וברור שיכאב לך שהיא מתה. לא יצא לי להיות אצלך, ולכן לא יצא לי לראות אותה, אבל מהתמונה היא יפיפיה. כשהחתולה שלי הייתה חולה מאד, והייתה צריכה לעבור ניתוח, פחדתי ממש שהיא תמות. ועכשיו הכלבה שלי, היא מאד חולה כי היא כבר בת 14 בערך. אז גם עליה אני מפחדת. אני מבינה את ההרגשה... זה בסדר להיות עצוב. אני פה בשבילך, חמוד.

Gizmo16

New member
קטנייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

תשמע.. זה נכון שלא תמיד אהבתי את כל החיות אצלך בבית (החומוסים וקיום) אבל אתה יודע שעם סנואו בעיקרון אפפעם לא הייתה לי בעיה, והיא והוגו אחרי פעם או פעמיים היו נורא שקטים ודווקא אהבתי אותם- ואתה לא יודע כמה קשה לי לאהוב חיות. ויצאתי איתך כשהוצאת אותם והכל.. ואני חייבת להגיד שהשחור בלי הלבנה, זה נשמע לי כלכך מוזר. ואני חושבת שאתם צריכים לדאוג להוגו כי אחרי כל כך הרבה זמן בחברתה, בטח יהיה לו קשה להסתגל. ואני מה זה אוהבת אותך ומה זה מצטערת שזה קרה... זה כל כך עצוב לי, בשבילך. ולא חשוב מה כולם אומרים ומרגישים, אתה יודע מה אתה מרגיש וזה הכי חשוב, ואני בטוחה שאם סנואו יודעת להעריך את זה, היא מעריכה את זה. ולא אכפת לי אם גם ההודעה שלי יוצאת הומואית. אני מתה עליך! מקווה שתרגיש טוב יותר.

ybenor

New member
../images/Emo140.gifאני לא מכירה אותך אבל..

תרגיש טוב!!! שהחתולה שלי מתה סתם פתאום בגיל 5 חודשים לא יצאתי מהבית שבוע.. לא הלכתי לבית ספר.. אני מכירה את ההרגשה ...

../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני יודעת כמה זה כואב לאבד חיה אהובה.
תרגיש טוב, ותזכור שהיו לה חיים טובים אתכם ושעשיתם מה שיכולתם.

היא הייתה בטח מאוד חמודה

בתמונה היא נראית כזו. משתתפת בצערך. הכלבה שלי פעם הלכה לאיבוד, ולא חזרה במשך שבועיים, וחשבנו שהיא מתה. זה נורא לאבד חיית מחמד. אבא שלי אמר לי אז "לאבד חית מחמד זה נורא יותר מלאבד ספר, אבל לאבד קרוב משפחה זה נורא עוד יותר," - אז אני חושבת שזה נורא באותה מידה. כלומר, כלב גר אצלך שנים והוא כמו משפחה, באמת. משתתפת בצערך. תן לזמן לטשטש את זה.

AGENT SHESH

New member
../images/Emo10.gif

לא הייתי אצלך אף פעם, אז לא ראיתי אותה, אבל לפי התמונה היא נראית יפה מאוד, וממה שכתבת אפשר לראות שהיא היתה חשובה לך מאוד. אני מקווה שתדע להתגבר על זה בצורה הטובה ביותר. בינתיים, קבל
תרגיש טוב..

שניש

New member
אופיר,../images/Emo23.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אני מצטערת,איבדת יצור שהיה קרוב אליך ושאהבת.בין אם כלב או אדם. אני יודעת שתמיד אומרים את זה,אולי בגלל שזה נכון- המוות,כמה שהוא עצוב וקשה,הוא לפעמים גם הקלה.כשהיא מתה היא השתחררה מהייסורים שעינו אותה במשך הזמן האחרון. היא באמת הייתה כלבה יפייפיה וגם שמחה,ממה שאני זוכרת
והיא הייתה שמחה כי היה לה אותך. אמ,אני מקווה שההודעה עזרה ולא רק דיכאה אותך עוד יותר.אני אוהבת אותך מאוד ומקווה שתזכור רק את הזמנים הטובים שלך ושל סנואו. וההודעה שלך היא הומואית,אם ב"הומואית" אתה מתכוון למרגשת ונוגעת ללב.

Elsewhere

New member
../images/Emo24.gif

ובאמת שיותר מזה אין לי מה לעשות. פה אם אתה צריך לפרוק. לעזאזל. You made me tear.

The GereV

New member
אופיר, אני כ"כ אוהבת אותך וכ"כ

מצטערת ;; לאבד חיה זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות. *חיבוק*

HuGo Hell

New member
אה-הא... ../images/Emo1.gif

ואם אתה מגיב ככה זה אומר שאתה תינוקי. |:

ybenor

New member
חוצפן!! למישהו קרה משהו

שקשה לו עם זה... מה קשור להומואי!? מנסים לנחם זה קשה לכולם זה קרה אבל זה קשה!!!!! תנסה לעזור במקום למצוא מה לא בסדר!!

HuGo Hell

New member
תודה לכולם. ../images/Emo1.gif

על ההודעות, התמיכה. הכל. באמת, תודה.

../images/Emo16.gif../images/Emo4.gif

לא הומואית בכלל. חיית מחמד נמצאת בסביבה כשרע וקשה לך וגם כשאף אחד אחר לא מוכן לקבל אותך. אי אפשר להחליף אותה בכלום, אתה מפתח רגשות אליה ולא ניתן למלא את החלל.. אולי חיה חדשה, אבל זה לא אותו הדבר ולפחות בהתחלה היא לא ממש ממלאת את הנעליים של הקודמת. אבל בסוף זה בסדר. מקווה שתתגבר מהר אופירקה

למעלה